Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
nem írom le neymart, de nagyobb zsákbamacska, mint bale. örülnék, ha jönne a walesi. középpályára gündogan nálam favorit. nagyon tetszett a tegnapi játéka is.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC
Hozni kell a walesit nincs mese!! Neymarka meg majd fog még sírni mikor megtudja ki is az a Raphael VARANE!!!!!!!
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát igen, nagyon én sem örülök annak, hogy a kis brazilt leigazolta a Barca. Ő azt tudja, amiért sokan a focit nézik, a vérében van, olyan könnyed és természetes a mozgása a labdával, mint anno Ronaldinho-nak volt, kapu előtt is határozott. Pont ilyen játékos kellett volna hozzánk, de ami talán ugyanolyan fontos, a Barcának is pont egy ilyen kellett, és ez talán a legfájóbb. A Barca vele képes visszatalálni arra az útra, amiről két éve letértek, természetesen ez nem szent írás, mert ki tudja, hogy hogy fog megférni a két kakas, milyen hatással lesz ez a mostanában nem túl acélos védekezésükre, Neymar mit tud betömörült védelem ellen, amikor egy-két vérben forgó szemű játékos ott liheg a nyakában... Ezeket nem lehet előre tudni, de az tény, hogy a Barca szakmai stábja megint büszke lehet magára, megint sikerült leigazolni a létező legjobbnak tűnő megoldást az egyik hiányposztjukra (ráadásul az orrunk elől, ami csak hab a tortán). Rossz ezt kimondani, de ebben is előrébb járnak. Hiába tettünk volna mi le 50 millát most, meg 20 millás fizetést (kis túlzással...) Neymar-nak, két éves udvarolást nem tudunk belesűríteni egy ajánlatba, Neymar-t már tavaly elbuktuk, amikor legalább említés szintjén nem jelentkeztünk be nála. Plusz ott van ugye a Mourinho faktor, egyrészt neki ugye nem kell tarajos játékos ( ), másrészt összerakott egy nagyon erős csapatot, de ezzel párhuzamosan annyira rossz képet alakított ki a RM-ról (mert nem csak magáról), hogy ez is a médiakedvenc Barca oldalára hajtotta a vizet.
Szóval csalódott vagyok, gondolom nem csak én. Leigazolhatjuk mi Bale, Vidal, Cavani hármast, és akkor iszonyat erős lenne a csapatunk, de az a játék, amiért RM szurkoló lettem, az a kis brazilban van meg.
Szóval csalódott vagyok, gondolom nem csak én. Leigazolhatjuk mi Bale, Vidal, Cavani hármast, és akkor iszonyat erős lenne a csapatunk, de az a játék, amiért RM szurkoló lettem, az a kis brazilban van meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miről is tehet Perez? Kifejtenéd?Ez a nyár is el lesz szarva Perez töketlenkedése miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csak ne az legyen, hogy Béla is hullik Neymar után..
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... drid-move/
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... drid-move/
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez a nyár is el lesz szarva Perez töketlenkedése miatt. Nem tudom... mostmár Balere csapjunk le, s ne szarjuk az időt augusztusig.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nagyon nagyon sajnálom hogy a barcába megy, őszintén szólva nagyon nagy fogás nekik.. Tökéletesen illik a csapatukba. És nálunk? Bale off, Vidal off, ez a fos német duónk fizetésemeléssel!!!! marad... Ez csak egy rossz vicc, Már csak Cr távozása ronthatja el mégjobban a hangulatom..
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
mar hivatalos.szilamer írta:Aki tud portugálul az pontot tehet a Neymar sagara. Ezt irta ki Neymar a facebook oldalára:
A fordító szerint hétfőn ír alá a barcához.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Aki tud portugálul az pontot tehet a Neymar sagara. Ezt irta ki Neymar a facebook oldalára:
A fordító szerint hétfőn ír alá a barcához.Galera !!
Tô aqui reunido com amigos e familiares e eles me ajudaram a escrever algumas coisas aqui...
É que não vou aguentar até segunda-feira...
Minha família e meus amigos já sabem a minha decisão.
Segunda-feira assino contrato com o Barcelona. Quero agradecer aos torcedores do Santos por esses 9 anos incríveis. Meu sentimento pelo clube e pela torcida nunca mudará.
É eterno !!
Só um clube como o Santos FC poderia me proporcionar tudo o que vivi dentro e fora de campo.
Sou grato a maravilhosa torcida do peixe que me apoiou mesmo nos momentos mais difíceis.
Títulos, gols, dribles, comemorações e as canções que a torcida criou pra mim estarão pra sempre em meu coração...
Fiz questão de jogar a partida amanhã em Brasília. Quero ter a oportunidade de mais uma vez entrar em campo com o "manto" e ouvir a torcida gritar meu nome... como diz o hino, "é um orgulho que nem todos podem ter..."
É um momento diferente pra mim, triste (despedida) e alegre (novo desafio).
Que Deus me abençoe nas minhas escolhas...
E estarei sempre em Santos !!
In vino veritas.
- numberone1
Csurrant-cseppent Josenak is vmi?szurkolo írta: Jó, jó de Cissohonak nem ugyan az a menedzsere, mint Josénak. Ennyivel tudott "többet" Coentrao :-)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Jó, jó de Cissohonak nem ugyan az a menedzsere, mint Josénak. Ennyivel tudott "többet" Coentrao :-)numberone1 írta:Coentraoval nekem alapbol nincs bajom nagyon jo kis balhatved. Nekem csak azzal van gondo, h Jose es mendes hulyere vette a klubot(Perezt). Zizou beajanlotta Cissokhot. Van olyan jo mint a portugal, nem kellett mert Mounak Fabio kellett azert mert tobb poszton is tdja hasznalni. Neki nem kellenek ilyen mezei balhatvedek.Csak balhatvedkent valt be a portugal, de ott sem annyira kiemelkedo mint az ara muatatja. Cissokhot megvette a Valencia 5 millaert es semmivel nem rosszabb mint a portugal, nezzetek meg par Vale meccset. Siman hozhattuk volna Marcelo moge, es meg sporolunk 25 millat. Raadasul a francia fizikalisan sokkal eroteljesebb. Na ilyen otletek miatt tartunk ott ahol.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- numberone1
Coentraoval nekem alapbol nincs bajom nagyon jo kis balhatved. Nekem csak azzal van gondo, h Jose es mendes hulyere vette a klubot(Perezt). Zizou beajanlotta Cissokhot. Van olyan jo mint a portugal, nem kellett mert Mounak Fabio kellett azert mert tobb poszton is tdja hasznalni. Neki nem kellenek ilyen mezei balhatvedek.Csak balhatvedkent valt be a portugal, de ott sem annyira kiemelkedo mint az ara muatatja. Cissokhot megvette a Valencia 5 millaert es semmivel nem rosszabb mint a portugal, nezzetek meg par Vale meccset. Siman hozhattuk volna Marcelo moge, es meg sporolunk 25 millat. Raadasul a francia fizikalisan sokkal eroteljesebb. Na ilyen otletek miatt tartunk ott ahol.
Ugy nezki nem lesznek meg a varva vart igazolasok, engem Gundogan erkezese nem villanyozna fel. Jobb lenne mint Khedira, de nem annyival mint szeretnem. Mindegy azert johet o is, meg kondogbia mert masra nincs esely. Amilyen nagy varakozasok voltak a nyarra, annyival letaglozo ez a sok elutasitas. + Khedira maradasa.
Ugy nezki nem lesznek meg a varva vart igazolasok, engem Gundogan erkezese nem villanyozna fel. Jobb lenne mint Khedira, de nem annyival mint szeretnem. Mindegy azert johet o is, meg kondogbia mert masra nincs esely. Amilyen nagy varakozasok voltak a nyarra, annyival letaglozo ez a sok elutasitas. + Khedira maradasa.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Közben Neymar már a hivatalos Facebook oldalán is közölte, hogy nem vár hétfőig a bejelentéssel. Családja segítségével meghozta végleges döntését, miszerint a Barcelonába igazol. Szívem szerint elnézegettem volna habfehérben, de öröm az ürömben, hogy legalább akkora flop lehet mint amekkora potenciál van benne. Innentől kezdve csak remélni tudom, hogy az előbbi opció valósul meg, és nem kell minden classico után a védőinknek bogozni az X-eket a lábaikból.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az egyre jobbat vitatom. És Marcelonál eredményesebb? Mit értünk eredmény alatt? Hogy általában több támadó között is ki tudja hozni a labdát, hogy meg tudja tartani, és kicselezni a védőket? Hogy jobb lábát is használja, és átlövései így veszélyesek? Hogy iszonyatosan érzi a rövid passzos játékot? Coentrao nagyon jó ki balhátvéd. De a sérülés előtti Marcelo (aki szerintem biztos, hogy visszatér ősszel) jobb nála. És így Coentrao nem fog rendszeresen játszani. Padon csökken az értéke, morogni fog, és így jövőre csak olcsón tudjuk majd eladni.RaúlRealMadrid írta:Coentraot miért? Remekül helyettesítette Marcit, sőt ebben a szezonban még jobban játszott, mint az előzőben. Egyre jobb a srác, fejben le kell nyugtatni és akkor talán még eredményesebb is lenne, mint Marci (ehhez persze rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége).Toky írta: Juventus meg érdeklődik Higuaín és Coentrao iránt? Remek! Megkapják mindkettőt. Talán még pénzt is adunk. (Bár ez már így is ~25+20 millió.) Mi csak Vidalt kérjük.
Nagyon komolyan dolgozik, küzd, hajt és mégis mindenki el akarja innen paterolni... Higut adjuk, jólvan, persze őt is nehéz szívvel (legalábbis én), de megérdemli, maga alatt vágta a fát. Higu plusz pénz és jöhet Vidal.
A Higuaín + (tíz)milliókra már nemet mondott a Juventus. Ennyiért nem fogják odaadni sem Vidalt, sem Pogbát. Ha érdeklődnek Coentrao iránt is, akkor meg kell próbálni Őt is bevonni az üzletbe.
Most döntsük el, hogy minőségi csere vagy olyan szint.RaúlRealMadrid írta:Persze Coe egy minőségi csere, és legalább olyan szint, mint Marci...
Szerintem védekezésben egál, támadásban és kreativitásban nem kell ecsetelnem. Vagyis szerintem(!) nem egy szint.
Nem hiszem, hogy olyan sok lenne a fizetése. Nem szeretne padozni, és az Ő tehetségével meg is értem. De a Realba több kell, minthogy a vonal mellett elszaladgálok, és beívelem, aztán talán embert talál. Néha összejön egy kényszerítő vagy a kapu elé keveredem.RaúlRealMadrid írta:de sajna a fizetése, meg az a tény, hogy hogyan lehetne lenyugtatni, mert gondolom nem nagyon szeretne ő sem padozni.
RaúlRealMadrid írta:Amúgy tud ő védekező középpályást is játszani és szó nélkül beraknám Khedira, de akár még Alonso helyett is a kezdőbe. Az is jó lenne... csak sajnos ott nem tudná annyira alkalmazni a gyorsaságát, de azért minőségi játékos lenne azon a poszton (is).
Mourinho próbálgatta ott, és nem vált be. Még ha Ti nem is emlékeztek rá. És igen, még Khediránál is rosszabb volt. Könnyedén kipasszolták, Ő meg csak szaladgált a labda után, elhagyva a helyét, és így a lukba rendszeresen beadták a labdát, és gólhelyzetek alakítottak ki az ellenfelek.Mr. President írta:kp-n sztem is beválhatna, ki kéne próbálni. Khediránál talán technikásabb XD
Di María is viszonylag fiatal és univerzális. Játszott már Özil helyén, jobb és balhátvédként is Mourinho alatt. Khedira is fiatal és univerzális. Játszott már Özil helyén is (Alonsoval és Essiennel(?) mögötte).RaúlRealMadrid írta:van egy viszonylag fiatal univerzális játékosunk és elküldenénk.... csak utána vehetnénk egy szarabbat...
Jól van, visszavettem az iróniából. Nem univerzális. Ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg CS0kit vagy bármely tapasztaltabb fórumozót. A legtöbben azt fogják mondani, hogy Coentrao bal oldali védőként tud jól játszani. Máshol nem.
Varane-ról sem tudtuk ki. Nem hiszem, hogy "szarabb", mint Pepe. Mindig nem jöhet be Zidane-nak sem, de Marcelo mögé nem is egy top kategóriás védő kell. Én egy ahhoz hasonló szélső védőt szeretnék cserének mint Lahm, csak valamivel gyengébbet, aki mindkét oldalon megállja a helyét.
De akkor tegyétek fel így a kérdést. Eladjuk a csere(!) balhátvédünket és az egyik csattárunkat (ahol a másik Benzema) azért, hogy egy komoly hiányposztra érkezzen Vidal. Megérné?
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy belemennének. De akkor nyugodtan közölhetjük velük, hogy még nincs másik csatárunk, Coentraot sem fontos eladnunk. Más klubok is érdeklődnek irántuk. Vagy maradnak, vagy eladjuk másnak, vagy megegyezünk Vidalért. Sem eladni, sem nekik eladni nem muszáj őket.
Az elejével egyetértek.Gerr90 írta:Coentrao nem VKP! Ez Mou agymenése volt, megpróbálta 1-2 alkalommal és nem jött be...., de szerintem kár őt bárhová is tolni, mivel a világ egyik legjobb balhátvédje.
Én megtartanám, védekezésben stabilabb, mint Marcelo. Viszont ha varázsolni kell, a brazil a favorit. Meccsenként lehetne variálni, jutna mindkettejüknek elég játékperc.
A második részével nem. Nincs lényegese különbség védekezésben Marcelo és Coentrao között. Ne a tavaszi Marceloból indulj ki, mert ott csak kereste magát. És ha meccsenként rotálnánk (ami nem csak kapusoknál és belső védőknél nem szokás), akkor ugyanaz lenne mint most Higuaín és Benzema esetében. Mind a ketten belefásulnának.
Minden poszton el kell dönteni, hogy ki a kezdő. És legyen meg az a 6-8 ember, aki tudja őket pótolni, és kellően univerzálisak. Például (elsőre elég rossz) Varane-Ramos-hoz Pepe, Marcelo-Carvajal(?)-hoz olyan szélső hátvéd, aki mindkét oldalon megállja a helyét, Alonso-Khedira-hoz mondjuk Verratti vagy Modric is tud hátrébb játszani, korábban Özil-di María, most talán már Modric-Özil-hez talán Isco. És akkor ott van még Benzema, Casillas. Ronaldo meg Ronaldo. Azért kell a cseréknek univerzálisnak lenniük (nem úgy mint Coentrao), mert általában nem csak 1 ember cseréje az illető. Így valamelyest garantálható a cserejátékosoknak is a megfelelő játékperc.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Coentrao nem VKP! Ez Mou agymenése volt, megpróbálta 1-2 alkalommal és nem jött be.
Esetleg valami olyan szerepkört még rá lehetne erőltetni, mint amit Guarin játszott régen, az Interbe kerülése előtt, de szerintem kár őt bárhová is tolni, mivel a világ egyik legjobb balhátvédje. Én megtartanám, védekezésben stabilabb, mint Marcelo. Viszont ha varázsolni kell, a brazil a favorit. Meccsenként lehetne variálni, jutna mindkettejüknek elég játékperc.
Esetleg valami olyan szerepkört még rá lehetne erőltetni, mint amit Guarin játszott régen, az Interbe kerülése előtt, de szerintem kár őt bárhová is tolni, mivel a világ egyik legjobb balhátvédje. Én megtartanám, védekezésben stabilabb, mint Marcelo. Viszont ha varázsolni kell, a brazil a favorit. Meccsenként lehetne variálni, jutna mindkettejüknek elég játékperc.
- Mr. President
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat
szó nélkül beraknám Khedira, de akár még Alonso helyett is a kezdőbe. Az is jó lenne... csak sajnos ott nem tudná annyira alkalmazni a gyorsaságát, de azért minőségi játékos lenne azon a poszton (is).[/quote]
van egy viszonylag fiatal univerzális játékosunk és elküldenénk.... csak utána vehetnénk egy szarabbat... kp-n sztem is beválhatna, ki kéne próbálni. Khediránál talán technikásabb XD
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Sajnos ez a baj. Nincs bhv-csere. Persze Coe egy minőségi csere, és legalább olyan szint, mint Marci, de sajna a fizetése, meg az a tény, hogy hogyan lehetne lenyugtatni, mert gondolom nem nagyon szeretne ő sem padozni.Mr. President írta: Coentraot én se értem h mért kéne eladni....jó teljesítményt hozott, odatette magát szinte minden meccsen....és ha eladnánk akkor ki lenne a csere bhv? Arbeloa?
Amúgy tud ő védekező középpályást is játszani és szó nélkül beraknám Khedira, de akár még Alonso helyett is a kezdőbe. Az is jó lenne... csak sajnos ott nem tudná annyira alkalmazni a gyorsaságát, de azért minőségi játékos lenne azon a poszton (is).
- Mr. President
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat
szerintem azért még 28évesen nem épül le viszont az igaz h Isco olcsóbb lenne és beválhat...Nzedge írta:
Én akkor már elöbb hoznám Isco-t.Silva szerintem már leépülőbe van,Isco pedig azon a ponton van amikor még sokat fejlődhet.(ezt úgy mondom,hogy Őt se feltétlen favorizálom)
Coentraot én se értem h mért kéne eladni....jó teljesítményt hozott, odatette magát szinte minden meccsen....és ha eladnánk akkor ki lenne a csere bhv? Arbeloa?
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Sajnos. De még mindig minőségi és top igazolás LENNE... Iscoról most el is feledkeztem. Késő van. Amúgy azt vettem észre, hogy akit összevásárolt a City az mind minőségi és top játékos volt, most meg... meg lehet nézni. Legalább már nem ránk mondják, hogy játékostemető.Nzedge írta:
Én akkor már elöbb hoznám Isco-t.Silva szerintem már leépülőbe van,Isco pedig azon a ponton van amikor még sokat fejlődhet.(ezt úgy mondom,hogy Őt se feltétlen favorizálom)
Davidot nem most kell hozni,évekkel ezelött kellett volna.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Silva? Nincs róla hír (sajnos). De miért is lenne hülyeség? Nézd meg pls. az aláírásom!
Davidot nem most kell hozni,évekkel ezelött kellett volna.