Elsősorban nem a gólokra gondoltam Főleg nem azért mert a statisztikákat nagyon jók hozza Benzema. De például idén DM-nél is éreztem hogy tud valami váratlant húzni és hát sokszor -főleg a nagy meccseken- hozta is a váratlant.Géci írta:Ha Benzema lenne az első számù gólfelelős akkor éreznéd. De mivel CR fossa a gólokat egyértelmű, hogy nála érzed ezt...
Az igazság az hogy Cé miatt kellett védekezésben átállni 4-4-2-re. Mert szinte semmit nem védekezett a szezon nagy részében. A nagy meccsekre viszont ő is valamelyest felszívta magát. Pl.: A BL döntőn Bale gólja előtt ő volt a bal bekk. Sokszor van úgy hogy elveszti a labdát aztán csapkod meg beköti a cipőfűzőjét vagy épp csak elkezd sétálni. Ez számomra nagyon nagy luxus a csapatot nézve. Másnak azért kell feleslegesen futni vagy akár elhagyni a pozícióját mert CR nem akarja visszaszerezni a labdát.pheco írta:Cé mezőnyben meg játékban gyenge nem tudom kinek az agyszüleménye. Nem driblizik közel sem annyit, mint a Manuban, de kicsiben még mindig jó. BL döntőn is jól látszódott, hogy az összes kis játékban benne volt az Atletico tizenhatosánál. Benzivel is ő csinálja a legtöbb kényszerítőt. Más kérdés, hogy néha a görcsösség miatt elkezd lövöldözni, de egyre ritkábban látom ezt. Bárcsak ilyen jó lenne Bale, DM plusz még sorolhatnék pár játékost.
Én valami olyasmire emlékszek hogy meg lesz hosszabbítva a szerződése... legalábbis mikor sérült volt akkor elég sok újság hozta le ezt az információt.Géci írta:Khedirával kapcsolatban abba bízok, hogy a MU vagy Chelsea ugrik majd rá valami értelmes összegért. Apróért nem adnám el...
Más nevében nem beszélek de én személy szerint láttam már pár meccsen és abszolút meggyőzött. És ha télleg 30 misit kérnének érte akkor azonnali hatállyal fel kell szállni a repcsire aztán lerakni a PSG asztalára azt a 30 millát. Ha viszont sikerülne leigazolni akkor felesleges lenne Pogba és Vidal leigazolása főleg azért mert már elég nagy luxus is lenne.tucsoki írta:Lefogadom, a fórumozók nagy része össz-vissz 5 meccset se látott még Verrati-ról.tubatibi írta:Azert itt paran nem semmik, hogy Di Mariat, aki itt maradt, kuzdott, hajtott es a Bl donto(!) legjobb jatekosa lett, azt siman a padra vagnak egy Veratti miatt, Pogba kell nekunk es akkor 3 btb kp-val kell nyomjuk, most ebbe egyetertek hehe-vel....teny a Veratti, Modric, Pogba trio is egy alom kp lenne, de DM megerdemli az eselyt nalam...
Nálam akkor így nézne ki a Kp.:
----------Verrati/Xabi
Modric\???--------------Di Maria\Isco
Illarra-t elengedném kölcsönbe hadd edződjön egy kicsit. Khedirát és Casemirot eladnám. És Modric-nak pedig keresnék egy cserét. De még az is lehet hogy télleg meg lesz hosszabbítva Khedira szerződése és ő lesz Modric cseréje. Akkor a középpályát 30 millióból megúsznánk.