Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 27., kedd 9:13

Realista24 írta:Hosszabbítás témához:
Chelsea - FC Barcelona 1-1
A Barcelona kiesésre állt a rendes játékidőben, majd Överbreö felmutatta a HÉT perc hosszabbítást, majd Iniesta a 93. percben megszerezte a döntőt érő találatot.
:coffee:
öregbrö nem csak azt mutatta fel, hanem a középső ujját is a cselszinek :lol:

ballakk ahogy üldözi, priceless :lol:
(cselszi drukker lennék, biztos tört volna valami akkor este :hmmm: )
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 27., kedd 9:09

Hosszabbítás témához:
Chelsea - FC Barcelona 1-1
A Barcelona kiesésre állt a rendes játékidőben, majd Överbreö felmutatta a HÉT perc hosszabbítást, majd Iniesta a 93. percben megszerezte a döntőt érő találatot.
:coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 27., kedd 7:57

Kacsáztak már rengeteg árban,úgyhogy fenntartással kell kezelni ezeket náluk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 27., kedd 7:15

Én a Barcelonának már nem hiszek.
Neymar árát is huszonvalamennyinek mondták tavaly ilyenkor...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 27., kedd 2:26

A legnagyobb horvát tehetség,a horvátok Messije,a csiszolatlan gyémánt 2 egész 2 millió euróért a Barcelonáé.

Miközben Madridban,ha egy senkiházi brazil noname játékosért jelentkezünk be,10-20-30 millió ojró. Na menjenek a picsába. :lol: Ez már szánalmasan röhejes...
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 27., kedd 2:23

Csababarca vagy kiaz, csak olyan mint a csapata, kétszínű, egy nagy kamu,kifele a szépet a jót ,otthon meg a Real-os Voodoo babák...

Az a durva ,hogy akkora kést döftek szombat este a srácok az ilyen jellemtelen "szurkolók" szívébe, akkora fájdalom ez most nekik, az ő csapatuk soha nem lenne ilyenre képes, ilyen mentális erő csak a legnagyobbaknál van...ott vagy űrfoci van vagy semmi, az idei szurkolói magatartásuk tökéletesen bizonyítja,hogy mennyire nem tanította őket semmire a Barca csak a nyáladzásra amikor képesek Mourinho-nak szorítani ,majd a Mourinho 2.0ás Simeonénak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 27., kedd 1:59

csababarca( :shutup: ) remélem olvasod, csak szeretnék tőled kérdezni valamit.
Ha a Real a szánalmas banda, akkor te magadat minek érzed?? Én valami köpedéknek érezném magamat a helyedben. na peace.
Puding írta:Inista is a hosszabbításban rúgta a gólt a Chelsea ellen nem? A barca szurkolók igen gyorsan felejtenek
Hát te normális vagy? :Đ Az űrfoci volt, szégyen lett volna ha nem ők mennek tovább, RIP foci meg hasonlók. Fejben erősek voltak az a lényeg, csodálatra méltó :mrgreen:
Sierra írta:Poénból beleolvastam az Atlético magyar szurkolói oldal fórumába. Jókat nevettem.

Egyik ember azt írja felháborító az 5 perces hosszabbítás -ezt figyeljétek: 1 vagy 2 perc (!!!) érthető lett volna, de 5?! Nem is volt annyi sérülés meg álló játék
Hát azért 2 lett volna reális mert 3. percben jött a gól, ha a 4. percben jön a gól akkor már szerintük a 3 perc is reális lett volna.

Más,
olyanokat írni ,h a bíró nyerte meg a meccset azok után ,h teljesen jól vezette a mérkőzést több mint szánalmas. Nem is tudtam róla ,h a bíró fejelte a gólt. Ha már 92 percig tudtak védekezni, akkor már azt a 3 percet is ki kellett volna húzniuk(szerencsére nem sikerült) mivel a végéig kell küzdeni egy meccsen. A bíró meg ,h nyerte volna meg a meccset bacca meg. Rátett 5 percet, de fogalma sem lehetett róla ,h pont most fog jönni a gól. Ha letelt volna az 5 perc és nincs gól akkor vége és senki egy kur :cens: a szót nem szólt volna a hosszabbításról. Margóra írnám ,hogy ha jól tudom akkor a Leverkusen elleni döntőn is 7 perc volt a ráadás.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 27., kedd 1:29

Egyébként tényleg meglep mennyi Barcás van aki képes korrekt lenni, a hozzájuk csapótodott divat maszlag viszont undorító és az a baj,hogy jóval többen vannak mint a Barca szurkolók... se lát se hall csak nyomja, percről percre okádja arcon saját magát, a saját elveit... de a bayernesek viszont zseniálisak, ahogy a világ legjobb csapatának tartják magukat egy 5-0ás zakó után :lol: nem láttam német kupadöntőt, de csinált valami olyat Pep ami bizakodásra adhat okot? :mrgreen: nem értem szegényeket.De hosszú menet lesz ha bosszút akarnak állni rajtunk mert a döntőig nem fogunk összefutni, és oda is elkéne jusson mindkét csapat... Viszont a Guardiola vs Barca és Mourinho vs Real mostmár tényleg elkerülhetetlen lesz szerintem :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 27., kedd 1:18

majd most, hogy újra szárnyal a real, jön a divatrealosok újabb hulláma is.
már decimáztak olyanok fb-n, akiknek nem hogy a realhoz, de a sporthoz sem volt effektíve semmi közük eddig. :mrgreen:

de egyébként ha már divatdrukker téma, külön kategorizálnám a nőket, (tisztelet a kivételnek, vannak azért, akik tényleg képben vannak), de a nagy részük tényleg azért szurkol egy csapatnak, mert ott több a helyes pali. :lol:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 26., hétfő 23:35

Mindenféle személyeskedés, sértés nélkül másolnék be egy történetet, amit egy xy oldal- vagyis annak egyik szerkesztője- írt ki. :lol:
2-3 hónapja írt nekünk egy Barcelona rajongó 12 éves, hogy "akkor is a Barca a legjobb" és hogy ő egy hatalmas nagy Barcelona szurkoló.
Elfogadtuk a felvetését, hiszen mindenkinek a saját kedvence a legjobb, ez egyértelmű. Csakhogy gondoltam beszélgetek vele. Mondtam neki, hogy én is nagy Barca szurkoló vagyok és nekem Nesta a kedvencem, amire ő annyit írt, hogy tényleg jó játékos. Mondtam neki, hogy igen,csak még fiatal. Ezt az állításomat is helyeselte. Aztán eljutottunk oda, hogy rákérdeztem, hogy szerinte ki a jobb középpályás a csapatban: Ray Lewis vagy Sidney Crosby (ha valaki a focin kívül nem lenne jártas elárulom, hogy Lewis NFL játékos és tavaly a super bowl győzelem után visszavonult, Crosby pedig NHL játékos.)
A fiatal szurkoló természetesen Crosbyt tekinti jobb középpályásnak. Az pedig már csak hab volt a tortán amikor az eligazoló Valdez helyére elfogadta volna a cserekapust LeBron Jamest is (kosárlabdázó)
A kép csak szemléltető értékű és itt nem a Barca szurkolóival van a gond, hanem bármely csapat olyan szurkolójával aki divatozik a csapat nevével, hogy ő "xy" szurkolója, mellesleg azzal sincs tisztában ki játszik a csapatában
És valóban igaza van, ami bár lerágott csont, de ez tetszett. Gondoltam megosztom veletek is, mindenféle személyeskedés nélkül. ÉS nem csak a Barcánál van (már) így, hanem az egyre jobban felkapott kluboknál.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 26., hétfő 22:37

Hasonló mint Dulifuli vagy ki, csak horvát :D... Szerintem

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 26., hétfő 22:29

Remy írta:Vicces ez a világ...

Ha feltűnik valami brazil tehetség, akor egyből 20-30 millió az ára... ott van a horvát válogatott iszonyú fiatal Halilovic és 2.2 milla :lol:

oké számítson kicsit, hogy honnan jött, de ennyit?
FC Barcelona reached agreement in March with Dynamo Zagreb and Alen Halilovic for a 2,2 million Euro transfer, which could rise with first team appearances.

A kiemelt a rész a lényeg. Szerintem jóval több pénzt fognak látni Zágrábban ebből az üzletből, mint 2,2 millió euró. Legalábbis remélem.
(szerk.: Főleg, ha a kenőpénzt is beleszámítjuk :lol: :lol: )

Egyébként elég ütős lesz a B kerete jövőre is, van most egy egészen ígéretes generáció, akiket végre be lehet építeni (Munir, Adama, Samper, Grimaldo pl.), és ehhez jön még hozzá Halilovic is. Szupertehetségnek tartják a srácot, és ugyan már sokszor láttunk arra példát, hogy az új Messinek, Ronaldónak vagy Zidane-nak kikiáltott játékos a süllyesztőben végezte, azért én reménykedek abban, hogy a kis horvát meg tud ragadni majd a nagycsapatban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 26., hétfő 22:19

Vicces ez a világ...

Ha feltűnik valami brazil tehetség, akor egyből 20-30 millió az ára... ott van a horvát válogatott iszonyú fiatal Halilovic és 2.2 milla :lol:

oké számítson kicsit, hogy honnan jött, de ennyit?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 26., hétfő 9:19

wxyz írta:
Kerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás menete
Inista is a hosszabbításban rúgta a gólt a Chelsea ellen nem? A barca szurkolók igen gyorsan felejtenek. :lol: Nem is tudok erre mit mondani... :D :D
Ja, de várjál az nem a döntő volt, az más. :mrgreen:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 25., vasárnap 22:30

Most olvasom Laligaloca blogon a legujabb cikket a dontorol es van benne egy erdekes resz pont errol a mindenki gyulol minket temarol.

De előbb még valami a drukkoló tömegekről. Nagyon érdekesen egyoldalú a világ labdarúgása. Kezdjük a szurkolókkal: ha nem a te sztárcsapatod a döntős, mindjárt hajrá a kisebbik, de a világ 90%-a a kisebb csapatnak egy rosszabb szezonjából egy eseményt sem tudna mondani, érdektelenség okából. Ugyanakkor az is beszédes, hogy a külföldi fociért rajongó egyének egy kb. 10-15 csapatos halmazból választják a kedvencüket, tehát sztárcsapatnak drukkolnak alapesetben. De ha egy ki-ki meccsen a más sztárcsapata játszik valaki kisebbel, akkor mindig "hajrá az ellen". Ez is kiviláglott a mostani BL-döntő kapcsán.

Ennyire zavar minket, átlagszurkolókat alapesetben, ha valaki olyan kapja meg a királylányt, aki szintén gazdag és szép és erős, de nem MI vagyunk? Mert azt nem hiszem, hogy csak egyszerűen Dávidot szereti mindenki titkon, mert ha elbukik, akkor „hát istenem”, ha meg győz, akkor „ezazvazze, neked drukkoltam végig” érzésekkel találkozunk. Mindenképpen elég átlátszó pártot választani egy ilyen harc esetén. Az egyoldalúságot az is erősíti, hogy a BL-győztesek halmaza egy szűk elitgárda, és nagyon sok vért kell izzadni valakinek, hogy oda csak úgy bekerüljön (a Chelseanek sem ment könnyen, elsőre...) Az Atlético idén még nem ez a kategória (részemről sajnos). Zárójel bezárva.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 25., vasárnap 22:24

Én nem olvasgattam bele semmilyen rivális fórumba...tudtam, hogy csak a savazást kapnánk mindenhonnan...feleslegesen nem hergelem magam...inkább maradok barátok közt...és élvezem a megérdemelt sikerünket...

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 21:28

RealMiki írta:@dzsi91:
Kezded kicsit belelovalni magad. :D
Helyreállt végre a rend, de azért nem kell túlzásokba esni. :D
tudom tudom :D csak a Hatereknek... vannak egyébként korrekt arcok minden szurkolótáborban, azoknak respekt de annyi a buta hogy elképesztő.

A lényeg ,hogy történelmet írtunk, a csapatunk felnőtt, most úgy gondolom végre beköszönhet egy kis nyugodtság, nincs többé megszállottság. Kell 1-2 új arc, én nem küldenék el sok embert, khedira+Morata, 2-3 igazolás és rendben vagyunk. Jövőre az elvárás nálam a bl elődöntő+bajnoki cím, meg a mikiegér kupákat húzzuk be, legyen meg az 5 kupa 1 év alatt.A bl címvédés egy lehetőség, elvárás nem lehet.A barca jövőre épülgetni fog, ezt ki kell használni és a bajnoki címet behúzni, a bl-ben meg az elődöntő a kötelező elvárás onnan minden csak bónusz.

Campeoooooooooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !! :iszunk:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 25., vasárnap 21:12

wxyz írta:
Kerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás menete
más lett volna a hosszabbítás struktúrája :smile: :lol:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 25., vasárnap 21:08

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 25., vasárnap 20:40

Sierra írta:Poénból beleolvastam az Atlético magyar szurkolói oldal fórumába. Jókat nevettem. :D

Egyik ember azt írja felháborító az 5 perces hosszabbítás -ezt figyeljétek: 1 vagy 2 perc (!!!) érthető lett volna, de 5?! Nem is volt annyi sérülés meg álló játék... Hát itt felnevettem kb. :D 1-2 perc, beszarok. :lol:

Lófejű Ramos mázligólja, mocskos mázlimadrid... :) A szokásos nem az a csapat nyert, aki megérdemelte (...). De amikor az egyik ember elővette Varane-t, aki kb a legszerényebb, legnyugisabb játékosunk, na ott kilőttem a faszba. :D
Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja. :D Aztán ott is szidják Varane.t. Törlik a teljesen értelmes kommenteket. Jó az a fórum. B-) :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: