Szerintem van. És 9-esben játszik. :Đ
Nincs mese, Raúl gyere vissza!
(Nehogy komolyan vegyétek!
)
De arra kíváncsi lennék, hogy akkor Casillas vagy Ő hordaná a CSK szalagot.
Volt korábban az a hír, hogy a PSG aggódik, hogy Ancelotti hozza magával Verrattit és Lucast, és most elgondolkoznak, hogy 1 (fél) év után szerződést újítsanak Velük. Ezt most az újságok találták ki (mármint a Lucas részét), vagy tényleg van rá esély, hogy komolyabb hírek nélkül rámozduljunk Lucasra? Hajlandó lenne egyáltalán váltani fél év után csak azért, mert az edző lelép?
Örülnék Nekik, de Lucast nehezen tudom elképzelni, hogy váltana. Bár érdeklődnek di María iránt, szóval hátha el lehetne boltolni.
De én már Verrattival is megelégednék tőlük. Ha már Verratti, volt sajtóhír, hogy a PSG elfogadná a 25 milliós ajánlatunkat. Lehet, hogy igaz volt, csak mivel nem vásároljuk ki Ancelottit, ezért berágtak?
Juventus meg érdeklődik Higuaín és Coentrao iránt? Remek! Megkapják mindkettőt. Talán még pénzt is adunk. (Bár ez már így is ~25+20 millió.) Mi csak Vidalt kérjük.
Lewandowski tudtommal csak a Bayernhez hajlandó igazolni. Ha most nem adják el, akkor jövőre ingyen megy Münchenbe. Mintha ezt mondta volna.