Simán lehet benne valami. Azt hiszem DM-nél is voltak ilyen opciós költségek, ha ennyire meg annyira sikeres lesz.. Na látod, a Real tartja el a SpurstGT37 írta: Érdekesség, bár nem tudom, mennyi igazság van benne:
Tottenham Hotspur are set to net £20M following Real Madrid winning the Champions League. (Luka Modric, Gareth Bale transfers)
Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kicsit lenyugodva a tegnapi sokk után (Ramos gólja az volt, főleg azért, mert már csak két percet kellett volna kihúzniuk Mirandáéknak...) gratulálok én is, összességében azt kell mondani, hogy megérdemelt volt a győzelem. Nagyjából azt kaptam a meccstől, amit vártam, Real-dominancia, a szokásos feltörhetetlen Atlético-védelem, kontrázgatások, néhány helyzet pontrúgásokból. Az első félidőben a matracosok ismét nagyon hatékonyan védekeztek, viszont támadásban kevesek voltak, szépen kihozták a labdát szorult helyzetből is, de a Real térfelén kicsit több kreativitásra volt szükség. A gólt pedig megköszönhetik Casillasnak. (Hihetetlen, hogy megint Godín...) De ekkor nem igazán éreztem átütőerőt a Realban, és ez így is maradt egészen Marcelo becserélésééig, aki most tudta azt hozni, ami miatt sokan a legjobb balhátvédnek tartották/tartják. Ráadásul az Atleti kezdett elfáradni, a rendes játékidő vége felé közeledve néhányan kis túlzással már járni alig tudtak, éppen ezért kezdtem el azon gondolkodni, hogy nagyon nem kéne bekapniuk egy gólt a végén, mert akkor garantáltan nem húznák ki a tizenegyespárbajig egy (vagy több) újabb kapott gól nélkül... De jött Ramos, utána meg már nem volt kérdéses a dolog.
Ami meglepett, hogy nem annyira érződött a Real játékosain, hogy hatalmas nyomás lenne rajtuk a Tizedik miatt. Pedig annyira nyomták ezt mindenhonnan az utóbbi években, a klubon belülről és kívülről is, hogy azt gondoltam, simán benne lehet a pakliban, hogy nem bírják el ezt a nyomást, és összeomlanak. De az akarat felülírta ezt is, én legalábbis így láttam, úgyhogy ennek fényében is megérdemelt a siker.
(Természetesen az Atléticónak is maximális respekt, mert ők is hajtottak végig, és ez az egész idényükre jellemző volt. Elszorult a szívem két ennyire küzdő csapatot látván. Ki tudja, mi lett volna, ha mi akár csak fele ennyire motiváltan játszunk a szezon érdemi részében... Oké, ez egy BL-döntő volt, és itt nyilván nincs olyan, hogy valaki nem teszi oda magát százszázalékosan, de akkor is.)
DM meg nagyon brutál. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha picit több agya lenne.
Érdekesség, bár nem tudom, mennyi igazság van benne:
Tottenham Hotspur are set to net £20M following Real Madrid winning the Champions League. (Luka Modric, Gareth Bale transfers)
Ami meglepett, hogy nem annyira érződött a Real játékosain, hogy hatalmas nyomás lenne rajtuk a Tizedik miatt. Pedig annyira nyomták ezt mindenhonnan az utóbbi években, a klubon belülről és kívülről is, hogy azt gondoltam, simán benne lehet a pakliban, hogy nem bírják el ezt a nyomást, és összeomlanak. De az akarat felülírta ezt is, én legalábbis így láttam, úgyhogy ennek fényében is megérdemelt a siker.
(Természetesen az Atléticónak is maximális respekt, mert ők is hajtottak végig, és ez az egész idényükre jellemző volt. Elszorult a szívem két ennyire küzdő csapatot látván. Ki tudja, mi lett volna, ha mi akár csak fele ennyire motiváltan játszunk a szezon érdemi részében... Oké, ez egy BL-döntő volt, és itt nyilván nincs olyan, hogy valaki nem teszi oda magát százszázalékosan, de akkor is.)
DM meg nagyon brutál. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha picit több agya lenne.
Érdekesség, bár nem tudom, mennyi igazság van benne:
Pedig egy próbát tényleg megért volna a dolog.ziro4vr írta:GT nekem is gratulalt, bar aztan arra biztatott hogy bannoltassam ki magam
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
akkor ebben az összevetésben gondolom a Bernabeu kupa nem is számítRemy írta:Real Madrid: BL + spanyol kupa
Barcelona: Spanyol szuperkupa, katalán kupa
2-2. Én nem látok különbséget, semmivel nem vagyunk jobbak.
shiit
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csehóban is kaptam ilyen beszólásokat, de arra csak annyit mindtam, hogy előtte 12 évig meg azt sem tudta európa, hogy mi az a barca... Persze erre már nem sok reakció volt.Mike írta:meg röhögnek hogy 12 év alatt végre leesett egy BL cím, nagy dolog...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Real Madrid: BL + spanyol kupa
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mike
meg röhögnek hogy 12 év alatt végre leesett egy BL cím, nagy dolog...
nekik meg majdnem 40 év kellett az elsőhöz
persze akik majd ezt olvassák azok jönnek hogy mit jövök a múlttal, és ők mit jönnek vele? szánalmas
nekik meg majdnem 40 év kellett az elsőhöz
persze akik majd ezt olvassák azok jönnek hogy mit jövök a múlttal, és ők mit jönnek vele? szánalmas
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Minden bántás nélkül,de ha arra lennék kíváncsi amit ott írnak,akkor nem ezt a fórumot olvasnám.Nika91127 írta:Odaát..."ha összekapjàk magukat,megmutatták,h elvernek minket"...két büntetőgóllal?
"Addig hosszabbítanak amíg nem rúgnak gólt,kamutizik,stb." <- ezt komolyan gondolják?
Ennyire b*ssza a csőrüket,h nem nyertek semmit,csak a legfontosabb trófeát a katalánkupát?...szánalmas bagázs...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GT nekem is gratulalt, bar aztan arra biztatott hogy bannoltassam ki magam
Pubba a sok alkalmi atmas arc Marci golja utan lelepett, volt 2-3 rendes atmas ok maradtak, gratulaltak es meg egy korre meg is hivtak vannk azert korrekt arcok
Pubba a sok alkalmi atmas arc Marci golja utan lelepett, volt 2-3 rendes atmas ok maradtak, gratulaltak es meg egy korre meg is hivtak vannk azert korrekt arcok
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
kevés kivételt leszámítva okádék az összes. ha nincs ramos gólja, jött volna a sok friss reges kárörvendeni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyira szánalmas mind, akik ezzel jönnek, hogy nem vagyunk képesek 90 perc alatt megverni őket és stb. Öt perc hosszabbítás a semmire ezzel vannak elfoglalva. Addig nincs vége egy meccsnek amíg nem hangzik el a hármassípszó szóval nincs miről beszélni. Savanyú a szőlő és tudják, hogy most mi vagyunk fent ők meg lent. ÉS (elnézést kérek) nem látom nagy reményét annak, hogy jövőre ők tarolni fognak és ez fáj nekik. Kész.Remy írta:Amúgy MINDENKI ezzel az 5 perc hosszabbítással van elfoglalva, de könyörgöm, kit érdekel, amikor a 93.-ban fejeltük a gólt??? Nincs olyan meccs kb, ahol 3 percnél kevesebbet hosszabbítanak, tehát hihetetlen vicces, és jót röhögök rajtuk
De nem velük kell foglalkozni, hadd égjenek a mérgükben, mi pedig örüljünk.
Kit érdekel, hogy mennyi hosszabbítás volt? Addig kell menni, amíg le nem fújja a bíró a meccset...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy MINDENKI ezzel az 5 perc hosszabbítással van elfoglalva, de könyörgöm, kit érdekel, amikor a 93.-ban fejeltük a gólt??? Nincs olyan meccs kb, ahol 3 percnél kevesebbet hosszabbítanak, tehát hihetetlen vicces, és jót röhögök rajtuk
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mike
elmehet az összes...Nika91127 írta:"Addig hosszabbítanak amíg nem rúgnak gólt
volt 5 csere a második félidőben, a "szabály" az h fél perc mindegyik, az 2,5 perc, plusz tisztán emlékszem h volt olyan amikor 2, kettő, azaz KETTŐ!! percig állt a játék. Csak ezek összesen már 4,5 perc, a többi kisebb-nagyobb időhúzásról nem is beszélve. Ha 6ot hosszabbít, akkor se szólhatnának egy szót se ha visszanézik a meccset!
-
Srácok szarjuk már le könyörgöm... Károgók voltak is, és lesznek is. Főleg akkor amikor szeretet klubbunk elér valamit. Szarni bele! BULIVAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!Nika91127 írta:Odaát..."ha összekapjàk magukat,megmutatták,h elvernek minket"...két büntetőgóllal?
"Addig hosszabbítanak amíg nem rúgnak gólt,kamutizik,stb." <- ezt komolyan gondolják?
Ennyire b*ssza a csőrüket,h nem nyertek semmit,csak a legfontosabb trófeát a katalánkupát?...szánalmas bagázs...
Odaát..."ha összekapjàk magukat,megmutatták,h elvernek minket"...két büntetőgóllal?
- h3x0r
Mi azt a Di Mariat akartuk elzavarni, aki a szelen jatszott. Aki legtobbszor lecselezett 2 embert, majd belevezette a labdat a harmadikba, passz helyett lott, loves helyett passzolt, raadasul azt is rosszul. Carlo viszont megtalalta neki az uj helyet, ahol mintha egy teljesen mas embert latnank, egyszeruen hihetetlen hogy a kozeppalyan mennyivel jobban teljesit.ellenoldal írta:ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?
Egyebkent poen hogy a barcasok egy resze mit muvel le En csak nevetek es nevetek Es qrva jol esik
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon büszke vagy erre a jóslatodra Amúgy legyen igazad.MyStiQ írta:Tavaly ilyentájt egyébként volt egy jóslatom/megérzésem (KATT), ami bejött, így most szintén a megérzéseimre hagyatkozva azt mondom, hogy jövőre címvédés lesz a BL-ben. Mindezt egy olyan BL mezőnyben, ahol a 8 között nem voltak/lesznek töltelékcsapatok...
-
Pont ezt beszéltük tegnap haverokkal ! Ennyi sérültel amúgy nagy dolgot vittek véghez a srácok, úgy, hogy sokan most sem voltak maximális állapotban!MyStiQ írta:Szerintem sok károgónak az fáj igazán azon kívül, hogy mi vagyunk a Real Madrid, hogy ez a csapat még rohadtul nincs a teljesítménye csúcsán. Bale jobb lesz, talán a sérülések is elkerülnek minket és talán a középpályát is megerősíti a vezetőség.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
és ne feledjük el a klub-VB-t se. jövőre nagyon kell rotálni, mert lényegében néhány játékosnak 130 meccset le kell játszania két év alatt komolyabb pihenés nélkül.MyStiQ írta:Ettől függetlenül nagyon nehéz szezon vár a Real Madridra. Jön a VB, amit egy elég rövidke előszezon követ majd, hiszen a 2 Szuperkupa miatt elég korán elkezdődik a szezon érdemi része...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Szerintem sok károgónak az fáj igazán azon kívül, hogy mi vagyunk a Real Madrid, hogy ez a csapat még rohadtul nincs a teljesítménye csúcsán. Bale jobb lesz, talán a sérülések is elkerülnek minket és talán a középpályát is megerősíti a vezetőség.
Ettől függetlenül nagyon nehéz szezon vár a Real Madridra. Jön a VB, amit egy elég rövidke előszezon követ majd, hiszen a 2 Szuperkupa miatt elég korán elkezdődik a szezon érdemi része...
Tavaly ilyentájt egyébként volt egy jóslatom/megérzésem (KATT), ami bejött, így most szintén a megérzéseimre hagyatkozva azt mondom, hogy jövőre címvédés lesz a BL-ben. Mindezt egy olyan BL mezőnyben, ahol a 8 között nem voltak/lesznek töltelékcsapatok...
Ettől függetlenül nagyon nehéz szezon vár a Real Madridra. Jön a VB, amit egy elég rövidke előszezon követ majd, hiszen a 2 Szuperkupa miatt elég korán elkezdődik a szezon érdemi része...
Tavaly ilyentájt egyébként volt egy jóslatom/megérzésem (KATT), ami bejött, így most szintén a megérzéseimre hagyatkozva azt mondom, hogy jövőre címvédés lesz a BL-ben. Mindezt egy olyan BL mezőnyben, ahol a 8 között nem voltak/lesznek töltelékcsapatok...