Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

BBeno

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 29., csütörtök 22:25

ez a sotonos lambert? aspasnak akkor szevasz van? nagy éve volt a poolban.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 29., csütörtök 22:23

Drake írta:Assou-Ekotto megmondja. :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... re-2337761

„Rám mondják, hogy zsoldos vagyok? Elég sok játékost láttam már a gólja után a Spurs-címert csókolgatni, majd elhúzni a f.szba. Én meg maradtam. Milyen zsoldos az, aki hét éve van egy klubnál?”
Nagy arc,azt meg kell hagyni :D de miaz h nincs szponzora,ezt azért nem hiszem el :mrgreen:

Közben Lambert-Pool 4 millióért,ahogy olvastam.Cserének jó.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 29., csütörtök 20:28

Assou-Ekotto megmondja. :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... re-2337761

„Rám mondják, hogy zsoldos vagyok? Elég sok játékost láttam már a gólja után a Spurs-címert csókolgatni, majd elhúzni a f.szba. Én meg maradtam. Milyen zsoldos az, aki hét éve van egy klubnál?”

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. május 28., szerda 19:49

Anis írta:milyen meccsen láttad őt élőben?
a januar 1.-i Stoke City-Everton meccsen

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 28., szerda 18:30

BH710 írta:amugy azt toled megkerdeznem h miota szereted a chelseat?meg hogy miert? szamomra az egyik legunszimpatikusabb csapat a pl-ben,a masik ilyen a united.mit szerettél meg bennük a real mellett?
A Chelsea-t egy picivel korábban szerettem meg mint a Realt (2006 jan). Chelseat már előtte évben. A megalkuvást nem tűrő foci. a betonbiztos védelem (PL rekord, 15 gólt kaptak 38 meccsen, emellett 25 clean sheet). Továbbá elképesztő szép gólokat Drogbától (Liverpool ellen és Barca ellen háttal a kapunak átvette majd fordulásból be és góóól). egyszerűen csodáltam a játékát (mivel a csúcson lévő R9-et nem láttam, SZÁMOMRA Drogba a legjobb csatár akit játszani láttam (ha jól tudom 10 döntőn játszott és 10 gólt lőtt, 15 arsenal elleni meccsen 15 gól, stb, stb). Carvalho és Terry sallangmentes védőmunkája, Makalele és Essien megalkuvást nem tűrő box-to-box játéka 90+ perceken át megállás nélkül, jó volt nézni. Drogba és Essien talán az "oka". Nem a mostani, nem az 5 évvel ezelőtti, nem a BL győztes Chelseabe szerettem bele, hanem a 10 évvel ezelőttibe.
BH710 írta:par meterre ultunk a palyatol,hat eloben sem egy palcikaember :mrgreen:
milyen meccsen láttad őt élőben?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. május 28., szerda 17:40

Anis írta:
BH710 írta:Anis,lukaku mintha drogba rokona lenne :D mozgasa,testfelepitese,golerzekenysege ra emlekeztet. volt szerencsem latni eloben jatszani januarban,ugyes a srac :mrgreen: :D
Elején még nagyon suta volt amikor átjött Belgiumból, joggal adták kölcsön a WBA-ba. Utána ugyan csak egy Bayern elleni szuperkupa volt ami tétmeccsen láthatták (+ pár barátságos), de talán még jó döntés volt egy újabb év kölcsönben már egy szinttel feljebb, jobb csapatnál, jobb társakkal, más célokkal. Még mindig nagyon fiatal. TV-n át talán picit nagyobbnak tűnik Lukaku, de állítólag csak 2 cm-el nagyobb mint Drogba.

Chelsea utánpótlása/akadémistái
2.gól szép megoldás, 1:00-tól induló támadás is. Vannak tehetséges gyerekek ott is! B-)
par meterre ultunk a palyatol,hat eloben sem egy palcikaember :mrgreen:
amugy azt toled megkerdeznem h miota szereted a chelseat?meg hogy miert? szamomra az egyik legunszimpatikusabb csapat a pl-ben,a masik ilyen a united.mit szerettel meg bennuk a real mellett?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 17:20

alexoxladjackoxi írta:
GT37 írta:Pochettino az edzőnk, hivatalos! Öt évre ír alá. :salute:
Örülhettek most kajakra! Jó edzőtök lesz, aki, ha kap egy kis anyagi támogatást, remek gárdát tud összerakni. Főleg a védelem megszervezésében erős.
egy jó 6. hely.
csak a szokásos :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. május 28., szerda 17:10

Örülhettek most kajakra! Jó edzőtök lesz, aki, ha kap egy kis anyagi támogatást, remek gárdát tud összerakni. Főleg a védelem megszervezésében erős.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 28., szerda 13:25

BH710 írta:Anis,lukaku mintha drogba rokona lenne :D mozgasa,testfelepitese,golerzekenysege ra emlekeztet. volt szerencsem latni eloben jatszani januarban,ugyes a srac :mrgreen: :D
Elején még nagyon suta volt amikor átjött Belgiumból, joggal adták kölcsön a WBA-ba. Utána ugyan csak egy Bayern elleni szuperkupa volt ami tétmeccsen láthatták (+ pár barátságos), de talán még jó döntés volt egy újabb év kölcsönben már egy szinttel feljebb, jobb csapatnál, jobb társakkal, más célokkal. Még mindig nagyon fiatal. TV-n át talán picit nagyobbnak tűnik Lukaku, de állítólag csak 2 cm-el nagyobb mint Drogba.

Chelsea utánpótlása/akadémistái
2.gól szép megoldás, 1:00-tól induló támadás is. Vannak tehetséges gyerekek ott is! B-)

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. május 28., szerda 0:40

Anis,lukaku mintha drogba rokona lenne :D mozgasa,testfelepitese,golerzekenysege ra emlekeztet. volt szerencsem latni eloben jatszani januarban,ugyes a srac :mrgreen: :D

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 28., szerda 0:21

Marci77 írta:Ha mar Chelsea es ha mar fiatalok, Ake-t ne felejtsd ki :D :)
Ake egész idényben ott volt a csapatnál, nem kölcsönben. De amúgy igazad van. (Külsőre kicsit hasonlít Ruud Gullit-ra.) Amúgy nagy tehetség ő is, csak kár hogy ez az "őrült eredménykényszer" jelen van a legtöbb nagycsapatnál. párszor már játszott ő a Chelsea nagycsapatában és jól lehozta a meccseket. (12-13 utolsó bajnokiján 90 percet játszott az Everton ellen, 2-1-es győzelem lett a vége, EL-ben a Kazany elleni visszavágón is 90 min). Őt szívesen látnám többször a pályán. Ahogy sztem ha marad, Kalas is játszani fog (látva a Pool elleni remeklését).

Az U21-es angol bajnokságot pedig a Chelsea nyerte, Ake több meccsen is szerepet kapott.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 28., szerda 0:17

Pochettino az edzőnk, hivatalos! Öt évre ír alá.
Akkor ki kell majd fizetni neki a maradék négy és fél évet a kirúgás után? :mrgreen:
Nem tudom el képzelni. Pepe is korosodik, de van még benne jó pár év ezen a top3-as szinten, ráadásul mindene a Real.
Világ barmai lettünk volna ha eladjuk, még 50 millióért is.
50 millióért? Úgy eladtuk volna, mint a huzat...

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 27., kedd 21:40

Anis írta:Chelsea kölcsönben lévő játékosainak góljai 13-14
Lukakut megtartanám, nem is lehet kérdés. Patrick Bamford nagyon tehetséges, 20 éves angol csatár (22 góllal, fél évet az angol 3-ban, utána felhozták már az angol 2-be ahol a feljutásért menő Derby-ben játszott). Lucas Piazon nagyon ügyes játékos, de szerintem fizikailag egyelőre(?) nem elég jó a PL-hez, viszont a La Ligában szerintem fickándozna. Hazard öccsében is van fantázia, jövőre is kölcsönadnám, de már nem Belgiumban hanem egy jegyzettebb bajnokságban, jobb csapathoz (Everton?). A többi nem nagyon érdemel szót, Marin és Romeu kuka: el kell őket adni. Moses cserének jó lenne. Christian Atsu ghánai középpályás még akiben látok fantáziát, jó lehetne ő is a kp-ra, de egy évet még őt is kölcsönadnám PL csapathoz, hogy szokja a légkört és iramot.
Interben volt kölcsönben egy Wallace nevű brazil szélső védő. Rá még kíváncsi leszek. sajnos rossz helyre ment kölcsönbe (olaszba fiatal ne nagyon menjen): 3 meccsen mindössze 39 percet játszott. egy más bajnokság jobb lenne neki. őt nem adnám el, csak kölcsön.

A még két tehetségesebb játékos:
- Nathaniel Chalobah (19 évesen már stabil angol U21-es válogatott, középpályás)
- Josh McEachran (21 éves, angol U21, középpályás, Lampard 2.0, csak sajnos a fizikuma kevés)

T.Hazard: 39 meccsen 14 gól és 17 gólpassz (EL-ban 8 meccsen 2 gól és 3 gp)
Lucas Piazon: 31 bajnokin 12 gól és 9 gólpassz
Ha mar Chelsea es ha mar fiatalok, Ake-t ne felejtsd ki :D :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 27., kedd 21:23

Chelsea kölcsönben lévő játékosainak góljai 13-14
Lukakut megtartanám, nem is lehet kérdés. Patrick Bamford nagyon tehetséges, 20 éves angol csatár (22 góllal, fél évet az angol 3-ban, utána felhozták már az angol 2-be ahol a feljutásért menő Derby-ben játszott). Lucas Piazon nagyon ügyes játékos, de szerintem fizikailag egyelőre(?) nem elég jó a PL-hez, viszont a La Ligában szerintem fickándozna. Hazard öccsében is van fantázia, jövőre is kölcsönadnám, de már nem Belgiumban hanem egy jegyzettebb bajnokságban, jobb csapathoz (Everton?). A többi nem nagyon érdemel szót, Marin és Romeu kuka: el kell őket adni. Moses cserének jó lenne. Christian Atsu ghánai középpályás még akiben látok fantáziát, jó lehetne ő is a kp-ra, de egy évet még őt is kölcsönadnám PL csapathoz, hogy szokja a légkört és iramot.
Interben volt kölcsönben egy Wallace nevű brazil szélső védő. Rá még kíváncsi leszek. sajnos rossz helyre ment kölcsönbe (olaszba fiatal ne nagyon menjen): 3 meccsen mindössze 39 percet játszott. egy más bajnokság jobb lenne neki. őt nem adnám el, csak kölcsön.

A még két tehetségesebb játékos:
- Nathaniel Chalobah (19 évesen már stabil angol U21-es válogatott, középpályás)
- Josh McEachran (21 éves, angol U21, középpályás, Lampard 2.0, csak sajnos a fizikuma kevés)

T.Hazard: 39 meccsen 14 gól és 17 gólpassz (EL-ban 8 meccsen 2 gól és 3 gp)
Lucas Piazon: 31 bajnokin 12 gól és 9 gólpassz

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 20:55

GT igazán megérdemelne egy jó ötödik helyet, vagy FA kupa negyeddöntőt már, én drukkolok :mrgreen:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 27., kedd 20:51

Még a végén lesz valami a Spursből! Pochettino nagyon jó választásnak tűnik

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 27., kedd 19:40

Ő tud szarból várat építeni? :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 27., kedd 19:31

Pochettino az edzőnk, hivatalos! Öt évre ír alá. :salute:

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2014. május 27., kedd 19:17

M1Ö írta:Mert mennyire buta? Vannak hülyeségei, de ha nem neki kell irányítani a védelmet, akkor nincs gond vele. Thiago Silva mellett jó lesz, ebben biztos vagyok. Ahogy Csabi is írta, nem szűk elit, de nem olyan buta, mint ahogy be van állítva, szerintem nagyon is jó.
Ez nála attól függ hogy éppen milyen csapat az ellenfél rangadókra föl tudja magát pörgetni és akkor tényleg jó bár akkor is benne van a hiba illetve könnyen túlpörög ilyenkor és eszetlenül futkos előre és a piros is benne van.
Kisebb csapatok ellen általában szörnyű nem tud felpörögni rendesen a meccsre és hibát hibára halmoz.Talán Drogba utolsó évéhez tudnám hasonlítani amikor is a kis csapatok ellen ő is motiválatlan volt és rossz formában játszott viszont a bl meccseken a hátán vitte a csapatot de nála ezt el lehetett nézni mert annyi kupagyőzelem után 34 évesen az utolsó évében de azért egy 27 éves védő ne legyen ennyire flegma és alul motivált...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 27., kedd 16:13

Becksy23 írta:Kizárt hogy jól járjanak vele, bajnokságon belül lehet hogy nem jön ki hogy mennyire buta, de a BL-ben ki fog.
Mert mennyire buta? Vannak hülyeségei, de ha nem neki kell irányítani a védelmet, akkor nincs gond vele. Thiago Silva mellett jó lesz, ebben biztos vagyok. Ahogy Csabi is írta, nem szűk elit, de nem olyan buta, mint ahogy be van állítva, szerintem nagyon is jó.
Becksy23 írta:50 millát szerintem ha felajánlottak volna Pepe-ért vagy Varane-ért, vihették volna, főleg előbbit.
Nem tudom el képzelni. Pepe is korosodik, de van még benne jó pár év ezen a top3-as szinten, ráadásul mindene a Real.
Világ barmai lettünk volna ha eladjuk, még 50 millióért is.
Becksy23 írta:Hummels, Subotic mi?
Őket azért nem számoltam bele, mert talán a két legsérülékenyebb védő a világon. Hummels tehetsége alapján top5,de elég sűrűn van komolyabb sérülése, Subotic-nak meg idén volt 10 (?) meccse kb.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: