HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. május 25., vasárnap 13:14
Hagyjuk srácok. Benzema mindenben jó, mint megtudtam mezőnyben egy császár, nem is kell tőle a gól. A 9 gólpassza a bajnokságban 34 meccsen, annyira kiemeli az átlagtól, hogy ezért megéri őt itt tartani vagy a meccsenkénti 0,5 cselével és csodálatos fizikumával lefoglalja mindkét belsővédőjét az ellenfélnek. Vagy mire is gondoltok pontosan? Mert, hogy nem tud évente 10 meccsnél többen jó lenne az fix... és ez 50 meccsből elég szegényes.
MyStiq, mondtam én, hogy te voltál? Nem.
Ez volt az első kommentem amit töröltek? Nem.
Csak az én kommentjeim törlik Benzemával kapcsolatban? Nem.
Csak benzemával kapcsolatban van ilyen moderátori intézkedés? Igen.
Az meg, hogy Suarez úgy hajt a gólokra, mint CR meg csak azt tükrözi, hogy nem néztetek sok pool meccset. Egyébként, több, mint 33 % al több gólpasszt adott (1 el kevesebb meccsen ráadásul), mint Benzema, olyan embereknek akik nem éppen Ronaldo vagy Bale szintjén mozognak (és mellé lőtt közel 2x annyi gólt, de az ugye mindegy egy csatártól nálatok, mint megtudtam, neki nem feladata a gólszerzés, ha kihagyja minden helyzetét is edzői utasítás biztos), annyit, mint CR csak nem volt közte 11es sem. Nem vagyok nagy, (sőt kicsi sem)Suarez fan, de, azért a különbség számottevő. kulcspasszokban is jóval magasabb szintet képvisel, mint Benzema. Csak azért róla beszélek, mert itt olyan kommentek vannak, hogy pár millió különbség van csak közöttük értékben.
Még mindig nem a tegnapiért van elővéve, az érdekel a legkevésbé. De azért úgy látom nem én vagyok az egyetlen akit zavar, ha a Real madrid csatára képes ilyen emberek mellett 1000 perces góltalansági sorozatokat lehozni.
Én nem akarok senki konkrétat, de aki azt mondja, hogy nincs Benzemánál jobb ember erre a posztra, az vizsgáltassa ki magát.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam