Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 26., vasárnap 11:33

Lemaradtunk Neymarról ez van nem ő az első és nem is az utolsó most kíváncsi leszek Perez reakciójára nagyon csalódott volt a sajtó előtt egyáltalán nem látom rajt azt az optimizmust ami megvolt 2009-ben :(
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz

Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 11:30

Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni.
Ha a középpályánk rendben lesz, én nem aggódom, amíg itt van CR is.
Bale-Thiago-Gündogan-Verratti-Belhanda jöhetnek is. :mrgreen:

Vidalt meg el lehet felejteni, a City 40 millás ajánlatát is visszadobták, meg a pletykák szerint a 40 millió + Higut is. Ennél többet Perez sem tud ajánlani. Vagy adjuk oda Coentraot, Higut, DM-et meg 40 milliót? :ike:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:27

dirtyjoe írta:Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).
Csak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:26

Azt hiszem írták, hogy szó sincs ilyesmiről. Annó Agüeronál is írták, aztán most hosszabbított.
Akkor már csak Benzema maradt. Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni. Még mindig TOP5be van a fiú, remélem az új edző kihozza belőle a maxot. Most pedig megyek és futok egyet, fel kell dolgoznom hogy Falcaoról is lecsúsztunk.

dirtyjoe
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: dirtyjoe » 2013. május 26., vasárnap 11:22

Mert ennyit tud. Aki ettől a gyerektől várja a megváltást a jobb oldalunkon, az jobb ha temeti az álmait. Özil is jobb lenne azon az oldalon a szélre kitolva.
Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 11:20

A csereberéről nem tudsz valamit? Értem ezalatt, azokat a híreket, hogy a Monaco elviszi majd egyből továbbadja nekünk, így kerülve ki a 2 madridi csapat "titkos" szerződését? Mondjuk elég bután hangzik, főleg azért, mert ha valaki megszerzi Falcaot, hülye lenne továbbadni a jelenlegi legjobb csatárt.
Azt hiszem írták, hogy szó sincs ilyesmiről. Annó Agüeronál is írták, aztán most hosszabbított.
Ja, Cavani. Ha ezt az embert komolyan 60 millió euróért megvesszük, hivatalosan is megkötöttük a 21. század legrosszabb transzferét.
Azt Kakától nem veszi el senki :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:18

Falcao hétfőn orvosira megy Monacóba.
A csereberéről nem tudsz valamit? Értem ezalatt, azokat a híreket, hogy a Monaco elviszi majd egyből továbbadja nekünk, így kerülve ki a 2 madridi csapat "titkos" szerződését? Mondjuk elég bután hangzik, főleg azért, mert ha valaki megszerzi Falcaot, hülye lenne továbbadni a jelenlegi legjobb csatárt.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:15

Mike írta:nekiálltam megnézni énis egy videót (nem szeretek ezekből kiindulni), már 10 perce megy, de csak annyit láttam h megtolja, fut, megtolja, fut, rálövi/beadja. Néha bedob egy Zidane cselt, aztán ennyi. Egy olyan szituációra nem emlékszem amikor kicsibe leállt volna 1-2 finom passzra, kényszerítőre stb. És ez engem aggaszt.
Mert ennyit tud. Aki ettől a gyerektől várja a megváltást a jobb oldalunkon, az jobb ha temeti az álmait. Özil is jobb lenne azon az oldalon a szélre kitolva.

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:14

Hivatalosan június 1-től van nyitva az átigazolási piac, nem? Ha igen, akkor nem értem miért ilyen drámai a hangulat. Rengeteg idő van vissza. Simán lezárulhat 2-3 igazolás is júniusban, ami egyáltalán nem késő.
Mitől ilyen drámai a hangulat? Szerinted mitől? A kedves Bayern München télen leigazolta az új edzőjét és tavasszal az új játékosát, hogy legyen idejük összeszokni, és ne össze vissza szaladgáljanak a pályán mint a jelenlegi romhalmaz csapatunk. Minden évben ugyan az a nóta.. Soha nem tanulunk ebből? Van idő, persze :roll: Nem augusztus 31.-én kell játékosokat igazolni, hogy MAJD tavaszra talán beilleszkedjenek. Majd majd majd. Modricot sikerült leigazolni aug 27.-én, kihagyta a komplett alapozást, és még októberben is az alapokkal kellett foglalkoznia, és láááám, áprilisba be is ért a csapatba a csávó. Azóta látjuk, hogy jééé, ez a gyerek egy zseni amit itt is meg tud mutatni. De 1 éve elment a levesbe. Szerinted mitől lenne másképp a többi igazolásunknál? Ez már a felső 10, itt már nem csak nevek kellenek (lásd City), hanem CSAPAT is. Ez jelenleg nem létezik. Nézzétek meg a Bayernt, Müllerek, Gomezek és Mandzukicok ontják a góljaikat. Hát ők se a nevek miatt nyertek meg mindent. Beértek csapatként. Mi mikor fogunk beérni csapatként? Kétévente a komplett csapat kicserélődik. Még egy nyomorult edzőnk sincsen. Ancelotti és Heynckes van terítéken, de az egyiket nem engedik, a másik meg visszavonul. Azt se tudjuk ki lesz az új edzőnk. Azt meg még inkább nem, hogy kiket tudunk leigazolni a nagyképű, önelégült szupersztárjaink helyére. Amíg Khedira és Özil fizetésemelése a téma, nincs miről beszélni.

Ja, Cavani. Ha ezt az embert komolyan 60 millió euróért megvesszük, hivatalosan is megkötöttük a 21. század legrosszabb transzferét. Abszolút nem értem mit látnak benne az emberek, ami megér 60!! millió eurót. Mondjuk oké, nincs más. Lewa a Bayernbe megy, Aguero marad, Falcao pedig ba :cens: juk mert Atleticos. (pedig az egyetlen előrelépés Falcao lenne)

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 26., vasárnap 11:13

LaMartin írta:Viszont remélem, hogy sikerül hozni Bale-t. Néztem róla pár videót és meggyőzött.
nekiálltam megnézni énis egy videót (nem szeretek ezekből kiindulni), már 10 perce megy, de csak annyit láttam h megtolja, fut, megtolja, fut, rálövi/beadja. Néha bedob egy Zidane cselt, aztán ennyi. Egy olyan szituációra nem emlékszem amikor kicsibe leállt volna 1-2 finom passzra, kényszerítőre stb. És ez engem aggaszt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 26., vasárnap 11:12

Olyan nagyon nem kell még kétségbe esni, mert megoldható még az, hogy miénk legyen az egyik legjobb csapat. (mármint most is az nagyjából, de bőven erősödhetünk még. Ha megoldjuk a középpályát 2 igazolással, illetve találunk egy embert a jobb szélre, akkor nem lesz olyan nagy gond. Ha taktikailag átmegyünk egy földön lévő játékba, akkor én Benzema miatt sem fogok aggódni annyira, Zidane-t is visszahozzuk mellé, szerintem alkotni fog jövőre. Carvajal is sokat számíthat a jobb oldalon, nevetséges szinten voltunk ott idén. Marcelo visszatérése is sokat számíthat. Igazából a jobb oldali támadó pozíció az, ahova kéne valaki. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha már egyszer itt van Özil, ő lesz nyomva...Jó lenne, ha elkezdene normálisan játszani.
nincs mese. ha érdemi előrelépést akarunk akkor pereznek nyitnia kell a pénztárcát. nehogymár egy juventus azt tudja mondani hogy semmi pénzért nem eladó vidal... persze. kicsit többet akarnak és kész.
Miért ne tudná azt mondani a Juve? Nem egy jött-ment csapatról van szó. Nekik is a BL kell, és van is hozzá egy egész jó alapjuk, csak a támadóik gyengék. Mondjuk Higuval sem lesznek előrébb... :roll: Remélhetőleg nem hallgatnak Moggira, aki képben van.
Szóval, a Juvénak van pénze, Conte ragaszkodik Vidalhoz, innentől kezdve...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 26., vasárnap 11:12

én még mindig úgy tartom hogy neymar robinho karriert fog befutni. viszont azt akartam hogy a barcának perez egy picit odabas..on. ha belebukik akkor nálunk bukjon be de ha beválik akkor ne a barcában csillogjon. nem jött össze. jöhet bale. nála kevésbé tudom elhinni hogy behehal itt.

amúgy ezzel hogy José a keretbe sem tette casillast szerintem nyilvánvaló hogy iker volt a spicli a csapatban. carbonero meg a publikáló. szép pár. a kapitány. mint egy 6 éves úgy kezelte a padoztatást. ramos ezzel felmentve szerintem. :coffee:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. május 26., vasárnap 11:15-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 11:08

szurkolo írta:Azért az érdekes, hogy a fórum 80 %-a nem akarta Neymart. Mindenki szidta, ócsárolta. Most meg, hogy a Barcát választotta megy a sarazás, meg a minősítgetés.

Annak a kb. 80 %-nak tessék örülni, hiszen csak az lett, amit a többség akart. Vagy nem? :sly: :sly:
Ezzel csak ott a gond, hogy attól még, hogy nem akarták/tuk, azt sem szerettük volna, hogy a Barcában kössön ki. Én leginkább csak a médiaértéke miatt szerettem volna, és azért, hogy ne az ősi riválist erősítse. Jelenpillanatban Balet jobbnak tartom nála, de ez idővel még változhat.
Viszont kettejük közül mindenképpen kell nekünk egy. Neymar immáron biztosan bukta, szóval rá kell menni Balere, rá még van valami halvány esély.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 26., vasárnap 11:08

mennyire adnám ha heynckes 1 évre aláírna hozzánk. rendbe tenné a csapatot. akkor nem kell ancselottinak sem sietnie semmivel mert van még 1 év a szerződéséből.
amúgy érdekes ez a német honvágy. neuerért is egész európa sorba állt. maradt. götze is. és most lewa is maradna. (tudom hogy lengyel)
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 11:05

Nálunk meg itt van az aktuális BL-gólkirály.
Akit jó lenne végre további 3-4 évvel végleg magunkhoz láncolni! Jelenhelyzetben a legfőbb prioritás az ő megtartása, szerződéshosszabbítása! Ezzel kapcsolatban Zizou állítólag meg is kapta az első megbízatását, miszerint vegye rá, győzze meg a portugált csillagot a folytatásról! Ebben talán segítségére lesz Pepe (Cristiano legnagyobb cimborája) is, akit a klub vezetőinek állítólag eszük ágában sincs eladni (MARCA)!
Perez is robbantana már valamit a piacon. Mondjuk menjen szépen és vásárolja ki Balet.
A MARCA szerint be is dobunk mindent a walesiért (sőt Zidane állandó kapcsolatban van a sráccal), de a Tottenham plusz egy évet kér a Real Madridtól, amiért cserében jövőre hajlandóak a kívánt vételáron is engedni!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 11:05

hehe tuti barcás lett ma. :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 11:04

Elég jó cikk, ez is egyéni vélemény, sok dologban egyetértek a szerzővel.

Casillas, Ramos, Varane, Modric, Özil, Cristiano és Benzema akikre építeni kell a csapatot. Azt feszegeti, hogy milyen stílust akar meghonosítani Ancelotti, itt mondjuk nem teljesen értek egyet azzal, hogy a csapat a kontrákra van felépítve, és mivel fiatal játékosok alkotják nagyrészt a keretet, feltétlen ezt kell továbbvinni. Nyilván nem kell eldobni mindent, de a reform szükséges valamilyen szinten.

Kapusfronton minden rendben. Védelembe jön Carvajal, marad(!) Pepe, ha lép Coentrao, akkor oda kell ember. (Nacho, amúgy is univerzális, stabil játékos - saját vélemény)
Középre Verratti, vagy Gündogan, illetve Essien távozásával egy védekezőbb ember (név nincs említve - lehet Kondogbia).
Bale nála a prioritás, a "must have" igazolás. Egye penész.
Plusz egy csatár a Cavani, Lewandowski kettősből.
So let's not fall into the trap of other times: think of making a football team, not a team of stars.
Ne kövessük el a korábbi hibákat újra: építsünk futballcsapatot, ne sztárok csapatát.
Mondjuk ezt Neymarra értette, ilyen szempontból ez nem teljesen helytálló, Bale sem szükségszerű akkor, ha Neymar-t nem tartotta annak. Ők szerintem egymás alternatívái voltak madridi részről.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 11:03

Galacticos írta: aki egy -mostmár csak viszonylag- jól működő rendszerbe akar játszani, nem pedig egy éppen romhalmazba ahol se edző, se értelmes csapattársak.
az edzo mar megvan. Kulonben nem Ballel v Neymarral torodnenk. De ugy is fel lehet fogni, h a Realnal egy uj csapat epul ahol meghatarozo szemely elehett volna akar egy uj korszak reszese.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. május 26., vasárnap 11:03

Azért az érdekes, hogy a fórum 80 %-a nem akarta Neymart. Mindenki szidta, ócsárolta. Most meg, hogy a Barcát választotta megy a sarazás, meg a minősítgetés.

Annak a kb. 80 %-nak tessék örülni, hiszen csak az lett, amit a többség akart. Vagy nem? :sly: :sly:
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 26., vasárnap 11:02

Heynckes:" A Német Kupa döntő után megmondom, hogy folytatom-e." Kíváncsi vok h aláír-e ide 1-2 évre. Én jobban örülnék neki, mint Ancelottinak.

Vissza: