Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Nekem is tetszene a Gundogan-Veratti-Modric harmas, labda jaratasban nagyon is jok lennenk. + mindharman eleg harcosak vedekezesben is oda tennek magukat. Elejuk a Bale-Benzema-CR. Bale vedekezne annyit mint DM es a pontrugasoknal is hasznat vennenk(levedekezeseben is)..... Megnone a tavoli bombak szama....nem feltenem a kis betomorulo csapataok ellen sem, a csapat moralisan es motivacioban nagyot lendulne nem lenne olyan kis csapat amelyik ellenallna nekunk.... Bayern v Angol csapatok ellen talan Bale kvalitsai is jobban kijonnenek(ott ahol izombol kell jatszani).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ott meg az aktuális aranylabdásMorataMartin írta:Nálunk meg itt van az aktuális BL-gólkirály.
ha a kp-nkat rendberakjuk, akkor annyira nem aggódok.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Nagyon örülök, hogy nem jött Neymar. Viszont remélem, hogy sikerül hozni Bale-t. Néztem róla pár videót és meggyőzött.
Egyébként mi a véleményetek Muniain-ról? Spanyol, fiatal és több poszton is tud játszani. Nekem a nagy kedvencem, csak mintha ebben a szezonban vissza esett volna.
Egyébként mi a véleményetek Muniain-ról? Spanyol, fiatal és több poszton is tud játszani. Nekem a nagy kedvencem, csak mintha ebben a szezonban vissza esett volna.
Nem örülök, hogy lemaradtunk Neymarról, de ez van. Háromszor is kosarat kaptunk hát akkor b*ssza meg. Viszont az jó lenne, ha Perez is robbantana már valamit a piacon. Mondjuk menjen szépen és vásárolja ki Balet.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hál Isten h nem ide jött. Am ki olyan GYÖPÖS h a Real helyett a Barcát válassza? Az meg is érdemli. Nálunk meg itt van az aktuális BL-gólkirály.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hogy mi??? Ezt kérlek fejtsd már ki bővebben!Ez a nyár is el lesz szarva Perez töketlenkedése miatt.
2 dologban járnak előrébb, ami miatt első látásra szakmailag is vonzóbbak lehetnek a katalánok egy 21 éves gyerek számára, akit a környezete nem kicsit irányítEzeket nem lehet előre tudni, de az tény, hogy a Barca szakmai stábja megint büszke lehet magára, megint sikerült leigazolni a létező legjobbnak tűnő megoldást az egyik hiányposztjukra (ráadásul az orrunk elől, ami csak hab a tortán). Rossz ezt kimondani, de ebben is előrébb járnak.
1) a média hypeban, amit Te is írtál -->
2) a nem túl távoli nagy nemzetközi sikerekben (2 BL., 2 klubvb. cím)Plusz ott van ugye a Mourinho faktor, egyrészt neki ugye nem kell tarajos játékos ( ), másrészt összerakott egy nagyon erős csapatot, de ezzel párhuzamosan annyira rossz képet alakított ki a RM-ról (mert nem csak magáról), hogy ez is a médiakedvenc Barca oldalára hajtotta a vizet.
És akkor ehhez jött még a 10+10 (egyes források szerint 30) millás megkenés; innentől kezdve pedig már nincs min meglepődni!
Nem jelentkeztünk be (éppen 3X-szor intett be a gyerek és családja)??? A Barca féle megállapodás előtt félévvel (talán még annyi se volt, csak 3 hónap) korábban 45 millát tettünk le a Santos asztalára, a srác már átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, "kezünkben" volt egy megállapodás, ígéret; ehhez képest Rosell és a Disneyland 10+X millás megkenéséért felrúgtak mindent és szembeköpték a Real Madridot! Utóbbi húzásért a tegnapi és a mai katalán sajtó még meg is tapsolja a máléarcú elnöküket és óriási manővernek, okos lépésnek tartják azt, ahogy lefizették, kilóra megvették a Neymar családot!Hiába tettünk volna mi le 50 millát most, meg 20 millás fizetést (kis túlzással...) Neymar-nak, két éves udvarolást nem tudunk belesűríteni egy ajánlatba, Neymar-t már tavaly elbuktuk, amikor legalább említés szintjén nem jelentkeztünk be nála.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 26., vasárnap 10:47-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amióta megismertem ezt a Neymar gyereket,azóta nem volt szimpatikus. Bíztam benne,hogy esetleg Perez csodát tesz,és ide hozza,mert jól jártunk volna vele. Sebaj,én nem bánkódom hogy a Barcába ment,ott fog megrohadni abban a rendszerben,Villanova kezei alatt,Messi árnyékában.
Aggódni nem kell, majd Varane elintézi Messit is,Neymart is. Gond egy szál se. Vész esetén Ramos alápakol a gyereknek,hogy tudja,mi a dörgés...
Jó lenne megszerezni Bale-t,gyors,szerintem technikásabb is annál,mint amennyire itt sokan tartják. Jó játékos ő,szerintem a Barca nagyobb kockázatot vállalt Neymarral,mint amekkora kockázatot mi vállalnánk Balelel.
Isco szerintem érkezni fog,mint ahogyan Verrattira is jó esélyeink vannak.
Én elkönyveltem Ancelottit,egyszerűen nincs más mozdítható edző. Heynkest meg ne hozzuk el,megint egy BL győztes edző jönne hoznánk... menjen nyugdíjba,rászolgált a nyugodtabb életre.
Kloppot lehetne még elhozni,egy zsíros ajánlatot eléje kell tenni,hátha... Ha őt sikerülne megszerezni,jó esélyeink lenne Reust elhozni Dortmundból,ha esetleg Di Maria tényleg távozik. Így viszont Bale nem kell. Ha nem jön Verratti vagy Isco,akkor jöhetne Gündogan.
Érdekes nyár lesz,szerintem Carvajal és Isco érkezni fognak. Cavani is jó eséllyel pályázik a kezdőcsatár posztunkra...
Aggódni nem kell, majd Varane elintézi Messit is,Neymart is. Gond egy szál se. Vész esetén Ramos alápakol a gyereknek,hogy tudja,mi a dörgés...
Jó lenne megszerezni Bale-t,gyors,szerintem technikásabb is annál,mint amennyire itt sokan tartják. Jó játékos ő,szerintem a Barca nagyobb kockázatot vállalt Neymarral,mint amekkora kockázatot mi vállalnánk Balelel.
Isco szerintem érkezni fog,mint ahogyan Verrattira is jó esélyeink vannak.
Én elkönyveltem Ancelottit,egyszerűen nincs más mozdítható edző. Heynkest meg ne hozzuk el,megint egy BL győztes edző jönne hoznánk... menjen nyugdíjba,rászolgált a nyugodtabb életre.
Kloppot lehetne még elhozni,egy zsíros ajánlatot eléje kell tenni,hátha... Ha őt sikerülne megszerezni,jó esélyeink lenne Reust elhozni Dortmundból,ha esetleg Di Maria tényleg távozik. Így viszont Bale nem kell. Ha nem jön Verratti vagy Isco,akkor jöhetne Gündogan.
Érdekes nyár lesz,szerintem Carvajal és Isco érkezni fognak. Cavani is jó eséllyel pályázik a kezdőcsatár posztunkra...
- Mike
ha Bale jön akkor valószínű, mivel nem fog a padon ücsörögni egy 50-60 milliós játékos. De nemhiszem h jön. 1 évet még lenyom a szigeten.numberone1 írta:Ha Bale jon akkor lehet, h Ozil nem lesz abban a pozicioban.
Az már más kérdés h amugy sem kéne. Nagyon jó játékos, top5, de ahhoz egy olyan csapatban, bajnokságban is kell játszania ahol az erényeit maximálisan kihasználhatja. Egyszerüen nemlátom azt h képes lenne kis területen a gyors, kispasszos játékra. A másik amiért nem kéne, hogy akkor jóideig elfelejthetünk minden valamire való igazolást oda előre. Pedig jövőre lehetne esély Lucasra vagy Reusra, meg kitudja addig kik robbannak még be. És ez a két játékos bizony jobban illene ide.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Valami ilyesmit nagyon tudnék értékelni. A három közül gyakrolatilag mindegyik tud irányítani, sokkal nehezebb megfogni egy ilyen csapatot, mint annyit csinálni, hogy az ellenfél csatára visszazár Xabira, aztán csak nézegetünk.én jövőre 3 támadni és védekezni is tudó kp-val állnék fel, semmi feka vkp meg ilyenek.
gündogan-verratti-modric
Neymar meg sajnálatos, hogy a barcába megy, innentől kezdve remélem bukik a pályán...Mert pénzügyileg jól fog jönni a barcának egy ilyen eladható reklámarc, és arra is jó esély van, hogy a pályán is bejön nekik, de talán ez utóbbi nem így lesz.
Egyébként ma lesz bajnoki?? Ezen az oldalon is jövő szerda volt eddig, változott valami?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CS0ki 2013. május 26., vasárnap 10:27-kor.
- RealMadridFanatic
Na, reggel arra keltem, ami eddig is szinte biztos volt. Nagy erősítés lehet a srác, ha nem próbálják meg belebutítani a tiki-takába. Amúgy össze nem fogom sz ni magam így sem, a Barcát Messin kívül eddig sem az egyéniségek tették naggyá, másnak nem volt szabad keze, többek között ezért is tudtak hatékonyan működni, csapatként. Most vagy bevállalják, hogy Neymar is kötetlenül játszik, ezzel viszont a stabil középpálya ellenére is nagyobb nyomás lesz a támadórészleg mögötti embereken, vagy Alexis módjára lekorlátozzák a brazilt, mert Messi alá kell játszania, szépen beállva a sorba, mint a többieknek. Utóbbira látok nagyobb esélyt, ami komoly konfliktusforrás lehet még.
Egyébként Cruyff pont ezt mondta, "egy hajónak nem lehet két kapitánya...". Amennyire "megismertem" Neymart, eléggé ambiciózus, max. idei-óráig fogja bírni a másodhegedűs szerepet SZERINTEM. Főleg, hogy a legnagyobb futballnemzet első számú csillaga, megváltóként üdvözlik.
Ezért is volt már kezdetektől furcsa a döntése, Messi mellett az életben nem fog Aranylabdát nyerni, csak akkor, ha VB-t nyer a braziloknak, kimagasló játékkal. Persze legyen így, én örülnék neki, de a klubszintű sikerek mellett csak az argentin jöhet szóba.
Rólunk. Szerintem mi nagyobb hasznát vettük volna, de ez a hajó elment, van ilyen. A második opcióm Bale lenne, de egyre bonyolultabb az Ő helyzete is. Egyrészt mocsok drága lenne, másrészt ez az új szerződés a reklámarcos mizériával nem azt vetíti előre, hogy váltana idén.
Nem első számú prioritás a dolog, de DM helyére kellene hozni egy embert. Ugye Neymar kilőve, Bale-re sovány az esély, viszont tegnap én is jobban figyeltem a srácot, és ez a Reus nem egy elveszett gyerek. Gyors, technikás, tud egyből játszani, kicsiben. Megérne egy próbát. Persze Őt nyilván nem akarja eladni a Dortmund, meg csak egy éve van ott. Ha jól tudom van kivásárlási záradék a szerződésében, meg kellene győzni. Akár Gündogannal együtt. Ő eddig nem "vett meg" teljesen, de a többi opció elérhetetlennek tűnik, és Ő is előrelépés lenne, ez kétségtelen. Legalább egy évig, amíg fel nem szabadul egy Vidal-szintű arc.
A lényeg mindenesetre továbbra is a középpálya stabilizálása, szerkezet- és emberváltás árán is akár. Mivel Carvajal fix, így már csak egy jobb szellő kellene.
Egyébként Cruyff pont ezt mondta, "egy hajónak nem lehet két kapitánya...". Amennyire "megismertem" Neymart, eléggé ambiciózus, max. idei-óráig fogja bírni a másodhegedűs szerepet SZERINTEM. Főleg, hogy a legnagyobb futballnemzet első számú csillaga, megváltóként üdvözlik.
Ezért is volt már kezdetektől furcsa a döntése, Messi mellett az életben nem fog Aranylabdát nyerni, csak akkor, ha VB-t nyer a braziloknak, kimagasló játékkal. Persze legyen így, én örülnék neki, de a klubszintű sikerek mellett csak az argentin jöhet szóba.
Rólunk. Szerintem mi nagyobb hasznát vettük volna, de ez a hajó elment, van ilyen. A második opcióm Bale lenne, de egyre bonyolultabb az Ő helyzete is. Egyrészt mocsok drága lenne, másrészt ez az új szerződés a reklámarcos mizériával nem azt vetíti előre, hogy váltana idén.
Nem első számú prioritás a dolog, de DM helyére kellene hozni egy embert. Ugye Neymar kilőve, Bale-re sovány az esély, viszont tegnap én is jobban figyeltem a srácot, és ez a Reus nem egy elveszett gyerek. Gyors, technikás, tud egyből játszani, kicsiben. Megérne egy próbát. Persze Őt nyilván nem akarja eladni a Dortmund, meg csak egy éve van ott. Ha jól tudom van kivásárlási záradék a szerződésében, meg kellene győzni. Akár Gündogannal együtt. Ő eddig nem "vett meg" teljesen, de a többi opció elérhetetlennek tűnik, és Ő is előrelépés lenne, ez kétségtelen. Legalább egy évig, amíg fel nem szabadul egy Vidal-szintű arc.
A lényeg mindenesetre továbbra is a középpálya stabilizálása, szerkezet- és emberváltás árán is akár. Mivel Carvajal fix, így már csak egy jobb szellő kellene.
Akik szerint ennyire fix Bale, Ők írják már le, hogy miért ilyen biztos ez szerintük? Komolyan kérdezem. Azon kívül, hogy a walesinek nyilván nem lenne ellenére a váltás, valószínűleg szimpatizál a Reallal, illetve Cét majmolja.Bale jönni fog, Carvajal szintén, a többit majd meglátjuk
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- numberone1
bocs rosszul szerkeztettem:numberone1 írta:Mike írta:
elől meg így:
<----Özil---->
--Benz--CR--
ez tehát két igazolás a kezdőbe, + Carvajal
Ha Bale jon akkor lehet, h Ozil nem lesz abban a pozicioban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hivatalosan június 1-től van nyitva az átigazolási piac, nem? Ha igen, akkor nem értem miért ilyen drámai a hangulat. Rengeteg idő van vissza. Simán lezárulhat 2-3 igazolás is júniusban, ami egyáltalán nem késő.
Jelen pillanatban hivatalosan új edzőnk sincsen, és talán ezért nem röpködnek a nevek. Én akkor leszek ideges, ha júniusban nem érkezik senki, és megint elhúzódik a nyár végére az egész.
Bale jönni fog, Carvajal szintén, a többit majd meglátjuk
Jelen pillanatban hivatalosan új edzőnk sincsen, és talán ezért nem röpködnek a nevek. Én akkor leszek ideges, ha júniusban nem érkezik senki, és megint elhúzódik a nyár végére az egész.
Bale jönni fog, Carvajal szintén, a többit majd meglátjuk
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- numberone1
Mike írta:Ha Bale jon akkor lehet, h Ozil nem lesz abban a pozicioban.
elől meg így:
<----Özil---->
--Benz--CR--
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
nincs mese. ha érdemi előrelépést akarunk akkor pereznek nyitnia kell a pénztárcát. nehogymár egy juventus azt tudja mondani hogy semmi pénzért nem eladó vidal... persze. kicsit többet akarnak és kész. bár imndegy mert úgy is itt lesz khedira is jövőre és a kezdőben. bale sem biztos. szép nyár lesz ha ezt lehozzuk egy carvajal, kondogbia, cavani trióval márpedig ez lesz. 63+7,5+10 millióból.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát hogyne. Neymar nem akar idejönni, innentől kezdve Perez fejen is állhat. A többi szóban forgó játékosról pedig még nem csúsztunk le, más kérdés, hogy igazából nem is eladóak. Ettől függetlenül úgy hiszem hogy Perez tökei még a helyükön vannak.Perez töketlenkedése miatt
Más kérdés, hogy én is aggódok emiatt a nyár miatt, Carvajal-on kívül nincs egyelőre egy megnyugtató igazolásunk (már ha ő jön). Bár ő is szívesebben maradt volna a helyén. Még három személyről szeretnék egy kicsit írni; Cavani, Ancelotti, Neymar.
Szóval Cavani miatt is aggódom, drága, szörnyen drága. De kinéz nekünk, és én tárt karokkal fogadok minden érkező játékost... majdnem mindet. Annak ellenére hogy kedvelem Higuaínt, belátom hogy mennie kell, noha én szívesen támaszkodnék rá és Benzire egy kétcsatáros rendszerben... de erre reális esély nincs, valakinek mennie kell, és noha mindketten rászolgáltak a távozásra az idei évvel, Higuain még Benzemát is alulmúlta. Valakinek pedig maradnia kell, Benzema kapott egy évet... nade. Nálam a következők miatt borul ki a bili; az uruk-hai nem a padra fog érkezni, ebből kiíndulva Benzema igen, pedig nem oda való játékos. Mi pedig azért adjuk el az egyik csatárunkat, mert kell a pénz az igazoláshoz. A probléma az, hogy nem az értékesebbik csatárunkat tesszük pénzzé, hanem azt, amelyiknek az értéke a béka ülepe alatt van. A másik, amelyiknek pedig még van némi reputációja, az pedig vándorol a padra, hogy ott vesztegesse a tehetségét, és csökkentse az árát. Már most fogom a fejem, de nem baj, Ancelotti megoldja.
Ancelotti mondjuk egy másik kényes pont. Mourinhonak mennie kell, tiszta sor. És 10 éve Ancelottiért a vesémet odaadtam volna. De most ha ránézek, egy jól lakott, nem pedig egy ambiciózus edzőt látok. Az ő nagy dobása a Rossonerónál volt, akkor és ott 10 éve azzal a bizonyos rombusz kp-val. Azóta is abból él meg, tisztességesen lehozta a kiruccanását Londonban és Párizsban, de mostanra minden tiszteletem ellenére kételkedem benne. Én Mourinho érkezésekor is fogtam a fejem, nagyon sajnáltam hogy a véreres szemű chileinek mennie kellett, de azért bizakodtam, elvégre a portugál beszédes munkássággal jött. Mostanra viszont nagyobb a káosz mint akkor volt, és még jobban visszasírom Pellegrinit... de esély nincs rá, egy Capellón kívül vagy talán éppen miatta nem ül be más edző kétszer ugyanazon madridi körhintába. Szóval hiszünk egy Ancelottiban.
Neymarra nem fecsérelnék sok szót. Sosem szerettem, de nem bántam volna ha reális áron érkezik, noha szükség sem igen volt rá. Esély meg pláne nem, ha ide akart volna jönni, már rég meg lehetett volna oldani, de nem akart, innentől kezdve nagyon haragszom a klubra, hogy úgy szaladt egy brazil fiúcska után, mint RMCF a pincemestere után. Egy Real Madrid nem ilyen, ha jönni akar egy játékos, akkor virítjuk a casht, de ha nem akar, akkor nem kéne beszállni egy olyan játékba ahol mi vagyunk a játékszer. papa-Neymar és a Santos az orrunknál fogva vezetett minket, és a szomszédot is. Az elmúlt napokban már kívántam hogy menjen a Barcába, illetve tudtam is hogy ott fog kikötni. Hisz eddig is szopatott bennünket, ezentúl a Barcában is lesz rá alkalma, persze... eddig még ugyan nem írtam, de nyilván kivételes játékosnak tartom... csak az arcát nem bírom, konkrétan brazil még nem irritált ennyire, így nyugodt szívvel fogadom hogy a szomszédnál köt ki.
Egyelőre ennyi, Bale-ről, Iscoról, valamint a középpályánkról szintén meg van a véleményem, de amíg ezek az ügyek nem dőltek el, addig feleslegesen nem fogok irogatni...
Mondjuk annyit még megejtenék, hogy én két játékosnak tudnék módfelett örülni; Draxlernek és Lamelának, most a fiatalok kötül ők ketten nyűgöznek le a legjobban, és nyilván örülnék ha a kedvenceimet a kedvenc csapatomnál láthatnám. Más kérdés hogy még túl fiatalok Madridhoz, mert nálunk nem a legoptimálisabb a légkör a szárnyak bontogatásához... de ha jönnének, én boldogabb lennék mint ha 3 neymar érkezne.
- Mike
én úgy vagyok vele h nálam már Alonso se lenne kezdő. Iszonyatosan lelassult, és játékban sem tud akkora pluszt adni már.numberone1 írta:Talaljunk par teknikas belso kp-t Khedira helyere es egyet Alonso rotalasara akkor nem lehet rossz a mi csapatunk sem.
én jövőre 3 támadni és védekezni is tudó kp-val állnék fel, semmi feka vkp meg ilyenek.
gündogan-verratti-modric
mind1ik gyors, fordulékony, labdabiztos, a létszám miatt a védekezés se lenne gond. Padon meg Khedira (maradnia kell mert ő az egyetlen "vkp"), Xabi és Kázmér
elől meg így:
<----Özil---->
--Benz--CR--
Carvajal nyilatkozat:
ha perkálunk. jön.
Carvajal :"Going up against world-class footballers makes you improve. I've fine-tuned the points where I was strong," he told Marca. "Tactically speaking, I'm better.
"I have faith in myself and I feel ready to go back to Real or to play in the Champions League with Leverkusen. I think of myself as a Madrid supporter. I was born a Madrid fan.
"I wore the shirt for 10 years and Madrid is in my blood. At the moment, I'm with Bayer until 2017 and I don't know if I'll go back."
ha perkálunk. jön.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem kell itt gyászolni Neymart, szerintem ha sikerül leigazolni Bale-t nem leszünk vele hátrébb,mint a brazillal lettünk volna. Sokan alábecsülik itt is, meg még sok más helyen a walesit,de hihetetlen nagy potenciál van benne és még itt nálunk is bőven fejlődhetne.
- numberone1
Jovore ra kell menni Lucasra nincs mese. Iden remelhetoleg Benzi es Marcelo jo formaban lesznek es Modric is kezdo lesz vegre, akkor meg lehet szep dolgokat nalunk is latni.Talaljunk par teknikas belso kp-t Khedira helyere es egyet Alonso rotalasara akkor nem lehet rossz a mi csapatunk sem.Cséká írta: de az a játék, amiért RM szurkoló lettem, az a kis brazilban van meg.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK