csababarca(
) remélem olvasod, csak szeretnék tőled kérdezni valamit.
Ha a Real a szánalmas banda, akkor te magadat minek érzed?? Én valami köpedéknek érezném magamat a helyedben. na peace.
Puding írta:Inista is a hosszabbításban rúgta a gólt a Chelsea ellen nem? A barca szurkolók igen gyorsan felejtenek
Hát te normális vagy? :Đ Az űrfoci volt, szégyen lett volna ha nem ők mennek tovább, RIP foci meg hasonlók. Fejben erősek voltak az a lényeg, csodálatra méltó
Sierra írta:Poénból beleolvastam az Atlético magyar szurkolói oldal fórumába. Jókat nevettem.
Egyik ember azt írja felháborító az 5 perces hosszabbítás -ezt figyeljétek: 1 vagy 2 perc (!!!) érthető lett volna, de 5?! Nem is volt annyi sérülés meg álló játék
Hát azért 2 lett volna reális mert 3. percben jött a gól, ha a 4. percben jön a gól akkor már szerintük a 3 perc is reális lett volna.
Más,
olyanokat írni ,h a bíró nyerte meg a meccset azok után ,h teljesen jól vezette a mérkőzést több mint szánalmas. Nem is tudtam róla ,h a bíró fejelte a gólt. Ha már 92 percig tudtak védekezni, akkor már azt a 3 percet is ki kellett volna húzniuk(szerencsére nem sikerült) mivel a végéig kell küzdeni egy meccsen. A bíró meg ,h nyerte volna meg a meccset bacca meg. Rátett 5 percet, de fogalma sem lehetett róla ,h pont most fog jönni a gól. Ha letelt volna az 5 perc és nincs gól akkor vége és senki egy kur
a szót nem szólt volna a hosszabbításról. Margóra írnám ,hogy ha jól tudom akkor a Leverkusen elleni döntőn is 7 perc volt a ráadás.