Na hát hallom ma olyan hírek jönnek, hogy Pogba -Suarez kettős...
Én egyrészt Pogba helyett inkább hoznám Vidalt. Érettebb, kész játékos. Biztos hogy nagyon gyorsan felvenné a ritmust, de Pogba is jó.
És aztán Suarez.
Na, hát pont miatta írok ide a Benzema topikba.
Én jobb játékosnak tartom Suarezt, mint Benzemát.
És nem csak befejezések miatt, hanem technikásabb, összetettebb labdarúgó, aki az összjátékra is tökéletes. (nézzétek meg a Pool idei meccseit)
Kettőt egyszerre a keretben tartani viszont nem lenne túl egészséges, erre tegnap Perez is utalt.
Így ha jönne az uru, akkor a francia meg menne.
Igazából, ha Falcaonak nem lett volna ez a fél éves sérülése (így ki tudja, hogy hogyan fog visszatérni, lehet, egy Kaká 2 lesz belőle) akkor számomra a tigris lenne az igaz választás, őt mindegyiknél jobbnak vélem, ráadásul a ligát is ismeri, és CRistiano egyik nagy cimborája.
Na de.
Benzema.
Szerintem Benzema egy jó játékos. Egy klasszis játékos, aki messze kiemelkedik az átlagtól. Viszont ahhoz, hogy szétkapjuk mindenkit évekig, ahhoz kevés. Jó játékos, de nem igazi világklasszis.
Suarez ilyen szempontból lényegesen előtte jár.
Szóval én azt mondom, hogy ha lesz rá lehetőség, hogy lecseréljük Benzemát Suarezre, hát tegyük.
Kedvelem Benzemát, azért csak már 5 évet lehúzott Madridban és azért sok szép pillanatot szerzett ő nekünk madridistáknak, mint ahogy Higuaínt és Özilt is kedveltem.
De ahogy Higuaínnál a mezőnyben történő totális eltűnései, és pár tucat (:D ) üres kapus ziccer rontásai, Özil lézengése, és töketlenkedései (lassú cselek, kapu előtti looserkedések) sem fért bele, úgy Benzema minden második meccsen történő szürke játéka, rossz labdakezelése, és pár tucat (
) üres kapus ziccerrontásai sem...
Suarez jobb nála, nem pattog el tőle a laszti, megtartja a zsugát, ő is szétosztja a társaknak, viszont megy előre mint egy állat, csíp, rúg , harap ( ugye-ugye
) és kegyetlenül beveri a ziccert ha kell. Nagy ász a srác, ez kétségtelen.
Szóval, biztos, hogy hiányozni fog Benzema, de ha van jobb, hát kérem. Akkor csomagoljon. 5 éve volt neki, finom szólva sem váltotta meg a világot. Ahogy Özilnél is volt jobb opció, vagy Higuaínnal, sőt az anno nagy kedvenc Robinhonál, és az egykori klubikon Raúlnál is (csak párat említve az elmúlt 5-6 évből, korábbra nem megyek vissza, nagyon komoly viták kerekedhetnének belőle...) úgy ennél a srácnál is van jobb. Az esélyt maximálisan megkapta, BL győztes, spanyol bajnok, spanyol kupagyőztes. Hiányérzete nem lehet, jól meg is volt fizetve, hát ha jöhet, akkor jöjjön Suarez, Benzema meg csomagoljon, nekem ez a véleményem..