Egyetértek azzal, amit írsz, de leginkább én jómagam arról beszéltem, ami itt a fórumon anno még ősszel, nyár végén volt. Senki nem várta el tőle a tizediket az első évben, szerintem még maga Perez sem vágta volna ki Carlot, ha teszem azt nem sikerül.Matt009 írta:Látjátok, erről beszéltem már egy ideje. A bűvös elvárások nélküli első évről...
Annyit tennék hozzá, hogy nem csak annyiból állt a dolog, hogy csak egy edző kellett a maghoz, aztán kész. Elég sok változás volt, kezdve magával az edzővel, aztán ez generált rengeteg mást. Össze kellett szokni edzőnek és játékosoknak, bele kellett szokni magába a Real Madridba Carlonak is, új felállás, új játékosok is azért voltak szépszerivel. Szóval volt dolga Carlonak, nem ment csak úgy csettintésre. A többit leírtad már.
Ja és még valami.. Szerintem képes ez a csapat még tovább fejlődni. Mind játékosállomány, mint játék szintjén. Még mindig nem tökéletes a játékunk például betömörülő csapatok ellen, ezen még van mit csiszolni. Valamint a padra is ráfér az erősítés, egy erős paddal is már szintet tudunk lépni, legalább annyira, hogy egy esetleges sérülés esetén ne kelljen a fejünket vakargatni itt év végén. Van még sok dolog, és ha az olasz jól csinálja, akkor innen csak felfele van.
Pontosan.sander írta:Én inkább azt veszem észre hogy sokan egy-egy meccsből indulnak ki. És nem a folyamatos munkát látják. Ezért is emeltem hogy hogy mi lett volna ha nem nyerjük meg. Attól még ugyanazt a munkát tette le Carlo az asztalra egész évben. Megnyertük a Bl-t és persze ez sokat dob Carlo besorolásán. Ettől függetlenül remek alapokat rakott le... a keret adottságait remekül kihasználta és a lehetőségek szerint a középpályát is rendbe rakta.