volt írta:oroszisti írta:Pogba meg elég támadó szellemű. Nekünk ha kell valaki az Xabi pótlására kell. Vidal,Kroos párosból választanék
Pogba támadó szellemű, akkor Kroos mi?
Ha néztél Bayern meccseket meg Juve meccseket akkor rájössz miről beszélek. Kroos a sérülések miatt mélységi irányítót játszott , ő helyezkedett leghátrébb a csapatban . Osztogatott, nagyon jó labdákat adott és egyre jobb a helyezkedése. Mivel nem egy villámléptű , ezért gondolom hogy Guardiola elég jó posztot talált ki neki , ahol beválni látszik.
Ezzel szemben Pogba a Juve középpályásai közül legelől helyezkedik. Ő támajda leginkább a kaput. Sőt Gyakran szélsőt játszik . Ő igazából Di María helyett lenne tökéletes.
Attól is függ Carlo hogy képzeli el a jövőt ,mert működhet is a középpálya,de nem ebben a rendszerben szerintem. Érdekes módon a válogatottban elég a Modric-Rakitic kettős szűrésre , a Tottenhamban is elég volt egy Parker-Modric .
Nem tudom igazából ... Én kevésnek érzem Pogbát védekezésben. A Modric-DiMaría párost meg nem cserélném le a bizonytalanra
Az a lényeg hogy ha jön Pogba akkor azt Ancelotti akarja és tudja hogy hol lesz a helye. Ne Perez kívánsága legyen, mint mondjuk Isco , akinek 1 éve keresi a helyét Carlo.
Én Rakiticet venném meg , Illarának meg adnék egy évet, ha nem működik akkor jövőre jöhet Kroos,Pogba,Vidal vagy mit tudom én. Amúgy meg ha mindenképp igazolni akarunk hozzuk el Verrattit , oda adjuk cserébe Khedirát