Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Lemaradtunk Neymarról ez van nem ő az első és nem is az utolsó most kíváncsi leszek Perez reakciójára nagyon csalódott volt a sajtó előtt egyáltalán nem látom rajt azt az optimizmust ami megvolt 2009-ben
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz
Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz
Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha a középpályánk rendben lesz, én nem aggódom, amíg itt van CR is.Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni.
Bale-Thiago-Gündogan-Verratti-Belhanda jöhetnek is.
Vidalt meg el lehet felejteni, a City 40 millás ajánlatát is visszadobták, meg a pletykák szerint a 40 millió + Higut is. Ennél többet Perez sem tud ajánlani. Vagy adjuk oda Coentraot, Higut, DM-et meg 40 milliót?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.dirtyjoe írta:Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Akkor már csak Benzema maradt. Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni. Még mindig TOP5be van a fiú, remélem az új edző kihozza belőle a maxot. Most pedig megyek és futok egyet, fel kell dolgoznom hogy Falcaoról is lecsúsztunk.Azt hiszem írták, hogy szó sincs ilyesmiről. Annó Agüeronál is írták, aztán most hosszabbított.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).Mert ennyit tud. Aki ettől a gyerektől várja a megváltást a jobb oldalunkon, az jobb ha temeti az álmait. Özil is jobb lenne azon az oldalon a szélre kitolva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hiszem írták, hogy szó sincs ilyesmiről. Annó Agüeronál is írták, aztán most hosszabbított.A csereberéről nem tudsz valamit? Értem ezalatt, azokat a híreket, hogy a Monaco elviszi majd egyből továbbadja nekünk, így kerülve ki a 2 madridi csapat "titkos" szerződését? Mondjuk elég bután hangzik, főleg azért, mert ha valaki megszerzi Falcaot, hülye lenne továbbadni a jelenlegi legjobb csatárt.
Azt Kakától nem veszi el senkiJa, Cavani. Ha ezt az embert komolyan 60 millió euróért megvesszük, hivatalosan is megkötöttük a 21. század legrosszabb transzferét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A csereberéről nem tudsz valamit? Értem ezalatt, azokat a híreket, hogy a Monaco elviszi majd egyből továbbadja nekünk, így kerülve ki a 2 madridi csapat "titkos" szerződését? Mondjuk elég bután hangzik, főleg azért, mert ha valaki megszerzi Falcaot, hülye lenne továbbadni a jelenlegi legjobb csatárt.Falcao hétfőn orvosira megy Monacóba.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mert ennyit tud. Aki ettől a gyerektől várja a megváltást a jobb oldalunkon, az jobb ha temeti az álmait. Özil is jobb lenne azon az oldalon a szélre kitolva.Mike írta:nekiálltam megnézni énis egy videót (nem szeretek ezekből kiindulni), már 10 perce megy, de csak annyit láttam h megtolja, fut, megtolja, fut, rálövi/beadja. Néha bedob egy Zidane cselt, aztán ennyi. Egy olyan szituációra nem emlékszem amikor kicsibe leállt volna 1-2 finom passzra, kényszerítőre stb. És ez engem aggaszt.
-
Mitől ilyen drámai a hangulat? Szerinted mitől? A kedves Bayern München télen leigazolta az új edzőjét és tavasszal az új játékosát, hogy legyen idejük összeszokni, és ne össze vissza szaladgáljanak a pályán mint a jelenlegi romhalmaz csapatunk. Minden évben ugyan az a nóta.. Soha nem tanulunk ebből? Van idő, persze Nem augusztus 31.-én kell játékosokat igazolni, hogy MAJD tavaszra talán beilleszkedjenek. Majd majd majd. Modricot sikerült leigazolni aug 27.-én, kihagyta a komplett alapozást, és még októberben is az alapokkal kellett foglalkoznia, és láááám, áprilisba be is ért a csapatba a csávó. Azóta látjuk, hogy jééé, ez a gyerek egy zseni amit itt is meg tud mutatni. De 1 éve elment a levesbe. Szerinted mitől lenne másképp a többi igazolásunknál? Ez már a felső 10, itt már nem csak nevek kellenek (lásd City), hanem CSAPAT is. Ez jelenleg nem létezik. Nézzétek meg a Bayernt, Müllerek, Gomezek és Mandzukicok ontják a góljaikat. Hát ők se a nevek miatt nyertek meg mindent. Beértek csapatként. Mi mikor fogunk beérni csapatként? Kétévente a komplett csapat kicserélődik. Még egy nyomorult edzőnk sincsen. Ancelotti és Heynckes van terítéken, de az egyiket nem engedik, a másik meg visszavonul. Azt se tudjuk ki lesz az új edzőnk. Azt meg még inkább nem, hogy kiket tudunk leigazolni a nagyképű, önelégült szupersztárjaink helyére. Amíg Khedira és Özil fizetésemelése a téma, nincs miről beszélni.Hivatalosan június 1-től van nyitva az átigazolási piac, nem? Ha igen, akkor nem értem miért ilyen drámai a hangulat. Rengeteg idő van vissza. Simán lezárulhat 2-3 igazolás is júniusban, ami egyáltalán nem késő.
Ja, Cavani. Ha ezt az embert komolyan 60 millió euróért megvesszük, hivatalosan is megkötöttük a 21. század legrosszabb transzferét. Abszolút nem értem mit látnak benne az emberek, ami megér 60!! millió eurót. Mondjuk oké, nincs más. Lewa a Bayernbe megy, Aguero marad, Falcao pedig ba juk mert Atleticos. (pedig az egyetlen előrelépés Falcao lenne)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nekiálltam megnézni énis egy videót (nem szeretek ezekből kiindulni), már 10 perce megy, de csak annyit láttam h megtolja, fut, megtolja, fut, rálövi/beadja. Néha bedob egy Zidane cselt, aztán ennyi. Egy olyan szituációra nem emlékszem amikor kicsibe leállt volna 1-2 finom passzra, kényszerítőre stb. És ez engem aggaszt.LaMartin írta:Viszont remélem, hogy sikerül hozni Bale-t. Néztem róla pár videót és meggyőzött.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Olyan nagyon nem kell még kétségbe esni, mert megoldható még az, hogy miénk legyen az egyik legjobb csapat. (mármint most is az nagyjából, de bőven erősödhetünk még. Ha megoldjuk a középpályát 2 igazolással, illetve találunk egy embert a jobb szélre, akkor nem lesz olyan nagy gond. Ha taktikailag átmegyünk egy földön lévő játékba, akkor én Benzema miatt sem fogok aggódni annyira, Zidane-t is visszahozzuk mellé, szerintem alkotni fog jövőre. Carvajal is sokat számíthat a jobb oldalon, nevetséges szinten voltunk ott idén. Marcelo visszatérése is sokat számíthat. Igazából a jobb oldali támadó pozíció az, ahova kéne valaki. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha már egyszer itt van Özil, ő lesz nyomva...Jó lenne, ha elkezdene normálisan játszani.
Szóval, a Juvénak van pénze, Conte ragaszkodik Vidalhoz, innentől kezdve...
Miért ne tudná azt mondani a Juve? Nem egy jött-ment csapatról van szó. Nekik is a BL kell, és van is hozzá egy egész jó alapjuk, csak a támadóik gyengék. Mondjuk Higuval sem lesznek előrébb... Remélhetőleg nem hallgatnak Moggira, aki képben van.nincs mese. ha érdemi előrelépést akarunk akkor pereznek nyitnia kell a pénztárcát. nehogymár egy juventus azt tudja mondani hogy semmi pénzért nem eladó vidal... persze. kicsit többet akarnak és kész.
Szóval, a Juvénak van pénze, Conte ragaszkodik Vidalhoz, innentől kezdve...
én még mindig úgy tartom hogy neymar robinho karriert fog befutni. viszont azt akartam hogy a barcának perez egy picit odabas..on. ha belebukik akkor nálunk bukjon be de ha beválik akkor ne a barcában csillogjon. nem jött össze. jöhet bale. nála kevésbé tudom elhinni hogy behehal itt.
amúgy ezzel hogy José a keretbe sem tette casillast szerintem nyilvánvaló hogy iker volt a spicli a csapatban. carbonero meg a publikáló. szép pár. a kapitány. mint egy 6 éves úgy kezelte a padoztatást. ramos ezzel felmentve szerintem.
amúgy ezzel hogy José a keretbe sem tette casillast szerintem nyilvánvaló hogy iker volt a spicli a csapatban. carbonero meg a publikáló. szép pár. a kapitány. mint egy 6 éves úgy kezelte a padoztatást. ramos ezzel felmentve szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. május 26., vasárnap 11:15-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ezzel csak ott a gond, hogy attól még, hogy nem akarták/tuk, azt sem szerettük volna, hogy a Barcában kössön ki. Én leginkább csak a médiaértéke miatt szerettem volna, és azért, hogy ne az ősi riválist erősítse. Jelenpillanatban Balet jobbnak tartom nála, de ez idővel még változhat.szurkolo írta:Azért az érdekes, hogy a fórum 80 %-a nem akarta Neymart. Mindenki szidta, ócsárolta. Most meg, hogy a Barcát választotta megy a sarazás, meg a minősítgetés.
Annak a kb. 80 %-nak tessék örülni, hiszen csak az lett, amit a többség akart. Vagy nem?
Viszont kettejük közül mindenképpen kell nekünk egy. Neymar immáron biztosan bukta, szóval rá kell menni Balere, rá még van valami halvány esély.
mennyire adnám ha heynckes 1 évre aláírna hozzánk. rendbe tenné a csapatot. akkor nem kell ancselottinak sem sietnie semmivel mert van még 1 év a szerződéséből.
amúgy érdekes ez a német honvágy. neuerért is egész európa sorba állt. maradt. götze is. és most lewa is maradna. (tudom hogy lengyel)
amúgy érdekes ez a német honvágy. neuerért is egész európa sorba állt. maradt. götze is. és most lewa is maradna. (tudom hogy lengyel)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akit jó lenne végre további 3-4 évvel végleg magunkhoz láncolni! Jelenhelyzetben a legfőbb prioritás az ő megtartása, szerződéshosszabbítása! Ezzel kapcsolatban Zizou állítólag meg is kapta az első megbízatását, miszerint vegye rá, győzze meg a portugált csillagot a folytatásról! Ebben talán segítségére lesz Pepe (Cristiano legnagyobb cimborája) is, akit a klub vezetőinek állítólag eszük ágában sincs eladni (MARCA)!Nálunk meg itt van az aktuális BL-gólkirály.
A MARCA szerint be is dobunk mindent a walesiért (sőt Zidane állandó kapcsolatban van a sráccal), de a Tottenham plusz egy évet kér a Real Madridtól, amiért cserében jövőre hajlandóak a kívánt vételáron is engedni!Perez is robbantana már valamit a piacon. Mondjuk menjen szépen és vásárolja ki Balet.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
hehe tuti barcás lett ma.
- RealMadridFanatic
Elég jó cikk, ez is egyéni vélemény, sok dologban egyetértek a szerzővel.
Casillas, Ramos, Varane, Modric, Özil, Cristiano és Benzema akikre építeni kell a csapatot. Azt feszegeti, hogy milyen stílust akar meghonosítani Ancelotti, itt mondjuk nem teljesen értek egyet azzal, hogy a csapat a kontrákra van felépítve, és mivel fiatal játékosok alkotják nagyrészt a keretet, feltétlen ezt kell továbbvinni. Nyilván nem kell eldobni mindent, de a reform szükséges valamilyen szinten.
Kapusfronton minden rendben. Védelembe jön Carvajal, marad(!) Pepe, ha lép Coentrao, akkor oda kell ember. (Nacho, amúgy is univerzális, stabil játékos - saját vélemény)
Középre Verratti, vagy Gündogan, illetve Essien távozásával egy védekezőbb ember (név nincs említve - lehet Kondogbia).
Bale nála a prioritás, a "must have" igazolás. Egye penész.
Plusz egy csatár a Cavani, Lewandowski kettősből.
Mondjuk ezt Neymarra értette, ilyen szempontból ez nem teljesen helytálló, Bale sem szükségszerű akkor, ha Neymar-t nem tartotta annak. Ők szerintem egymás alternatívái voltak madridi részről.
Casillas, Ramos, Varane, Modric, Özil, Cristiano és Benzema akikre építeni kell a csapatot. Azt feszegeti, hogy milyen stílust akar meghonosítani Ancelotti, itt mondjuk nem teljesen értek egyet azzal, hogy a csapat a kontrákra van felépítve, és mivel fiatal játékosok alkotják nagyrészt a keretet, feltétlen ezt kell továbbvinni. Nyilván nem kell eldobni mindent, de a reform szükséges valamilyen szinten.
Kapusfronton minden rendben. Védelembe jön Carvajal, marad(!) Pepe, ha lép Coentrao, akkor oda kell ember. (Nacho, amúgy is univerzális, stabil játékos - saját vélemény)
Középre Verratti, vagy Gündogan, illetve Essien távozásával egy védekezőbb ember (név nincs említve - lehet Kondogbia).
Bale nála a prioritás, a "must have" igazolás. Egye penész.
Plusz egy csatár a Cavani, Lewandowski kettősből.
Ne kövessük el a korábbi hibákat újra: építsünk futballcsapatot, ne sztárok csapatát.So let's not fall into the trap of other times: think of making a football team, not a team of stars.
Mondjuk ezt Neymarra értette, ilyen szempontból ez nem teljesen helytálló, Bale sem szükségszerű akkor, ha Neymar-t nem tartotta annak. Ők szerintem egymás alternatívái voltak madridi részről.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az edzo mar megvan. Kulonben nem Ballel v Neymarral torodnenk. De ugy is fel lehet fogni, h a Realnal egy uj csapat epul ahol meghatarozo szemely elehett volna akar egy uj korszak reszese.Galacticos írta: aki egy -mostmár csak viszonylag- jól működő rendszerbe akar játszani, nem pedig egy éppen romhalmazba ahol se edző, se értelmes csapattársak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Azért az érdekes, hogy a fórum 80 %-a nem akarta Neymart. Mindenki szidta, ócsárolta. Most meg, hogy a Barcát választotta megy a sarazás, meg a minősítgetés.
Annak a kb. 80 %-nak tessék örülni, hiszen csak az lett, amit a többség akart. Vagy nem?
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Heynckes:" A Német Kupa döntő után megmondom, hogy folytatom-e." Kíváncsi vok h aláír-e ide 1-2 évre. Én jobban örülnék neki, mint Ancelottinak.