Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
17
18%
Xabi Alonso
70
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 92

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 21:56

Ha Benzema lenne az első számù gólfelelős akkor éreznéd. De mivel CR fossa a gólokat egyértelmű, hogy nála érzed ezt... :)

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 27., kedd 21:54

na jó, akkor mit szólnátok egy olyanhoz hooogy...

Vidal-Verratti-Modric?
vagy
Pogba-Verratti-Modric

rotálni meg lehetne Di Mariával, Iscoval, Xabival és Illarrával. Na? Hmmm? :box:

huhuhúúú mi lenne itt...
DM meg akármennyire is húzóember volt idén, azért összességében jobb lenne a csapat h a helyén egy higgadtabb, összeszedettebb ember lenne. El viszont nem kell adni ha nem muszáj.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 27., kedd 21:50

Géci írta:Benzemával semmi baj sincs... Dùrt 24 gólt egy CR, Bale párossal a seggében, meg 10+ assistot kb. Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy ha jön egy Suarez az majd itt is eltesz 30-at. Ide Mabdzu kell beugrósnak, meg pihentetni, mert ő is védekezik, ha kell. Mandzu kell meg 2 kp-s és csók a családnak...
Nehéz ezt megmagyarázni de amikor Benzemához kerül a labda nem érzem azt a különleges érzést hogy "na majd most csinál valami váratlant". Azért ha egy Ronaldohoz kerül a labda akkor bennem belém nyíllal ez az érzés - még úgy is hogy sokszor a mezőnyben nem sokat ér- és azért ez szerintem elvárható egy támadótól. Ha Benzema marad akkor is elégedett leszek bár ha elérhető lenne egy normális csatár akkor szó nélkül lecserélném. Amugy meg érdemes azt is figyelembe venni amit régen Mou mondott hogy ha Benzema-nak van konkurenciája akkor nem érzi a bizalmat és ez elégé kihathat a teljesítményére. Láthattuk hogy amikor itt volt Higuain akkor sem tudott kibontakozni és lehetséges hogy ez ezért volt.

De most komolyan kell nekünk egy olyan csatár aki nem képes elviselni a konkurenciát ? Ha ne adj Isten megsérül és huzamosabb ideig kidől akkor rághatjuk a kapa nyelét mert nagyon nagy bajba kerülhetünk. De ha meg hozzunk valakit a nyakára akkor meg mindkét támadónknak kellenek a percek és egyik sem kapja meg a bizalmat. Ezzel még nem is lenne semmi baj mert hát kerüljön az a csapatba aki jobban ráérdemel. De akkor meg ott lesz a másik aki akár a csapatot is bomlaszthatja ezenkívül az értéke is nagyban csökkenhet.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 21:47

Őszintén szólva én tavaly is ácsingóztam, hogy hozzuk Verratit, és most is szivesebben hoznám mint Vidált. Több benne a fineszes játék. Nálam a kívánságlista: Morata, Khedira, Casemiro out, Mabdzukic, Pogba, Verrati in. És jövőre címet védünk... <3

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 27., kedd 21:42

A középpályára mindenképp kell két ember. A hírek szerint a legnagyobb kiszemeltek Vidal, Pogba illetve Verratti. Legjobb lenne, ha ebből a hármasból jönne kettő. Vidal és Verratti érkezését egyszerre sehogy sem tudom elképzelni.
Modric/Isco - Xabi/Verratti - DM/Pogba vagy Modric/Isco - Vidal/Xabi - DM/Pogba.
De ez utóbbi is elég meredek. Kettejüket a Juvéból nehéz lenne elhozni. De rengeteg variáció van még:
Pogba/??? - Modric/Xabi - DM/Isco .... Modric/Isco - Vidal/Xabi - DM/??? ... Modric/Isco - Xabi/Illara - DM/Pogba esetleg Khedira - Illarra - Drenthe :mrgreen: és még sorolhatnám.
Mindenképp abból indulnék ki, hogy Modric, DM, Isco, Xabi marad, a többiek távoznak, esetleg, ha csak Pogbát sikerül hozzni (ha egyáltalán sikerül), akkor maradna még Xabi mögé Illarra. Xabival inkább már tehermentesítőként számolnék, ekkor ugye átállnánk egy másik féle kp-ra, ahol Vidal veszi át a helyét, vagy esetleg a visszahúzódó Modric, egyetlen kivétel, ha hosszútávon a Xabi féle poszttal számolnánk és mögé hoznánk Illarra helyett Verrattit. Ekkor Illarrát csak kölcsön adnám 2 évre mondjuk egy középerős csapatba, aztán Xabi visszavonulása után visszahoznám Verratti mögé, ha egyáltalán mindketten beváltják a reményeket, vagy nem találunk valaki jobbat. Rengeteg variáció van, és ki tudja melyik az igazán életképes, most csak sorolgattam a variációkat, nem tudom melyik lenne a helyes, a megvalósítható, de elvben mindegyik benne van a pakliban.. Nem irigylem a vezetőséget, de mindenképp erősíteni kell még!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 27., kedd 21:37

Perez: Sir Alex Ferguson wanted Ancelotti to replace him at Manchester United
Mennyivel másabb lenne a világ, teljesen más lenne a Real, a Manu meg végképp.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 21:34

Benzemával semmi baj sincs... Dùrt 24 gólt egy CR, Bale párossal a seggében, meg 10+ assistot kb. Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy ha jön egy Suarez az majd itt is eltesz 30-at. Ide Mabdzu kell beugrósnak, meg pihentetni, mert ő is védekezik, ha kell. Mandzu kell meg 2 kp-s és csók a családnak...

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 27., kedd 21:26

h3x0r írta:
sander írta:Amit még nagyon remélek:
-az edzői stáb együtt marad
- Di Maria és Varane hosszabbít
- Khedira, Casemiro, Benzema, Morata pack távozik
- csatár igazolás
Ekkor viszont 2 csatart is kell igazolni.
Igen ez igaz. Mandzukic-nál mondjuk mindjárt érdeklődnék is. Nem tipikusan olyan csatár akire szükségünk van de ettől függetlenül szerintem tudna ő itt maradandót alkotni. Ami a legnagyobb baj hogy igazán jó csatár nincs aki elérhető is. Akit legjobban elnézegetnék még most is az Ibra. Egyik csatárunkkal sem lehetünk elégedettek. Ha Benzema marad akkor sem fogok csalódni de jó lenne most már ott is egy kis szintlépés. Benzema sajnos megtorpant és nem nagyon akar kibontakozni hogy ennek mi a legnagyobb oka azt sajnos nem tudom :S.

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. május 27., kedd 21:24

- csatár igazolás
Egyetértek, kivéve Benz távozásával nem, sokan leírták már, de a Cristiano, Bale páros mellé ő a tökéletes láncszem. Idegesít sokszor a tutyimutyisága, a sok kihagyott helyzet, de az mellett vagyok, hogy maradjon. Viszont mellé kellene valaki, Paco Alcacer vagy Rodrigo az én támogatottam. A középpályába kellene fektetni a nagyobb összegeket, nem a csatársorba.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 21:20

Pogba nagyon villog a digi1-en :)!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 27., kedd 21:18

Dehogy olyan tehetséges Jesé, mint Hazard... A belga már 19-20 éves korában a bajnok Lille húzóembere volt... Jesé meg még rejszolt a spanyol 2-ben, ha annyira kitűnt volna játszott volna és nem epizód szereppel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 21:12

Az mindenképp fontos, hogy Modric pihenhessen többet szezon közben, több lesz a meccs is, idén is eléggé elkészült az erejével a végére..bár ebben szerepet játszott a rendszeres "túlóra" amit el kellett végeznie a kp-s hiányosságok miatt, amelyek remélhetőleg rendeződnek a következő szezonra.
Nem illik.

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 27., kedd 21:09

Huuu hát úgy érzem hogy idén is érdekes nyár elég fogunk nézni :D
Az én személyes kívánságom Marco Verratti. Carlo amugy is szereti ha a csapatában van egy mélységi irányító, a döntőn is nagyon látszott hogy nagyon hiányzik a csapatnak Xabi. Amikor megláttam a PSG-ben játszani egy kicsit szkeptikus voltam Verrattival mivel abszolut nem láttam játszani -igaz olyan sokat azóta sem de néha néha van szerencsém- de azóta nagyon meggyőzött. Nem vállalja túl magát, nagy a passzpontossága és előre fele is tud játszani. Én már tavaly is örültem volna ha jön remélem idén sikerül végre meggyőzni. Ami még nagy előny lehet hogy nem kell miatta új szisztémát kialakítani hanem csak be kell illeszteni a már meglévőben.

Amit még nagyon remélek:
- csatár igazolás

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 21:06

ziro4vr írta:Verratti amennyit láttam több, mint ígéretes, fasza játékos és még jobb lesz, de a prioritás most az egyik juvés kell, hogy legyen. Azon felül a a többi már csak hab a tortán.
Szerintem:
- ha Verratti jon, akkor egyertelmuen Xabi posztjara igazolunk egy hasonlo stilusu jatekost, elotte Modric es DM.
Ebben az esetben viszont lesz 3 ugyan olyan stilusu emberunk 1 posztra (Verratti, Xabi, Illarra). Egyertelmu hogy Verrattit tekintenenk a jovo jatekosanak, Xabi viszont meg mindig jo jatekos ha nem heti 2 meccset kell jatszania. Viszont itt van Illarra, akiert csak kiadtunk 30 milliot. Mondjuk Xabi visszavonulasaval (2016ig van szerzodese) jo lesz az olasz moge.

- ha Vidal jon, akkor is Xabi helyere igazolunk, viszont egy kicsit mas tipusu jatekost. Elotte Modric es DM.
A 3 ember 1 poszt helyzet itt is elojon.

- ha Pogba jon, akkor:
a.) Modric hatra jon Xabi helyere, elotte DM es Pogba
kezdo csapat: Modric - Pogba - DM
pihentetesnel: Xabi/Illarra - Modric - Pogba/DM

b.) Xabi/Illarra marad a helyen, elotte Modric es Pogba/DM (vagy DM-et eladjuk)
Xabi/Illarra - Modric - Pogba/DM

c.) Pogba hatul maradna, elore Modric es DM
Pogba - Modric - DM

es meg Isco is itt van.

szerk.:
- csatár igazolás
Ekkor viszont 2 csatart is kell igazolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. május 27., kedd 21:11-kor.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 27., kedd 20:49

Június 2-án mutatják be az új (3. számú pink) mezeket!

Úgy tűnik, hogy a pletykák ellenére Paul Clement mégis csak marad és esze ágában sincs most nyáron távozni!

Di Maríat pedig a szakmai stáb - Carloval az élen - és a játékosok is marasztalják, miközben jobbnál jobb ajánlatai vannak szerte Európa legjobb csapataitól!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 20:31

Verratti amennyit láttam több, mint ígéretes, fasza játékos és még jobb lesz, de a prioritás most az egyik juvés kell, hogy legyen. Azon felül a a többi már csak hab a tortán.
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 20:27

Jim írta:a kis olaszból kiváló játékos lehet,
csakhogy a posztján már van 1 Modric így felesleges
két törpével kiállított középpálya öngyilkosság lenne...
Ha Verattira gondolsz,ő Xabi Alonso posztja.Nem Modrice.
Szerk:megelőztek :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 27., kedd 20:23

Jim írta:a kis olaszból kiváló játékos lehet,
Verratti nálam inkább Xabi poszt, de Modric helyén is jó lenne. én még Illarra leigazolása előtt inkább őt szerettem volna, de így már kicsit feleslegesnek érzem, pedig rohadt fasza játékos. sokkal jobb nézni, mint Illarrát, pedig én egyáltalán nem vagyok Asier-ellenes. 30 millióért jó vétel lenne, de akkor Illarra vagy Xabi felesleg. inkább egy Pogbára vagy Vidalra lenne most jobban szükségünk. ha a Vidal vagy Pogba jön, akkor már nem létfontosságú új játékos a középpályára, de ha még érkezne Rakitic vagy Verratti közül az egyik, akkor mocsokmód erős lenne a középpályánk. Khedira és Casemiro akkor kereshetne új klubot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. május 27., kedd 20:15

a kis olaszból kiváló játékos lehet,

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 20:12

Csak nehogy az legyen, hogy elvegyek tolunk a BL serleget es odaadjak a barcanak... cause they are good boys :shifty:

Vissza: