![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
Napi Spurs-pletyka: akár 35 milliót is adnánk Balotelliért.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Bannold! :banplz:](./images/smilies/banplz.gif)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 27., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Press » 2014. május 27., kedd 10:56
"Meglepő"Yaya Toure: It would be an honour to join PSG
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 27., kedd 10:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 27., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 27., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 27., kedd 10:14
Kizárt hogy jól járjanak vele, bajnokságon belül lehet hogy nem jön ki hogy mennyire buta, de a BL-ben ki fog. 50 millát szerintem ha felajánlottak volna Pepe-ért vagy Varane-ért, vihették volna, főleg előbbit. De 30-ért vihették volna Mangala-t, aki ráadásul francia... Az meg mi hogy németeknél nincs top védő? Hummels, Subotic mi?M1Ö írta:De kit? Silva már náluk van. Ramos, Pepe, Varane mozdíthatatlan. Piqué sem menne el a Barca-ból (mondjuk szerintem nem is jobb). Atlético-ból Godín, Miranda. Idei évük fergeteges volt, de ők nem top védők. Angliában Terry, Ferdinand, Vidic már idősek, Pool kapott egy rakat gólt. Németországba nincs normális védő, Chiellini meg fanatikus Juve fan (azt hiszem nevelés is).Anthony írta:50 milláért gyakorlatilag bármelyik védő megszerezhető lett volna a világon, de nekik Luiz kellett
Szóba jöhetett volna egy Vertonghen, Koscielny, Vermelaen, Mangala, Garay.
Vertonghen intelligensebb annál, hogy egy francia bajnokságba igazoljon, a többiek meg nem jobbak. Szerintem.
Plusz Luiz mellett szól, hogy ő is brazil és azért Silva-val meg is értik egymást. Ha van mellette egy vezér, akkor nem olyan felelőtlen. Ha meg oda teszi magát, akkor azért egész rendbe van a játéka.
Rengeteg pénz érte 50 millió, nem is ezt vitatom, csak azt, hogy szerintem nagyon jól jártak vele.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 26., hétfő 21:15
Egy ezrest megér a dolog, hátha Soldado megtáltosodik.Csabi írta:GT!!!!! a coral sportfogadó iroda 5001-es oddsot kínál arra, hogy a tottenham jövőre megnyer mind3 hazai kupát!!! mehet rá a ház is!!!
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 26., hétfő 19:25
csak sztem túl alacsony az odds?Csabi írta:GT!!!!! a coral sportfogadó iroda 5001-es oddsot kínál arra, hogy a tottenham jövőre megnyer mind3 hazai kupát!!! mehet rá a ház is!!!
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 26., hétfő 19:22
Özil az elmúlt 40 év legjobbja. Neki az ilyen álomcsapatokban tuti a helye...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 26., hétfő 18:35
De kit? Silva már náluk van. Ramos, Pepe, Varane mozdíthatatlan. Piqué sem menne el a Barca-ból (mondjuk szerintem nem is jobb). Atlético-ból Godín, Miranda. Idei évük fergeteges volt, de ők nem top védők. Angliában Terry, Ferdinand, Vidic már idősek, Pool kapott egy rakat gólt. Németországba nincs normális védő, Chiellini meg fanatikus Juve fan (azt hiszem nevelés is).Anthony írta:50 milláért gyakorlatilag bármelyik védő megszerezhető lett volna a világon, de nekik Luiz kellett
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 26., hétfő 18:05
50 milláért gyakorlatilag bármelyik védő megszerezhető lett volna a világon, de nekik Luiz kellettM1Ö írta:Tény, hogy dupla annyit fizettek érte, mint amennyit ér, de egy Chelsea-ből, akik pénzben fürdenek gondolom csak jóval áron felül lehet játékost megszerezni. Nem olyan rossz egyébként Luiz. Nem top5, de nem rossz ő. Terry mellett sem volt rossz, Thiago Silva mellett pláne nem lesz az. Egyértelműen erősödtek vele, mert Alex-nél jóval jobb. Ez a Marquinos meg tényleg nagy tehetség, de nem egy Varane azért, hogy 20-21 évesen már stabil kezdőként lehessen rá számítani.
Hirtelen más belső védő nem is jut eszembe Mangala-n kívül aki megszerezhető és azért minőség is.
Esetleg Garay, de ő elvileg a MU-t választja, na meg elég sérülékeny.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 17:46
Zsiru, Özil
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 26., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 25., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 24., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 24., szombat 9:56
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 24., szombat 9:03
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 24., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 8:20
Az könnyen lehet...wxyz írta:Szerintem kevered a másik volt római játékossal Marquinhoval.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem