Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. május 27., kedd 19:15

Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at. :D
:salute:

Megfontolandó! :D

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 19:14

iker-siker írta:az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.
Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at. :D

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. május 27., kedd 18:16

Én még most hevertem ki a BL döntő estéjén a testemet ért sokkot. :lol: Az egész el volt cseszve már az elején, az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés. Az első sokk után próbáltam mindent úgy alakítani, hogy a szórakozás mellett azért a meccsre is figyelhessek. Ezért élő telefonos kapcsolatban voltam unokaöcsémmel a meccs során, az eredmények.com alkalmazás is be volt izzítva. A bekapott gól után a kedélyállapotom rohamos zuhanásnak indult, amin nem segített a felesek sorozata sem, a 90-percre totálisan összeroskadtam, de aztán... :lol: Az egyenlítés pillanatában levettem egy deci szilvát, Bale góljánál a következőt, azán a végéig felesekkel még szinten tartottam magam, a lefújás pillanatában pedig egy deci vodkával kivégeztem magam. Reggel aztán a legelső ismétlést megnéztem és megkönnyeztem a győzelmet. :D Csodálatos szezon volt ez, köszönöm, hogy a "részese" lehettem a sikernek. :D Köszönöm Istennek is, hogy Real Madrid szurkolónak teremtett! :D

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 27., kedd 17:25

Csak utálkozni akarnak.
Mióta elkezdtem szurkolni a csapatnak 2000ben, azóta ezt csinálják. Soha nem foglalkoztam vele, teljesen hidegen hagyott, és csak röhögtem rajta, az egyik legjobb idézet:your hate makes me stronger. Ha valamiért gyűlölnek, annak oka van, és ha ez az ok nem az, hogy rossz vagy, akkor minden rendben van. :)
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 27., kedd 17:23

engem meg sem tud érinteni ez az egész. egy ideig viszonylag leszálltak rólunk, de most hálisten visszajött a sok madár. ez ugye a 10-nek lett köszönhető :roll: persze, elég rossz érzés az elődöntő előtt kiesni, közben pedig az ősi rivális győz.... mi már csak tudjuk :-(

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 27., kedd 17:07

Na erről mi a véleményetek?
Murillo? :lol: :lol: :lol: :lol: (Risitas-fej)

Hosszan nincs kedvem értékelni, de megcsinálta a napom. Ennyit ritkán röhögtem egy nap. És ez elmond kb. mindent a jelenlegi edzők szakmai színvonaláról. Hozzáértés szinte a nullával egyenlő, mintha egy romkocsmában ülő, lezüllött, 50 éves alkoholista, az élettől többet remélt segédmunkások kesergését olvasnám.

A Realt meg eddig is divat volt utálni, most meg pláne az. Kívülállónak ez olyan, mintha a gazdag, gonosz, mostoha nagybácsi nyerte volna a BL-t. Az, hogy itt is voltak szenvedések, nehézségek, sorozatos bírói tévedések, pechsorozatok, azt ilyenkor mindenki elfelejti. Csak utálkozni akarnak. Tegyék csak nyugodtan. A Real Madridnak, és a Real szurkolóknak jelenleg mindenük megvan, amiért ők sóvárognak. Sóvárogtunk ezek után mi is eleget. Nevessünk a sok madáron egy jót, ez csak élvezetesebbé teszi a győzelmünket. :Đ

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. május 27., kedd 16:47

Volt már? :salute:

Nagyon tetszett az a felhajtás ami a Tizedik körül forgott, hogy évek óta minden idénynek úgy futottunk neki, hogy na most aztán hű de meglesz. De azt hiszem jogosan tartok attól, hogy most egy nagy merőkanálnyi motivációt vesztettünk, remélem tudja ezt majd kezelni Ancelotti a következő idény során.
Neveket se szeretnék mondani hogy kiket küldenék el a csapatból Khedira, de abban is bizok, hogy nem lesz hiány a megfelelő mértékű vérfrissitésben, még ha cimvédő is a Real, nyugodtan újra lehet gondolni egynéhány játékos helyzetét a csapatnál, a kezdőben és a padon is akad pár játékos, akik már öregecskék/fásultak/formánkivüliek, vagy egyszerűen csak nem elegek. Nem szabad ülni a babérokon, a lemaradozó játékosok egy jó részének a legnagyobb tisztelet mellett meg kell köszönni az eddigieket.
Ja és persze ezt is csak azért irom, mert egészen biztos vagyok benne, hogy a kitűzött célok közül prioritást fog élvezni a cimvédés, és a sok mohó szurkoló is el fogja várni. A Real Madrid vagyunk, tökmindegy mit csináltunk tegnap, ha holnap banánhéjra lépünk, akkor a csapatnak esik minden kis egysejtű.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 27., kedd 16:06

Dupla D írta:
Géci írta:Akkor most jövőre nekünk is lesz a mezen egy olyan pajzs szerű valami mint idén volt a BM-nek?
ha arra az arany színű emblémára gondolsz a mez elejének a közepén, akkor nem lesz alapjáraton. az annak jár, aki megnyeri a világkupát. szóval ha decemberben megnyerjük, akkor 1 évig viselhetjük a mezünkön.
De lesz a mez ujján is egy jel, ami a BL címvédőnek jár, azt már automatikusan megkapjuk a szezon elején és az összes BL meccsünkön a mezen lesz majd kövi szezonban :)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 27., kedd 15:45

Géci írta:Akkor most jövőre nekünk is lesz a mezen egy olyan pajzs szerű valami mint idén volt a BM-nek?
ha arra az arany színű emblémára gondolsz a mez elejének a közepén, akkor nem lesz alapjáraton. az annak jár, aki megnyeri a világkupát. szóval ha decemberben megnyerjük, akkor 1 évig viselhetjük a mezünkön.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 27., kedd 15:39

nekem teljesen mindegy, csak amúgy nem :lol:

én is ki tudok találni ilyet :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 27., kedd 15:28

Most nem tök mindegy? :D A lényeg azon van,hogy mit írtak/gondolnak.
:goat:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 27., kedd 15:26

miért kell átnevezni őket x, y, z-re?
nem mindegy, mindenki tudja, hogy világtalan tőgy az összes paraszt
Kép
Kép
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 27., kedd 15:25

Egy érdekes beszélgetést szeretnék bemásolni,ami futball edzők között zajlott le. Érdemes végig olvasni :)

X: Egy kicsit hadd legyek Szivics mester én is:
Mi indokolta, hogy a tegnapi BL döntőn 5 percet hosszabbítson a spori?
Meddig engedte volna még a meccset, ha nem egyenlített ki volna a Real? Miért kell egy csapatot ennyire nyomni?
A játékban nem volt benne legfeljebb 1 perc!!!!

Y: azért kedves "Szivics" mert konkrétan 20 percet fetrengtek a piros Madridiak és kb 2 játékosukat alapból kellett volna kiállítani.....

Z: Sok szimulálás volt!De attól függetlenül te mint úgymond edző tudnod kellene addig tart egy mérkőzés amég a jázékvezető le nem fújja!!Nem ebbe kell kapaszkodni ha v

ZS: Valóban s a cseréket nem is számolva a szimulálás már már sok volt!

A: Részre hajlás nélkül!!!! Megfigyeltétek-e, hogy a Real az összes, / kérdéses/kétes / meccsét kivétel nélkül,hosszabbításban nyerte meg? Szerintem ennek oka van! Ez a játék, már régen nem a fociról szól!! Pénz beszél, kutya ugat! Tudom, hogy az a gól, amit a játékvezető meg ad,tudom, hogy az a döntő ahogy ő látja, de ma már mi nézők is, sokkal többet, többször, lassításban kiemelve is, látunk! ( Egy volt ügyetlen labdarúgó )

B: Kérem,sorolja már fel azt az összes kérdéses/kétes mérkőzést,amit a Real Madrid a hosszabbításban nyert meg! Kíváncsi vagyok,hány ilyen volt... és hány olyan volt,amikor mi kaptunk gólt az utolsó pillanatokban? Ezeket is szedje össze kérem,mert ez így erős általánosítás.

C: Nekem most egy Elche elleni meccs ugrott be, ahol a 90+6. percben lőhetett Ronaldo 11-est úgy, hogy a hosszabbítás már bőven a szabálytalanság előtt letelt. De nem akarok ebbe a vitába belefolyni, engem hidegen hagy a Real, csak a Barca érdekel.

C: Egyébként Levante 2-1re vezetett a 90. percben, majd a 95. percben már 2-3-ra a Real..

C: Real Madrid 2-2 Valencia (Ronaldo hosszabbításbeli gólja)

A: Nem tudom kell-e még keresni...Az előttem írók is tudnának még találni, de felesleges!

B: Es a tobbi csapatnal gondolom ilyen meg soha nem tortent,hogy a hosszabbitasban nyertek meg egy merkozest.
Chelsea-Barcelona BL elodonto: Ovrebo 4 percet hosszabbitott,Iniesta a 93. percben lotte a golt.
De mindegy is, sípszótól sípszóig tart a játék.

C: Most a Realról volt szó.

A: "B" Úr! Nem csak a Real-ról, és a hosszabbításokról beszélek, hanem arról a tendenciáról, amit most láttunk! Értsük ide a játékvezetőket is, akikre óriási nyomás nehezedik, az ilyen szintű mérkőzéseken, ahol a sok- sok milliót befektető,- tulajdonosok/üzletemberek- nyereségéről kell dönteniük, egyetlen sípszóval!! / csak kisbetűvel írom a kérdést, mi hogy döntenénk néhány esetben?? / Lehet hogy nem jól érzem, de a R. Madrid, Murillo, és Ronaldo érkezésével rengeteg szurkolót veszített! Egy kulturáltan játszó, szimpatikus csapatból, magamutogató, szerepelni vágyó, erőszakos, és kifejezetten durva csapatot sikerült "alkotniuk"! Lásd: kettő évvel ezelőtti Barca-Real meccs! Összegzés: a játék, a FOCI veszett el....Persze, ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni.

B: Nem a jatekvezeto fejelte be a kapuba a labdat Modric szogletebol hanem Ramos. A jatekvezeto 5 percet hosszabbitott mert sok idohuzas volt a 2. felidoben. Nem ertem hogy mi a problema?
Az az erzesem,hogy egyetlen gond van: a Real Madrid nyerte a BL-t,es ez sok embernek nem tetszik.

A: Nem szurkolóként néztem, csak megpróbálok, "realista" lenni. Köszönöm a hozzászólást.

Na erről mi a véleményetek? :D
:goat:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 15:24

nekunk egy b@szott nagy 10-es lesz a mezunkon :D :D :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 15:21

Akkor most jövőre nekünk is lesz a mezen egy olyan pajzs szerű valami mint idén volt a BM-nek?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 14:38

Szóval én nem szerénykednék a bajor szimpatizánsok helyében, és nem próbálnám olcsó jánosnak beállítani a clubot csak azért mert mondjuk 90 millióért nem vesznek aranylabdás játékosokat...
Azért ne lepődj meg ha istenfijja neaggy is isten ott köt ki .... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 27., kedd 13:40

Hát Bayern München játékospolitikája azért valóban teljesen más.
Illetve abból a szempontból másabb, hogy ők lányegesen kevesebb költenek a nemzetközi piacon.
(Azért költenek bőven :D Csak nem vesznek 90 millió euróért világsztárokat..)
Azonban a Bundesligán belül akkor egyeduralkodók, hogy ehhez hasonló más elitligában nincs is.
Az aktuális riválisaik legjobbjait veszik meg, baromi alacsony áron, vagy ingyen.
Azért ez nem semmi.
Kb mintha a Real Madrid a Pep korszak során megvette volna Messit és Iniestát...

Szóval én nem szerénykednék a bajor szimpatizánsok helyében, és nem próbálnám olcsó jánosnak beállítani a clubot csak azért mert mondjuk 90 millióért nem vesznek aranylabdás játékosokat...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 9:58

De nezhetjuk a jatekos szemszogebol is a dolgot. Ott vagy mondjuk egy Schalke-ban, jo jatekos vagy, viszont semmi eselyed kupakat nyerni. El kell igazolni. De hova? Egy kulfoldi ligaba ugy, hogy talan nem is beszeled a nyelvet, egy szamodra teljesen uj kozegbe, ami lehet bejon, lehet nem, vagy a legnagyobb nemet csapatba, ahol egy kupa szinte garantalt, ismered a ligat, a kornyezetet, a dupla fizu is megvan, a barataiddal lehetsz, stb. Kenyelem szempontjabol egyertelmu a valasztas.

Az mondjuk nem a legjobb hogy van egy nagy csapat, aki felvasarolja az ellenfelek legjobb jatekosait. Nem is a felvasarlas a gond, hanem az hogy csak egy ilyen csapat van a nemeteknel.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 27., kedd 9:49

mia san mia írta:Szerintem ne menjünk bele ebbe a témába. :) Egyrészt off, másrészt oldalas anyázás lenne a vége.
Elég nagy blődségek sültek ki már most is ebből.
Anyázás nem lenne, hidd el. Az meg, hogy blődségnek nevezed, amit írok, nem esik jól. Olvass kicsit utána, bár szerintem tudod, hogy miről írok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. május 27., kedd 9:40

Szerintem ne menjünk bele ebbe a témába. :) Egyrészt off, másrészt oldalas anyázás lenne a vége.
Elég nagy blődségek sültek ki már most is ebből.

Vissza: