Akkor viszon "Kovács Khedira bazd meg" lenne a neveziro4vr írta:Kovács Khedira, nem is hangzik rosszul
Bajnokok Ligája
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azzal akartam amúgyGéci írta:Még szerencs, hogy nem Bale el nyomtad ezt el Kovács Bale . Na ùgy érzem megfáradt az agyam...
Kovács Khedira, nem is hangzik rosszul
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még szerencs, hogy nem Bale el nyomtad ezt el Kovács Bale . Na ùgy érzem megfáradt az agyam...
- ziro4vr
Most elképzeltem:Becksy23 írta:Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor is
-Gratulálok, kisfiú.
-Mi legyen a neve drágám?
-Góóóóóóóóóóóól, Di Mariaaaaaaaaaaaaaa
-Gratulálok, a kis Kovács Di Maria, egészséges kisbaba.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
A papucs Azt hiszrm nincs az az alkalom ami miatt kihagynék egy United/Real BL döntőt, de mint írtátok egy névnapèrt még egy Elche elleni meccset se... Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor ish3x0r írta:Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at.iker-siker írta:az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már nem merek odakapcsolni. Párom kezdte megkedvelni a focit meg a Real (szép a meze meg ilyen női dolgok ). Az elmùlt 2 napban viszont kezdi megùtálni, mert már kb 5x néztem, hol a digin, hol a sporttv-nrevolver írta:BL döntő most kezdődik a sport1-en!!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem sokkal kevesebb stresszel járna minden ha csak simán a "sport tv"-t átírnák Barca tv-re, egy szava nem lehetne senkinek.torjack írta:épp a sport1-re tévedtem, a fieszta magazin megy. lehet hogy csak elszálltam a tizediktől, de azt gondolom, ha már elsősorban a bl döntő a téma, legalább az egyik k*rva barca mezt lecserélhetnék a real madridéra. ha már mi nyertük meg.tizedjére. a barca meg hetek óta csak a tévében követte. de lehet csak túlreagálom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
BL döntő most kezdődik a sport1-en!!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bár kitaláltam volna,de sajnos nem. Ez a valóság. A "hozzáértő" edzőknek ez a véleményük. (tisztelet a kivételnek,mert azért vannak,pl én. )nekem teljesen mindegy, csak amúgy nem
én is ki tudok találni ilyet
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
épp a sport1-re tévedtem, a fieszta magazin megy. lehet hogy csak elszálltam a tizediktől, de azt gondolom, ha már elsősorban a bl döntő a téma, legalább az egyik k*rva barca mezt lecserélhetnék a real madridéra. ha már mi nyertük meg.tizedjére. a barca meg hetek óta csak a tévében követte. de lehet csak túlreagálom.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Segítséget szeretnék kérni.
BL döntő után a sajtótájékoztatóra, ugye berohantak imádott srácaink, az érdekelne, hogy amit énekeltek van-e hallgatható formátumban pl. a yt-on?
puszipacsi
BL döntő után a sajtótájékoztatóra, ugye berohantak imádott srácaink, az érdekelne, hogy amit énekeltek van-e hallgatható formátumban pl. a yt-on?
puszipacsi
Kik voltak azok?
Nagyon érdekelne...
Add ki a neveket!!!
Nagyon érdekelne...
Add ki a neveket!!!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- h3x0r
Ez minimum egy mesterharmas voltiker-siker írta:Úgy érzem lőttem egy öngólt magamnak.
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Úgy érzem lőttem egy öngólt magamnak.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nálam kb itt lett volna vége a nagy idillnek... Húzósbőrönd oszt viszlát...Én még most hevertem ki a BL döntő estéjén a testemet ért sokkot. :lol: Az egész el volt cseszve már az elején, az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
gyémántlakodalom még oké, szülinap még talán, de névnap? azért még egy Elche-Real Madridot se hagynék kiMike írta:egy névnapi buli miatt? Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt
Nem illik.
- h3x0r
Nekem a 2011-es donto estejen volt a bankettem. A fel osztallyal meg par focit szerto tanarral beultunk az info terembe, kerestunk valami jo kis spanyol stream-et es megneztuk a dontot Utana pedig buliztunk egy jot Nyilvan a barcasok megunnepeltek a gyozelmet, mig a tobbiek probaltuk elfelejteni a tortenteket.Mike írta:egy névnapi buli miatt? Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én végig azt hittem, hogy számodra Khedira szerepeltetése volt a legnagyobb sokk.Realista24 írta:De, majdnem össze is estemMike írta:mivan élőbe nem láttad?
én buta
:Đ :Đ
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
papucs
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egy névnapi buli miatt? Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane