azzal akartam amúgyGéci írta:Még szerencs, hogy nem Bale el nyomtad ezt el Kovács Bale . Na ùgy érzem megfáradt az agyam...
Kovács Khedira, nem is hangzik rosszul
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 23:22
azzal akartam amúgyGéci írta:Még szerencs, hogy nem Bale el nyomtad ezt el Kovács Bale . Na ùgy érzem megfáradt az agyam...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 23:16
Most elképzeltem:Becksy23 írta:Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor is
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 27., kedd 23:11
A papucs Azt hiszrm nincs az az alkalom ami miatt kihagynék egy United/Real BL döntőt, de mint írtátok egy névnapèrt még egy Elche elleni meccset se... Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor ish3x0r írta:Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at.iker-siker írta:az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 22:28
Már nem merek odakapcsolni. Párom kezdte megkedvelni a focit meg a Real (szép a meze meg ilyen női dolgok ). Az elmùlt 2 napban viszont kezdi megùtálni, mert már kb 5x néztem, hol a digin, hol a sporttv-nrevolver írta:BL döntő most kezdődik a sport1-en!!
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 27., kedd 22:22
Szerintem sokkal kevesebb stresszel járna minden ha csak simán a "sport tv"-t átírnák Barca tv-re, egy szava nem lehetne senkinek.torjack írta:épp a sport1-re tévedtem, a fieszta magazin megy. lehet hogy csak elszálltam a tizediktől, de azt gondolom, ha már elsősorban a bl döntő a téma, legalább az egyik k*rva barca mezt lecserélhetnék a real madridéra. ha már mi nyertük meg.tizedjére. a barca meg hetek óta csak a tévében követte. de lehet csak túlreagálom.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 27., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 27., kedd 22:08
Bár kitaláltam volna,de sajnos nem. Ez a valóság. A "hozzáértő" edzőknek ez a véleményük. (tisztelet a kivételnek,mert azért vannak,pl én. )nekem teljesen mindegy, csak amúgy nem
én is ki tudok találni ilyet
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 27., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. május 27., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 27., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 20:43
Ez minimum egy mesterharmas voltiker-siker írta:Úgy érzem lőttem egy öngólt magamnak.
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. május 27., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 20:34
Nálam kb itt lett volna vége a nagy idillnek... Húzósbőrönd oszt viszlát...Én még most hevertem ki a BL döntő estéjén a testemet ért sokkot. :lol: Az egész el volt cseszve már az elején, az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 20:19
gyémántlakodalom még oké, szülinap még talán, de névnap? azért még egy Elche-Real Madridot se hagynék kiMike írta:egy névnapi buli miatt? Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 19:37
Nekem a 2011-es donto estejen volt a bankettem. A fel osztallyal meg par focit szerto tanarral beultunk az info terembe, kerestunk valami jo kis spanyol stream-et es megneztuk a dontot Utana pedig buliztunk egy jot Nyilvan a barcasok megunnepeltek a gyozelmet, mig a tobbiek probaltuk elfelejteni a tortenteket.Mike írta:egy névnapi buli miatt? Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2014. május 27., kedd 19:35
én végig azt hittem, hogy számodra Khedira szerepeltetése volt a legnagyobb sokk.Realista24 írta:De, majdnem össze is estemMike írta:mivan élőbe nem láttad?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 27., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. május 27., kedd 19:15
Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem