Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát szeretnék gratulálni. Most már legalább nem lesznek a fórumon sem Neymaros avák hiszen átigazolt a katalán bagázshoz. Egyelőre nem bocsátkozok jóslatokba, de arra kíváncsi leszek, hogy lesz majd ez a Messi-Neymar dolog. És, hogy ennek ki issza meg a levét. Alexis is inkább jött volna hozzánk...
A Classicók miatt nem aggódók mert van egy ember aki hintába teszi Neymar-Messi párost... Raphael Varanenak hívják és még csak 20 éves. :-)
A Classicók miatt nem aggódók mert van egy ember aki hintába teszi Neymar-Messi párost... Raphael Varanenak hívják és még csak 20 éves. :-)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezzel nem teljesen értek egyet. Persze itt is Cé lenne a nagyobb név, viszont azért nálunk valamilyen szinten meg van engedve egy kis önzőség. Di María is rálőtte egy meccsen 3-szor távolról, meg belement cselekbe többször. Ezt Neymar is megtehette volna. Ott viszont ha párszor elveszíti a labdát, főleg olyan helyzetben ahol leadhatta volna Messinek, akkor kíváncsi leszek a reakciókra. De egyébként nagyon sajnálom, hogy nem minket választott. Perez sem a régi, bár ebben Mounak volt inkább benne a keze, hogy a Lucas, Hazard, Götze, Neymar négyes közül egy sem nálunk kötött ki. Viszont ha a Bale, Reus páros közül sem jön valamelyik akkor tökön szúrom magam.Matt009 írta:Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
- RealMadridFanatic
Eleinte mocsok jó védőnek tűnt, valamelyik világversenyen figyeltem fel rá, de azóta nem vagyok megőrülve tőle. Sok a bizonytalansága. Nem is eléggé gyors.hoznám én Hummelset
Ő is előrelépés lenne a Barcának szerintem, de nem vagyok már biztos benne, hogy a lehető legjobb opció. Aztán ki tudja...
Igen, amúgy ez benne van. A Real is egy játékosra van kihegyezve, viszont nálunk szerintem nincs annyira kötött szerepe az embereknek pl. labdavesztés után, vagy általánosságban, támadásépítés során. Erről mindig Özil jut eszembe, Ő eléggé kötetlenül játszik sokszor szerintem, ezt a szerepet átvehette volna a brazil nálunk. A Barcában nem látom ezt a posztot.Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.
Én úgy érzem, ott sokkal korlátozottabb játékot KELL majd játszania, mint amit itt kellett volna. Aztán lehet, hogy nem, akkor viszont jön az, amit a kommentáld... topicban írtam, és Te is fejtegetted az előbb:
csak nincs meg az a masszív kp--s letámadás, és tartok tőle, hogy Neymar sem fog becsatlakozni a letámadásba, úgyhogy lesz 2 malaca elől a Barcának, akik nem fognak védekezni, és úgy már Xavival, Iniestával nem fog működni a kp-s védekezés.
Egyszóval tényleg nincs olyan kh jelenleg, aki a Barcának megoldaná minden problémáját. A szerkezeti váltás megoldás lehet, de kérdés, hogy abba hogyan fog beleférni Messi és Neymar egyszerre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
lehet, h megkovezel, de..... nalunk ez a Xabi-Khedira kettos mar evek ota a csapat elggyengebb resze. nalatok Meg a Xavi-Buszkec-Ini mondhatjuk, h a legerosebb volt. Durvan hangzik, a kp-t lefejlodott a mi szintunkre. Ini meg mindig jo, de Modriccal a mienk erosodott. Nalatok nem lesz erdemi valtozas ott nalunk lesz. Ebben van a lenyeg, ha eladjatok meg Alcantarat akkor nagyot fogtok vissza esni, hiba lesz ott elol egy Neymar-Messi kettos. Persze Zaragozagat azert igy is alazhattok.Ha Hummelst nem tudjatok leigazolni(pedig hol van egy T Silvahoz kepest) akkor ez hatvanyozottan igaz lesz. Kerdes, h a vezetoseg megelekszik Neymarral be lesz tomve e a szurkolok szaja, vagy hoznak a vedelembe es a kp-ra is egy nagy nevet. Amit ketlek mivel anyagilag annyira nem vagytok eleresztve. Olyan Csingirszkij fele felmagoldasok nektek nem hasznalna nekunk viszont annal jobban. Balenek(remelem jonni fog) szerintem nagyon is fekszne a nou-camp, amekkora terulete lenne ott.Ini6 írta: egyenlőre azért ti se áltok olyan fényesen de sok van még vissza..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
őőő, igen, abban igazad van, ha idejön, akkor is ugyanez a helyzet állna fenn, de mivel nem itt van, így őket tudtam csak elővenni. Persze, itt is fura lenne, hogy akkor mi lesz CR vs Neymar párharcból, de most az ottani dolgokat kell nézni.Matt009 írta:Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
amúgy remélem kapusból és középhátvédből sem tudnak minőségben sokat ugrani, mert akkor már tényleg veszélyesek lennének. Hummels maradjon csak a seggén... ha meg ter Stegen megy hozzájuk, hááát akkor azt a posztot is betölti egy normális ember náluk.
vegyék meg, vegyék meg ritka nagy flop a gyerek a hátvédposzton. Szerintem a Chelsea csatárként többet érne veleJester írta:meg talán David Luiz a lehetséges alternatívák.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Úgy tudom, hogy Hummels már kikerült a Barca célkeresztjéből. Ezért sajnálom a Dortmundot meg minden egyéb feljövő csapatot: végre van egy jó kis generációjuk, erre jönnek a nagyok akik széthordják az egészet.
Jelenleg Thiago Silva, meg talán David Luiz a lehetséges alternatívák. Úgy hallom, hogy Mourinho nem nagyon tart igényt a hajasbabára. David Luiz hosszú távra jobb alternatíva lenne, meg vkp-t is tud játszani. Mondjuk az elmúlt szezonban olyan sokat hibázott, hogy sokan már temetik, pedig nem volna szabad...
Kétség sem fér ahhoz, hogy Neymarral talán részben megoldódik a már lassan két éve tartó Messifüggőség. Mondjuk, szerintem még mindig rá lesznek kijátszva a dolgok, de mostanra már észre kellett venniük, hogy ezért kapták a pofonokat a BL-ben, meg a bajnokságban a Real-tól.
Eddig minden egyes nagyobb rangadón, mindig ez a hiba jött ki. Messire ráálltak hárman, és ott már vége is volt a meccsnek. A többiek meg egyszerűen túl töketlenek, hogy egyáltalán kapura lőjenek. Most végre lesz valakijük aki, még ha nem is válik be, de a nimbuszával talán eltereli a védők figyelmét, és így Messi is fellélegezhet.
Jelenleg Thiago Silva, meg talán David Luiz a lehetséges alternatívák. Úgy hallom, hogy Mourinho nem nagyon tart igényt a hajasbabára. David Luiz hosszú távra jobb alternatíva lenne, meg vkp-t is tud játszani. Mondjuk az elmúlt szezonban olyan sokat hibázott, hogy sokan már temetik, pedig nem volna szabad...
Kétség sem fér ahhoz, hogy Neymarral talán részben megoldódik a már lassan két éve tartó Messifüggőség. Mondjuk, szerintem még mindig rá lesznek kijátszva a dolgok, de mostanra már észre kellett venniük, hogy ezért kapták a pofonokat a BL-ben, meg a bajnokságban a Real-tól.
Eddig minden egyes nagyobb rangadón, mindig ez a hiba jött ki. Messire ráálltak hárman, és ott már vége is volt a meccsnek. A többiek meg egyszerűen túl töketlenek, hogy egyáltalán kapura lőjenek. Most végre lesz valakijük aki, még ha nem is válik be, de a nimbuszával talán eltereli a védők figyelmét, és így Messi is fellélegezhet.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi is ezt csináltuk volna, ment volna a bohócozás, majmozás stb, szóval fölösleges lereagálni is.
"And my heart will leave you never."
az biztos hogy a barca féle parasztvakítás még mindig él ki fogja megunni hogy neymart a nyakára hozták? villa? tello? alexis? parádés lesz.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
Lehet, hogy haszontalan lesz, de lehet, hogy csak simán elfogadható teljesítményt nyújt, de az is lehet, hogy bombasztikus párost fog alkotni Messivel. Ha Tito marad az edző, akkor sanszosan nem lesz jobb a Barca, mint idén, de a bajnoki címre Neymarral esélyesebbek lesznek.Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.
Nálam sajnos nem. Nem rossz játékos Bale, de egy lebutított CR. Na most nekem CR játéka túl egyszerű a jelenlegi Realhoz, ha ennek még leegyszerűsítettebb, még inkább gyorsaságra épülő verzióját hozzuk, akkor megint nem fogunk tudni mit kezdeni a betömörülő védelmek ellen.Nálam Bale legalább annyit ér, ő legalább egy ideje tűzben forog...
Nem a Barca kh-saival van gond. Mehet oda bárki, amíg nem áll vissza a Pep-féle letámadás, addig bárki lehet a kh, fog annyit hibázni, mint a mostaniak. Pique nem lett rosszabb védő, se Alves, sem senki más, csak nincs meg az a masszív kp--s letámadás, és tartok tőle, hogy Neymar sem fog becsatlakozni a letámadásba, úgyhogy lesz 2 malaca elől a Barcának, akik nem fognak védekezni, és úgy már Xavival, Iniestával nem fog működni a kp-s védekezés.Ha talaltok olyan kozepso vedot(vedoket) akik kepesek levedekezni a mogotte levo terulelet ugy, h a kp-ok sem ernek mar nagyon vissza.... Keressetek csak nekunk van par. Meg olyan kp-t akit bele tudnatok illeszteni ebbe a nagyon is nem konnyu szisztemaba(voltak mar paran es eddig senkinek nem sikerult 1 Yaya aki jo volt) szeptember 1.ig nem fogtok talalni. Kapust hozhattok, de nem fogja megoldani a vedekezest.
Orultem volna Neymarnak es nem mondom, h nem fog bevalni, de nem latok arra eselyt, h a tobbi reszbe is tudtuk ekkora jatekost igazolni.
Egyszóval tényleg nincs olyan kh jelenleg, aki a Barcának megoldaná minden problémáját. A szerkezeti váltás megoldás lehet, de kérdés, hogy abba hogyan fog beleférni Messi és Neymar egyszerre.
tény hogy nem lesz egyszerű, de talán május 26án kijelenti hogy nem fogunk ilyet találni kicsit erős meglátjuk mi lesz..numberone1 írta:
Ha talaltok olyan kozepso vedot(vedoket) akik kepesek levedekezni a mogotte levo terulelet ugy, h a kp-ok sem ernek mar nagyon vissza.... Keressetek csak nekunk van par. Meg olyan kp-t akit bele tudnatok illeszteni ebbe a nagyon is nem konnyu szisztemaba(voltak mar paran es eddig senkinek nem sikerult 1 Yaya aki jo volt) szeptember 1.ig nem fogtok talalni. Kapust hozhattok, de nem fogja megoldani a vedekezest.
Orultem volna Neymarnak es nem mondom, h nem fog bevalni, de nem latok arra eselyt, h a tobbi reszbe is tudtuk ekkora jatekost igazolni.
Puyol-Piqué kettős valamelyike helyére hoznám én Hummelset, a kapitány már nem bírja, Mr. Shakirának meg akkora lett a pofája hogy bese fér a keretbe de ő elég mozdítatlannak tűnik egyenlőre, bár idén rohadt mód szét fogják kapkodni ezt a Dortmundot kérdéses hogy ő mennyire akar igy ott maradni..
érdekes lesz ez, aztán majd meglátjuk :-) egyenlőre azért ti se áltok olyan fényesen de sok van még vissza..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
A felmerült összegekhez képest az 54 millió még nem is annyira vészes.
A felmerült összegekhez képest az 54 millió még nem is annyira vészes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
Ha talaltok olyan kozepso vedot(vedoket) akik kepesek levedekezni a mogotte levo terulelet ugy, h a kp-ok sem ernek mar nagyon vissza.... Keressetek csak nekunk van par. Meg olyan kp-t akit bele tudnatok illeszteni ebbe a nagyon is nem konnyu szisztemaba(voltak mar paran es eddig senkinek nem sikerult 1 Yaya aki jo volt) szeptember 1.ig nem fogtok talalni. Kapust hozhattok, de nem fogja megoldani a vedekezest.Ini6 írta:
a másik hogy k.rva mod tudhatsz valamit ha már most
tudod hpgy nem válik be.. erről 1 év mulva kell beszélni..
most a vezetőség ráálhat a kapus keresesre hosz az létszükség aztán még a védelemet kéne megerősiteni ott középen és nagyjábol kész is.. max a kiegészitő emberek helyere a padra valaki(k)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
ez jogos lenne(!) ha aug. 29.e lenne.. szerencsére nagyon hamar lezártk ezt az ügyet és nem az lesz hogy egész nyáron Neymarert futunk közbe kapusunk és védelmünk nincs..numberone1 írta:igy meg edesebbek lesznek a gyozelmek ellenuk. Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.Drake írta:HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
Barca is tole varja majd a felemelkedest.. tamado sortol visszafele meg nagyobb kakiban vannak mint mi.
a másik hogy k.rva mod tudhatsz valamit ha már most
tudod hpgy nem válik be.. erről 1 év mulva kell beszélni..
most a vezetőség ráálhat a kapus keresesre hosz az létszükség aztán még a védelemet kéne megerősiteni ott középen és nagyjábol kész is.. max a kiegészitő emberek helyere a padra valaki(k)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Nálam Bale legalább annyit ér, ő legalább egy ideje tűzben forog... Neymar meg, hát nem kívánom, hogy egy új Robinho-megváltó legyen belőle (de)HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
- numberone1
igy meg edesebbek lesznek a gyozelmek ellenuk. Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.Drake írta:HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
Barca is tole varja majd a felemelkedest.. tamado sortol visszafele meg nagyobb kakiban vannak mint mi.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
sport.es http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-2400665
fcbarcelona.com http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ve-seasons
sport.es http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-2400665
fcbarcelona.com http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ve-seasons
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
PICIT sok ez az összeg érzésem szerint. Egy év van hátra a szerződéséből, fél év múlva tényleg tárgyalhatott volna bárkivel. Talán azért is sietett a két klub, nehogy valamelyik olajmágnás csapata ellopja előlük. Teljesen felfordult az átigazolási stílus, szokások. A Monaco olyan gőzerővel bekezdett, hogy elég elkorcsult nyárnak nézünk elébe. Moutinho és J.Rodriguez (10+25) misi körülbelül nálam, enyhe túlzással érhetnek ketten 35-öt... 70-et adtak értük, ami akárhogy nézem a kétszerese (!). Ez sok na, ez nekem fáj... [a transfermarkt szerint Moutinho 30-at ér, Rodriguez 23-at, reális szerintetek ez a becslés?]
"And my heart will leave you never."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
sentry írta:Még hivatalosan nem is írt alá a Barcához. De MÁR MEGY a magyarázkodás, hogy nem azért, nem így, nem annyiért írt alá.
Édes istenem. Hatalmas.
Valóban hatalmas, viszont mindenhol 25-28 milliós árról írnak, amit a Santosnak fizet a klub, de ez csak a teljes vételár 55%-a. így nem nehéz kiszámolni,hogy bőven 50M a teljes vételár.
de tényleg nem tudom,hol láttál magyarázkodást, mindenhol ezek a számok keringenek, plusz a 7M éves fizetése.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát ezt te így gondolod.a teljes igazság majd max egy életrajzi könyvben jön le, de én még mindig tartom, hogy neymarnak érzelmi alapon (is?) a barca volt a befutó.
De korábban meg a Madrid volt az álma.
Áh ahogy látta a gyerek, hogy a Barcanak erősebb csapata van, (akkor aktuálisan volt) és hogy több casht is kapna, egyből máshova húzott a szíve. Más volt imádott klubja.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akkor erre miért volt égetően szükség az adócsaló Rosell és Disneyland részéről (csak hogy téged idézzelek)??? -->de én még mindig tartom, hogy neymarnak érzelmi alapon (is?) a barca volt a befutó.
Foglaló??? Errefelé inkább kenőpénznek szokás hívni!én több helyen is olvastam erről, meg a 10 millás foglalóról,
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid