Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 27., kedd 13:23

Érdekes fordulatot vehet a Cech-Courtois-saga: Petr Cech is set to follow Chelsea team mate David Luiz to Paris Saint-Germain. :hmmm:

Napi Spurs-pletyka: akár 35 milliót is adnánk Balotelliért. :lol: :lol: :banplz:

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2014. május 27., kedd 10:56

Yaya Toure: It would be an honour to join PSG
"Meglepő" :mrgreen: De nem most szabta meg az UEFA a PSG-t a ffp miatt? Elvileg nem is költhetnének 60 milliónál többet a nyáron és olyat is olvastam, hogy azt csak egy játékosra költhetik.. ehhez képest DLuiz leigazolásával már csak 10 milla maradt ami elkölthető... tényleg ennyire nem érdeklik őket a szabályok?
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 27., kedd 10:44

GT37 írta:A premierleague.com-om megszavazott Év Csapata
Kevés Arsenal-drukker voksolt. :lol:
:lol: :lol: :lol:

Jó vicc.

hehe: Liptákkal mi a baj? 4:14

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 27., kedd 10:42

nem szűk elit. ezért örültem volna jobban, ha a barca viszi. ezt a markinnyoszt nem ismerem annyira a psg-ből, őt vinné így a barca.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 27., kedd 10:37

mindjárt kihozzátok, hogy davidluiz hrutka vagy litpák szintű védő :lol:
Kép
Kép
Kép

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 27., kedd 10:14

M1Ö írta:
Anthony írta:50 milláért gyakorlatilag bármelyik védő megszerezhető lett volna a világon, de nekik Luiz kellett
De kit? Silva már náluk van. Ramos, Pepe, Varane mozdíthatatlan. Piqué sem menne el a Barca-ból (mondjuk szerintem nem is jobb). Atlético-ból Godín, Miranda. Idei évük fergeteges volt, de ők nem top védők. Angliában Terry, Ferdinand, Vidic már idősek, Pool kapott egy rakat gólt. Németországba nincs normális védő, Chiellini meg fanatikus Juve fan (azt hiszem nevelés is).

Szóba jöhetett volna egy Vertonghen, Koscielny, Vermelaen, Mangala, Garay.
Vertonghen intelligensebb annál, hogy egy francia bajnokságba igazoljon, a többiek meg nem jobbak. Szerintem.
Plusz Luiz mellett szól, hogy ő is brazil és azért Silva-val meg is értik egymást. Ha van mellette egy vezér, akkor nem olyan felelőtlen. Ha meg oda teszi magát, akkor azért egész rendbe van a játéka.
Rengeteg pénz érte 50 millió, nem is ezt vitatom, csak azt, hogy szerintem nagyon jól jártak vele.
Kizárt hogy jól járjanak vele, bajnokságon belül lehet hogy nem jön ki hogy mennyire buta, de a BL-ben ki fog. 50 millát szerintem ha felajánlottak volna Pepe-ért vagy Varane-ért, vihették volna, főleg előbbit. De 30-ért vihették volna Mangala-t, aki ráadásul francia... Az meg mi hogy németeknél nincs top védő? Hummels, Subotic mi?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 21:16

még magas az odds, de majd ha Morata odamegy :hmmm:
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 26., hétfő 21:15

Tottenham are in advanced talks to make Southampton boss Mauricio Pochettino their new manager and could appoint him within 48 hours, according to Sky Sports News’ Jim White. :hmmm:

Örülnék neki, amennyiben tényleg megadnánk neki az esélyt, és nem lenne kirúgva egy gyengébb (fél)szezon után. Az meg már csak a hab lenne a tortán, ha hozná magával Shaw-t és/vagy Lallanát is.
Csabi írta:GT!!!!! a coral sportfogadó iroda 5001-es oddsot kínál arra, hogy a tottenham jövőre megnyer mind3 hazai kupát!!! mehet rá a ház is!!! :mrgreen:
Egy ezrest megér a dolog, hátha Soldado megtáltosodik. :lol: :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 26., hétfő 19:25

Csabi írta:GT!!!!! a coral sportfogadó iroda 5001-es oddsot kínál arra, hogy a tottenham jövőre megnyer mind3 hazai kupát!!! mehet rá a ház is!!! :mrgreen:
csak sztem túl alacsony az odds? :lol: :lol: :lol:
vagy ez a max? :hmmm:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 26., hétfő 19:22

Özil az elmúlt 40 év legjobbja. Neki az ilyen álomcsapatokban tuti a helye... :mrgreen:

Luizról meg annyit, hogy szerintem is eszetlenség volt a PSG-től. Ez szerintem egy hadüzenet volt, hogy a kiszemeltjeikért ne is licitáljon senki, mert úgy is letesznek egy nagyobb összeget. Így Pogba ára is jócskán felmehet, pláne, ha mondjuk küldenek egy 80 millás csekket. Mi sem gatyázunk, ha a kiszemeltért perkálni kell, de nem BL győzelem után fogunk átigazolási csúcsokat döntögetni.

Ilyen összegek mellett Bale pláne 91, na meg Suarez is 90-ről indul. Mi kezdtük el az árak felverését, de a sejkek folytatják. Ennek valahogy gátat kellene szabni.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 26., hétfő 18:35

Anthony írta:50 milláért gyakorlatilag bármelyik védő megszerezhető lett volna a világon, de nekik Luiz kellett
De kit? Silva már náluk van. Ramos, Pepe, Varane mozdíthatatlan. Piqué sem menne el a Barca-ból (mondjuk szerintem nem is jobb). Atlético-ból Godín, Miranda. Idei évük fergeteges volt, de ők nem top védők. Angliában Terry, Ferdinand, Vidic már idősek, Pool kapott egy rakat gólt. Németországba nincs normális védő, Chiellini meg fanatikus Juve fan (azt hiszem nevelés is).

Szóba jöhetett volna egy Vertonghen, Koscielny, Vermelaen, Mangala, Garay.
Vertonghen intelligensebb annál, hogy egy francia bajnokságba igazoljon, a többiek meg nem jobbak. Szerintem.
Plusz Luiz mellett szól, hogy ő is brazil és azért Silva-val meg is értik egymást. Ha van mellette egy vezér, akkor nem olyan felelőtlen. Ha meg oda teszi magát, akkor azért egész rendbe van a játéka.
Rengeteg pénz érte 50 millió, nem is ezt vitatom, csak azt, hogy szerintem nagyon jól jártak vele.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 26., hétfő 18:05

M1Ö írta:Tény, hogy dupla annyit fizettek érte, mint amennyit ér, de egy Chelsea-ből, akik pénzben fürdenek gondolom csak jóval áron felül lehet játékost megszerezni. Nem olyan rossz egyébként Luiz. Nem top5, de nem rossz ő. Terry mellett sem volt rossz, Thiago Silva mellett pláne nem lesz az. Egyértelműen erősödtek vele, mert Alex-nél jóval jobb. Ez a Marquinos meg tényleg nagy tehetség, de nem egy Varane azért, hogy 20-21 évesen már stabil kezdőként lehessen rá számítani.

Hirtelen más belső védő nem is jut eszembe Mangala-n kívül aki megszerezhető és azért minőség is.
Esetleg Garay, de ő elvileg a MU-t választja, na meg elég sérülékeny.
50 milláért gyakorlatilag bármelyik védő megszerezhető lett volna a világon, de nekik Luiz kellett :lol: :salute: :ike: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 17:46

Zsiru, Özil :lol: :lol: :lol: Cityből meg senki :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 26., hétfő 17:43

GT!!!!! a coral sportfogadó iroda 5001-es oddsot kínál arra, hogy a tottenham jövőre megnyer mind3 hazai kupát!!! mehet rá a ház is!!! :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 25., vasárnap 23:04

A premierleague.com-om megszavazott Év Csapata

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 24., szombat 11:18

Tény, hogy dupla annyit fizettek érte, mint amennyit ér, de egy Chelsea-ből, akik pénzben fürdenek gondolom csak jóval áron felül lehet játékost megszerezni. Nem olyan rossz egyébként Luiz. Nem top5, de nem rossz ő. Terry mellett sem volt rossz, Thiago Silva mellett pláne nem lesz az. Egyértelműen erősödtek vele, mert Alex-nél jóval jobb. Ez a Marquinos meg tényleg nagy tehetség, de nem egy Varane azért, hogy 20-21 évesen már stabil kezdőként lehessen rá számítani.

Hirtelen más belső védő nem is jut eszembe Mangala-n kívül aki megszerezhető és azért minőség is.
Esetleg Garay, de ő elvileg a MU-t választja, na meg elég sérülékeny.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 24., szombat 9:56

PSG :lol:

Most lettek megbuntetve 60 milliora, de ugyan ugy koltekeznek tovabb meggondolatlanul. Remelem jovo nyaron megjobban megbunteti oket az UEFA. Nem az a gond, hogy a vilag legjobb jatekosaert kiadunk tobb tiz milliot, hanem hogy a top alatti jatekosokert is kiadnak ennyi penzt.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 24., szombat 9:03

Én ritkán szoktam foglalkozni azzal,hogy kiért mennyit fizetnek,mert nem érdekel,hogy ha egy csapatnak van pénze,akkor abból kire és mennyit költ,de ezen már felakadt az én szemem is.
David Luiz 50 milla? Egy olyan játékos,aki szerintem egy top csapatban nem kezdő szint na azért ez durva! Nagy bizniszt csinált a Chelsea ennyiből bőven tudják pótolni akárkivel,aki jobb nála és még lehet marad is az összegből.
Gondolom,akkor Ramost vagy Pepét 100-110 milla környékén is megvenné a PSG,ha úgy alakulna. :mrgreen:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 24., szombat 8:56

David Luiz :lol:

Ez az ember egy nulla. Szegény Di matteo meg Benitez is legtöbbször feltolta kp-ra mert annyira szeleburdi hátul, nagyon nagy blama ez a franciáktól, 50 milla, jesszus. Igy nem is tűnik soknak a Bale és CR ért fizetett összeg hisz kevesebb mint a duplája a brazilénak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 8:20

wxyz írta:Szerintem kevered a másik volt római játékossal Marquinhoval.
Az könnyen lehet... :D

Vissza: