+1madridronie írta:Egyetértek az előttem szólókkal; itt ami elvárás lehet, az egyedül a bajnoki cím (főleg 2 ilyen bajnoki szezon után ) és címvédőként max. a BL. elődöntő sorozatban ötödször is! Ami pedig a klubvb.-t és az Európai Szuperkupát illeti; nos előbbiből ilyen néven és az új típusú trófeából még nincs a Madridnak, míg utóbbiból egy AtMa-nak is több van a vitrinjében, mint nekünk, szóval húzzuk csak be azokat is, már csak presztízsből is!Hiba volna elvárni a csapattól hogy megvédje a BL címet.Mint már említettem volt,a kieséses szakasztól az egész egy nagy lutri.Elég egy pár,aznap pont formán kívüli játékos,és ott a vége...nem véletlen nem védte meg még senki.
És ha valaki azt hiszi,hogy a nagy riválisok,(BM,City,chelsea,Barca,stb),a nyáron majd csak malmoznak,az téved...fenik a kést...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abszolút így gondolom én is. A bajnokságban oda kell tenni magunkat, addig izzasztani a Barcát (meg ha még szinten marad, akkor az Atleticot), amíg ki nem csikarunk pár pontos előnyt. A BL-ben a döntő meccsek csak tavasszal jönnek, egy kicsit szerencsés sorsolással a negyeddöntő előtt nem lesz olyan ellenfelünk, amelyiktől tartani kéne, így addig a prioritást a bajnokságnak kell élveznie. Nyilván meg kell próbálni megvédeni a címünket, de ha nem lesz orbitálisan szerencsés sorsolásunk, akkor 3 olyan csapattal fogunk összeakadni, akik bizony közel olyan erősek, mint mi. Mindhárom legyőzéséhez kelleni fog a szerencse.
Azt se felejtsük el, hogy idén VB, spanyol szuperkupa (2 meccs), még egy spanyol szuperkupa (1 meccs) plusz amcsi haknitúra. Elég rövid előszezonunk lesz.
Nyerjük meg a bajnokságot, legyünk elődöntősök a BL-ben a többi négy kupa közül meg csak összehozzuk kettőt.
Ha elvárás lenne a címvédés, akkor újra elkapjuk a madriditiszt, itt semmi sem elég, sőt ha még megvan akkor sem mindegy hogyan, aztán kalap kabát karló.