Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
Azért ez a BL győzelem,arra is kiváló,(sok minden más mellett),hogy ismét vonzóvá vált a klub,azon játékosok számára is,akit szeretett volna a vezetőség,de a 12 év sorozatos kudarcai után,nem látta értelmét ide igazolni...
Még mielőtt valaki azzal jön,hogy ha eddig nem akart,ne is jöjjön,mert itt profi sportolókról beszélünk,s ma már olyan hogy klubhűség,az fehér holló szindróma...
Még mielőtt valaki azzal jön,hogy ha eddig nem akart,ne is jöjjön,mert itt profi sportolókról beszélünk,s ma már olyan hogy klubhűség,az fehér holló szindróma...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Igen én láttam.A végén teljesen ki volt az emberünk!Annyit tudott mondani,hogy az Atletico is megérdemelte volna stb. Vicc!!!Sokadszorra nézem vissza a döntőt, eredetileg a Digi-n követtem figyelemmel, mert értelmesebbnek tartom a kommentátorokat/vendégeket, az ismétléseket pedig kíváncsiságból a SPORT TV-n. Nem tudom nektek feltűnt-e, de Farkas Norbi a végén majdnem elsírta magát és célzott arra, hogy nem megérdemelt a Real győzelme. Sokszor beszélünk részrehajlóságról a spanyol bajnokik közvetítése kapcsán, de ez azért szerintem erősen a kicsinyesség határait súrolják, máshol ilyenkor fokozott hangulatban vitatják meg a történteket, hiszen volt fordulat rendesen, Norbi pedig mintha egy 2 órás meetingen lett volna, ahol ráadásul még jól le is b*szták, szomorú elcsukló hangon ecsetelte a dolgokat.
De pont leszarom, mert nyertünk!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Lanx
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönet a csapatnak a győzelemért!
Nagyon sok mindent tudnék írni miket juttatott ez eszembe. Majd 14 éve Real szurkolóként volt minden hideg meleg, és az évek alatt sokminden változott az én életemben is család, gyerek, munka de a csapat mindvégig elkísért. És ez jó érzés.
Jó érzés, mert megérdemelte a Madridizmus és ez a legfontosabb, nem a fanyalgások, nem a statisztikák vagy bármi. Az eszme ami mögötte van végre újra diadalt aratott. Most ez mindennél többet ért, ez adhat erőt a jövőben többet mintha egyből a 9. után jött volna, ez az amit már senki soha nem vehet el. (most kénytelen vagyok újra elmenni a Bernabeuba mert nem láttam csak 9 BEK/BL serleget ) Ilyenkor még büszkébb lehet az aki magyar, hogy a legenda felépítésének részese volt Puskás is, bár jellemző ahogyan elüldözte a politika de milyen jól sült el...
Mindenesetre a személyes sikerek mellé jól esik az embernek ha a csapata is sikeres, mert az érzésből jut neki is. Remélem, hogy ezzel a sikerrel egy új korszak kezdődik, de bárhogy lesz is szurkolni fogok már így is annyit adott h ha soha többé semmit nem nyernek is elég lenne, de ugye ez nem történhet meg. :Đ
#Respect apósomnak aki Barca szurkóló létére Real mezben ült mellettem a TV előtt és szurkolta ki a győzelmet. Fénykép nem készült mert azt már nem engedte, olyan gyorsan kapta le a 2005 ös home kit-et
Hala Mardrid.
Nagyon sok mindent tudnék írni miket juttatott ez eszembe. Majd 14 éve Real szurkolóként volt minden hideg meleg, és az évek alatt sokminden változott az én életemben is család, gyerek, munka de a csapat mindvégig elkísért. És ez jó érzés.
Jó érzés, mert megérdemelte a Madridizmus és ez a legfontosabb, nem a fanyalgások, nem a statisztikák vagy bármi. Az eszme ami mögötte van végre újra diadalt aratott. Most ez mindennél többet ért, ez adhat erőt a jövőben többet mintha egyből a 9. után jött volna, ez az amit már senki soha nem vehet el. (most kénytelen vagyok újra elmenni a Bernabeuba mert nem láttam csak 9 BEK/BL serleget ) Ilyenkor még büszkébb lehet az aki magyar, hogy a legenda felépítésének részese volt Puskás is, bár jellemző ahogyan elüldözte a politika de milyen jól sült el...
Mindenesetre a személyes sikerek mellé jól esik az embernek ha a csapata is sikeres, mert az érzésből jut neki is. Remélem, hogy ezzel a sikerrel egy új korszak kezdődik, de bárhogy lesz is szurkolni fogok már így is annyit adott h ha soha többé semmit nem nyernek is elég lenne, de ugye ez nem történhet meg. :Đ
#Respect apósomnak aki Barca szurkóló létére Real mezben ült mellettem a TV előtt és szurkolta ki a győzelmet. Fénykép nem készült mert azt már nem engedte, olyan gyorsan kapta le a 2005 ös home kit-et
Hala Mardrid.
Sokadszorra nézem vissza a döntőt, eredetileg a Digi-n követtem figyelemmel, mert értelmesebbnek tartom a kommentátorokat/vendégeket, az ismétléseket pedig kíváncsiságból a SPORT TV-n. Nem tudom nektek feltűnt-e, de Farkas Norbi a végén majdnem elsírta magát és célzott arra, hogy nem megérdemelt a Real győzelme. Sokszor beszélünk részrehajlóságról a spanyol bajnokik közvetítése kapcsán, de ez azért szerintem erősen a kicsinyesség határait súrolják, máshol ilyenkor fokozott hangulatban vitatják meg a történteket, hiszen volt fordulat rendesen, Norbi pedig mintha egy 2 órás meetingen lett volna, ahol ráadásul még jól le is b*szták, szomorú elcsukló hangon ecsetelte a dolgokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam kb ennyi is lenne a vásárlás...Anthony írta:Vidaly y Mandzukics és a lényegi dolgokkal meg is volnánk.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mennyibe fog fájni ez a BL győzelem? (nem mintha az én zsebemből menne)
- új igazolások szuperdrágán
- pár játékosnak fizuemelés
- bónuszok
- pár 1-2 éve vett játékos szerződésének a bónuszai
Persze a kasszába is beesik azért némi della
Vidaly y Mandzukics és a lényegi dolgokkal meg is volnánk.
- új igazolások szuperdrágán
- pár játékosnak fizuemelés
- bónuszok
- pár 1-2 éve vett játékos szerződésének a bónuszai
Persze a kasszába is beesik azért némi della
Vidaly y Mandzukics és a lényegi dolgokkal meg is volnánk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vidaaaaal. remélem a tuttosport a tutit mondja. márpedig ha perecpapa valakit meg akar szerezni, akkor az itt fog játszani.
puszi akart lenni, ami elcsúszott, ha telibe ment volna, akkor lehetne buzázni, de egyértelműen mellément, eléggé mellélordgabi írta:Elcsattant egy csók a közvetlenül mellette lévõ csapattárssal, amikor ünnepelték az EL gyõzelmet - ennyi a történet, aki lemaradt volna...
amúgy meg egy kis összehasonlítás Gerraddal meg Xabival...
http://www.calciomercatonews.com/wp-con ... tled-1.jpg
na Xabié az telibement és direkt is, de az tuti poénból volt
lehet Alonso kérte, hogy hozzanak neki játszópajtást
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én lemaradtam...azért egy csók nem csak "ennyi"...lordgabi írta:Elcsattant egy csók a közvetlenül mellette lévõ csapattárssal, amikor ünnepelték az EL gyõzelmet - ennyi a történet, aki lemaradt volna...
roystooon :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elcsattant egy csók a közvetlenül mellette lévõ csapattárssal, amikor ünnepelték az EL gyõzelmet - ennyi a történet, aki lemaradt volna...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
realbeckham írta:Amúgy Rakitic most kajak buzsi? Nincs neki felesége, vagy ivadéka? -mondjuk Eltonnak is van gyerkőc.
Tehát feleségül vette Raquel Maurit tavaly, és született egy Althea nevű kislányuk.Wikipédia írta:Rakitić married Raquel Mauri in April 2013 in Sevilla, Spain, after two years of dating. In July 2013, their daughter, Althea, was born.
0 vagyok angolból, de nekem így jött le.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem valahogy soha nem érdekeltek ezek túlzottan. Nem mondom, húzom a szám, mint pl.: Bale-nél is húztam ,de nem nyafogok a lóvé miatt.Suarezt még elhoznám azért,biztos ami biztos alapon,csak az a gond,hogy irreálisan sokat kérnek érte (mint mindig,ha a Real akar vásárolni...).
Kétség ne legyen senkiben, Suarez jönni akar, eddig is akart szerintem, most meg, hogy megvan a BL pláne. Pogba dettó. Egy Real Madrid nem kis szint lépés egy Liverpoolhoz képest, de Szerintem a Juventust is bátran idevehetjük jelenleg. Lesznek távozók nálunk? Biztosan....A klub jól áll anyagilag? A legjobban. Lesz pénz az említett két játékosra (akik szvsz előrelépések lesznek)? Lesz. Többel nem kell foglalkozni. Média, ellenszurkerek? Perezmaffia, R€al Madrid? Szarni bele...eddig is ez volt. Perez nem fog ge**zni. Az Uru jelenleg a legjobb a posztján, itt a helye, a franciának meg a legnagyobb esélye van a jelenlegi fociban arra, hogy uralja 10évre a KP-t. Én őket kérem nyárra. Kellenek is ide, illetve nem szeretném, ha a más klubban kötnének ki, mert kérőkből nincs hiány egyikőjüknél sem.
Amúgy Rakitic most kajak buzsi? Nincs neki felesége, vagy ivadéka? -mondjuk Eltonnak is van gyerkőc.
- morientes
Majd ha visszavonul.A mai foci sajnos erről (is) szól...DavieS írta:Érdekes lesz Cé számára ez a VB, 1.5 hónapja sérült, erre már most a szedik össze a portugálok a csapatot...kérdés mikor fog kicsit pihenni?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Érdekes lesz Cé számára ez a VB, 1.5 hónapja sérült, erre már most a szedik össze a portugálok a csapatot...kérdés mikor fog kicsit pihenni?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ha néztél Bayern meccseket meg Juve meccseket akkor rájössz miről beszélek. Kroos a sérülések miatt mélységi irányítót játszott , ő helyezkedett leghátrébb a csapatban . Osztogatott, nagyon jó labdákat adott és egyre jobb a helyezkedése. Mivel nem egy villámléptű , ezért gondolom hogy Guardiola elég jó posztot talált ki neki , ahol beválni látszik.volt írta:Pogba támadó szellemű, akkor Kroos mi?oroszisti írta:Pogba meg elég támadó szellemű. Nekünk ha kell valaki az Xabi pótlására kell. Vidal,Kroos párosból választanék
Ezzel szemben Pogba a Juve középpályásai közül legelől helyezkedik. Ő támajda leginkább a kaput. Sőt Gyakran szélsőt játszik . Ő igazából Di María helyett lenne tökéletes.
Attól is függ Carlo hogy képzeli el a jövőt ,mert működhet is a középpálya,de nem ebben a rendszerben szerintem. Érdekes módon a válogatottban elég a Modric-Rakitic kettős szűrésre , a Tottenhamban is elég volt egy Parker-Modric .
Nem tudom igazából ... Én kevésnek érzem Pogbát védekezésben. A Modric-DiMaría párost meg nem cserélném le a bizonytalanra
Az a lényeg hogy ha jön Pogba akkor azt Ancelotti akarja és tudja hogy hol lesz a helye. Ne Perez kívánsága legyen, mint mondjuk Isco , akinek 1 éve keresi a helyét Carlo.
Én Rakiticet venném meg , Illarának meg adnék egy évet, ha nem működik akkor jövőre jöhet Kroos,Pogba,Vidal vagy mit tudom én. Amúgy meg ha mindenképp igazolni akarunk hozzuk el Verrattit , oda adjuk cserébe Khedirát
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
itt az AS videója a stadionbólToti írta:a kurva anytok!!!
kb sztem ezt üvöltötte mindenki.
mekkora hangrobbanás bazdmeg. hideg kirázott. azok ott mit élhettek át?
https://www.youtube.com/watch?v=OZteBDncKHo
rohadt jók ezek
na most ezt találtam, vannak jók a youtube-on
https://www.youtube.com/watch?v=YwOmT_W9wlQ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. május 26., hétfő 13:07-kor.
- morientes
Az is lehet hogy Perez ki akar várni a VB végéig,hogy ott ki milyen formában lesz,(ha lesz ),aztán majd beindul az öreg.
Mindegy,egy kp,egy center,meg egy szélső esetleg,(amíg Jesé nem lesz ok),mindenképp kellene.
Mindegy,egy kp,egy center,meg egy szélső esetleg,(amíg Jesé nem lesz ok),mindenképp kellene.
LEGIO PATRIA NOSTRA