Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

tucsoki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 27., kedd 15:27

CS0ki írta:
Hát nemtudom,egyszer volt is egy ilyen téma,még amikor szó volt Hazard-ról,akkor ment az hogy-mivel a milliárdos csapatok nagyobb pénzt tudnak ajánli,a real meg régóta csak "szenved",nem biztos hogy mindenkinek ez a klub az álma
Hazard lenyilatkozta, hogy túl nagy klub neki még a madrid, félt, hogy nem jut szerephez, szóval nála ilyen alapon egy BL-győztes csapat még "riasztobb" lenne.
Hazard? Aki a Chelsea-be igazolása után arról áradozott hogy egyszer a Barca játékosa lesz?

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 27., kedd 15:16

Hát nemtudom,egyszer volt is egy ilyen téma,még amikor szó volt Hazard-ról,akkor ment az hogy-mivel a milliárdos csapatok nagyobb pénzt tudnak ajánli,a real meg régóta csak "szenved",nem biztos hogy mindenkinek ez a klub az álma
Hazard lenyilatkozta, hogy túl nagy klub neki még a madrid, félt, hogy nem jut szerephez, szóval nála ilyen alapon egy BL-győztes csapat még "riasztobb" lenne.

Én továbbra is tartom, hogy ez a BL-cím ilyen szenten semmit nem befolyásol, az elmúlt 3 évben sem volt kisebb esélyünk a BL győzelemre, mint amennyi a következő 3-ban lesz. Szóval konkrétan csak annyi a véleményem, hogy nem tudom elképzelni, hogy x játékos elgondolkodott volna azon, hogy oké, sokat fizet a madrid, meg nagy klub, de nem megyek oda mert 10 éve nem nyertek BL-t. De erre nyilván nincsenek bizonyítékok, így mindenki csak azt tudja elmondani, hogy mit gondol a témáról.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 27., kedd 14:49

tubatibi írta:Iturbe gyerek erkezesre mennyi esely van, lehetett olvasni, hogy a veronai klubtol Madridba utaznak targyalni, mondjuk tul sokat nem lattam jatszani, valaki valami erdemlegeset tud rola?
Bevallom vajmi keveset tudok róla, de ha már muszáj hozni egy támadót, akkor én Rodrigo mellett tenném le a voksomat. Ő azért rutinosabb már az európai kupaporondot nézve.

Jövőre bőven jó lenne egy: Bale,CR,Rodrigo,Jesé,Benzema névsor, kiegészülve még egy csatárral.
#happyshitting

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 27., kedd 14:41

Illetve Luka tökéletesen megtudja majd azt oldani, mint Alonso. Mélységből szépen fog ő még vezényelni 33 évesen is jó pár év múlva...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 27., kedd 14:38

Iturbe gyerek erkezesre mennyi esely van, lehetett olvasni, hogy a veronai klubtol Madridba utaznak targyalni, mondjuk tul sokat nem lattam jatszani, valaki valami erdemlegeset tud rola?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 27., kedd 14:20

tubatibi írta:Remelem nem Veratti lesz ebbol..Pogba, Pogba, Pogba, a jovo csillaga kell nekunk. :shifty:

Najo Veratti is johet melle, majd 2 ev mulva....Verratti,Pogba,Isco. Carletto kedvrnc harmasa. :mrgreen:

Addigra mar Modric is 30 korul lesz. :)
Ja mert 30 évesen már olyan nagyon öreg valaki. Sose értettem az ilyet. 33-34-35 éves koráig simán eljátszhat hasonló szinten a horvát. A gyorsaság és fizikum ha meg is kopik kicsit,lesz helyette tapasztalat. Persze tehermentesíteni/rotálni kell majd akkor is azt aláírom.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 14:16

nmate írta:Mondjuk most lehet - sőt kell - beépíteni fiatalokat, miután BL-t nyertünk. Szóval ilyen szempontból Pogba a nyerő választás.
Lehetséges,de attól tartok hogy majd egy idő után,(aminek még nem lesz itt az ideje),Vierai magasságokban kezdi magát érezni,utánna meg szépen lehúzza magát a klotyón...ne így legywn,mert nagy tehetség,(bár sztm koránt sem akkora mint aminek be van állítva),de előfordult már mással is...
Ezért vagyok nagyon kíváncsi mit nyújt a VB-n,mennyire lesz érett a játéka a franszia kp-n...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 27., kedd 14:14

hehe írta:én simán behúznám azt az újítást, hogy gyakorlatilag 3 box-to-box arccal állnék fel, akik akármelyike képes a kapu elé érni vagy távolról lőni, meg osztogatni is.
a pogba-modric-dm tökéletes.
de a vidal-modric-dm is.
a feltolt letámadásos csapatvédekezést, nyomásgyakorlást - pláne amit a béelldöntőben láttunk 80 percen keresztül -, azt úgyis csak az egész csapattal lehet megoldani.

akár pogba, akár vidal jön, sztem simán működik a trió.
+1, ezt a szisztémát nyomatnám én is. Wéber Gyuri nyomatta ezt Pápán. Forgott a középpálya. :D És még mindig Rakitic is jó megoldás lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 27., kedd 14:11

Remelem nem Veratti lesz ebbol..Pogba, Pogba, Pogba, a jovo csillaga kell nekunk. :shifty:

Najo Veratti is johet melle, majd 2 ev mulva....Verratti,Pogba,Isco. Carletto kedvrnc harmasa. :mrgreen:

Addigra mar Modric is 30 korul lesz. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 27., kedd 14:05

Mondjuk most lehet - sőt kell - beépíteni fiatalokat, miután BL-t nyertünk. Szóval ilyen szempontból Pogba a nyerő választás.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 14:01

Azért nem tudom elképzelni, hogy volt olyan játékos, akinek nem volt vonzó a madrid. Azért mi nem az a kategória vagyunk...Ide akkor akart jönni a friss aranylabdás CR, amikor a leggyengébbek voltunk. De mióta Perez visszajött pláne nem téma. Akik eddig nem akartak jönni, egy BL címtől se fognak akarni.
Hát nemtudom,egyszer volt is egy ilyen téma,még amikor szó volt Hazard-ról,akkor ment az hogy-mivel a milliárdos csapatok nagyobb pénzt tudnak ajánli,a real meg régóta csak "szenved",nem biztos hogy mindenkinek ez a klub az álma.
Bale esetében is volt vmi hasonló,mert ő aztán tényleg ide akart jönni,de más,(Hazard,Neymar),akik Pereznél előtte voltak a sorban,nem biztos.(Bár Neymar sztm maga sem tudta mit akar.)
Szóval csak azért mondtam,hogy nőtt még egy kicsivel a klub respectje,hogy igen is megmutattuk hogy csak be tudjuk húzni azt a BL-t,tizedszerre is...

Ha már a juveből kell mindenképp ember a kp-ra,akkor nálam a chilei,ő már egy beérett játékos,ide most ilyen kell Khedira helyett,a francia még nálam kicsit lutri.Na majd a VB-n elválik melyik muzsikál jobban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 27., kedd 13:45

Pogba - Vidal kettősből az egyik mehetne Di Maria - Modric duó mellé.
Az a kp szétkapna mindenkit, gyorsak, jól cseleznek, jól védekeznek nem fáradnak.
Ujjuj gyerekek lenne ott alázás nem gyengén. :D
Én amúgy Vidalt preferálom inkább, de Pogba is jó.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 27., kedd 13:32

Én Modricot tolnám hátra Xabi helyére, előtte meg Pogba-DM. Ez az a felállás, amelyikben a 3 legjobb játékosunk lenne egyszerre a pályán. Azt adom, hogy Modric egy fokkal jobb előrébb, de mivel 3 mozgékony, rugalmas emberről beszélünk, Modric játéka nem korlátozódna csak a labda hátulról való elosztására, mint Xabié.
Én is ezt vázoltam fel, szerintem egyértelműen Modric lesz az, aki kicsit visszább fog húzodni jövőre. Amikor nem volt Xabi év elején, akkor is megtette, és Khedirával az oldalán is hozott óriási meccseket.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 27., kedd 12:11

RealRaúl77 írta:
sander írta:28 milla
Kb egy 10-essel félreszámoltál.
A rajtpénzt nem számoltam bele csupán azt amit magában a sorozatban termeltünk./bár még így is elszámoltam magam/
De ha azt is nézzük akkor :
8,6 milla + 5X1 milla + 0.5 milla + 3.5 milla + 3.9 milla + 4.9 milla + 10.5 milla = 36,9 milla

Remélem most már jól számoltam mert különben feladom :D

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 27., kedd 12:05

sander írta:28 milla
Kb egy 10-essel félreszámoltál.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 27., kedd 11:54

Realista24 írta:
És mennyi járt érte? :hmmm:
Rajtpénz: 8,6 milla
Csoportkörös győzelem: 1 milla
Döntetlen: 0,5 milla
Nyocaddöntőbe jutás: 3,5 milla
Negyeddöntő: 3,9 milla
Elődöntő: 4,9 milla
Győzelem: 10,5 milla

Az Atma az elvesztett döntőért pedig 6,5 millát kap.

Lehet matekozni :mrgreen:
Szóval akkor:
Rajtpénz 8,6 milla
Csoportkörös győzelmek : 1 milla
2013.09.17: Galatasaray – Real Madrid (1-6)
2013.10.02: Real Madrid – Koppenhága (4-0)
2013.10.23: Real Madrid – Juventus (2-1)
2013.11.27: Real Madrid – Galatasaray (4-1)
2013.12.10: Koppenhága – Real Madrid (0-2)

Ez összesen 5 győzelem tehet összesen 5 milla :)

Csoportkörös döntetlen:
2013.11.05: Juventus – Real Madrid (2-2)

Egy döntetlen így 0.5 milla jutott a konyhára.

Nyolcaddöntők:/3.5 milla/
2014.02.26: Schalke 04 – Real Madrid (1-6)
2014.03.18: Real Madrid – Schalke 04 (3-1)

Negyeddöntők: /3.9milla/
2014.04.02: Real Madrid – Borussia Dortmund (3-0)
2014.04.08: Borussia Dortmund – Real Madrid (2-0)

Elődöntők: /4.9 milla/
2014.04.23: Real Madrid – Bayern München (1-0)
2014.04.29: Bayern München – Real Madrid (0-4)

Döntő: /10,5 milla/
Real Madrid – Atletico Madrid 4-1

Ez így összesen 28 milla (azt viszont nem tudom hogy a csoportkörön kívüli győzelmek miatt van-e további pénzdíj). Persze ezt csak az UEFA-tól kaptuk. Ehhez még hozzá kell venni:
- Tv-s jogdíjak
- szponzori szerződések

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 27., kedd 11:38

hehe írta:én simán behúznám azt az újítást, hogy gyakorlatilag 3 box-to-box arccal állnék fel, akik akármelyike képes a kapu elé érni vagy távolról lőni, meg osztogatni is.
a pogba-modric-dm tökéletes.
de a vidal-modric-dm is.
a feltolt letámadásos csapatvédekezést, nyomásgyakorlást - pláne amit a béelldöntőben láttunk 80 percen keresztül -, azt úgyis csak az egész csapattal lehet megoldani.

akár pogba, akár vidal jön, sztem simán működik a trió.
Én nekem is ezen járt az agyam.Bejött Isco meg Marcelo és olyan szinten kontroll alatt tartotta a csapat az egész ellenfél térfelét hogy az angyon dúrva volt.Ez azért lehetett mert tele vagyunk olyan játékosokkal akik nagyon sok poszton játszhatnak nem okoz nekik gondot.
Na most ha jön Pogba vagy Vidal szerintem teljesen mindegy milyen feállásban fognak játszani,mert egymást kifogják egésziteni.Egy láncszem hiányzik a kp-ról és nagyon erős keretünk lesz.
Előre kell még egy csatár Benzema mellé oszt csókolom. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. május 27., kedd 11:37

Úgy érzem sokáig vita téme lesz hogy hova jöjjön Pogba/Vidal (ha jön), hogy álljunk fel velük, ki legyen Xabi helyett, mi legyen Di MarÍaval.
Az én véleményem az hogy nem fogunk olyat találni mint Xabi volt (talán nem is baj, jól jöhet az újítás). Szerintem aki Xabi helyett nagyon tökéletesen megfelet volna az Matic, szerintem királyul megoldotta volna az egészet, előtte meg lehetett volna egy modric-dm, modric-vidal, modric-pogba, modric-kroos (modric-gündi annak nagyon örültem volna :mrgreen: ) vagy bármi és az egy bika kp lett volna. Viszont így valami mást kell kitalálni Ancelotti mesternek, valami nagy átalakítást valami nagy nagy húzást (nem irigylem).

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2014. május 27., kedd 11:35

hehe írta:vagy kit szerenétek hozni? rakiticet?
Pedig biztos, hogy jönni fog.. :D A Barcelona már el is kezdte a sunyi kis taktikáját, hogy feljebb nyomják az árát :mrgreen:
http://imagenes.mundodeportivo.com//201 ... 7porbn.jpg
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 27., kedd 11:34

Egy pofátlan Paco Alcácer - Morata cserét kéne valahogyan kiokoskodni, aztán jók vagyunk :Đ

Vissza: