Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:07

Erti írta:Vidal akkor is szinte elhozhatatlanok voltak
vidal miért volt 2011ben elhozhatatlan? ezt honnan veszed?
megint háttérinfó nélkül...

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:05

Fenomen írta:Most isszuk meg annak a levét, hogy 2011 és 2012 nyarán sem erősítettünk megfelelően, Modricon és Varanen kívül. Aki akkor hozható lett volna (Agüero, Vidal, Pogba, Neymar, Lucas stb.)
Ezek közül egyedül Pogba lett volna hozható tavaly

Agüero és Vidal akkor is szinte elhozhatatlanok voltak
Neymar még nem akart jönni
Lucas a PSGbe akart menni

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 26., vasárnap 12:03

Most isszuk meg annak a levét, hogy 2011 és 2012 nyarán sem erősítettünk megfelelően, Modricon és Varanen kívül. Aki akkor hozható lett volna (Agüero, Vidal, Pogba, Neymar, Lucas stb.), azok már bebetonozták magukat az új csapatukba, nem fognak váltani vagy csak irreálisan magas áron.
Szerintem ennek van pozitív oldala is, a vezetőség talán jobban átgondolja, hogy kiket kéne hozni még a berobbanásuk előtt, mert az már nem megy, mint régen, hogy egy fiatal tehetséget hagyunk elúszni, aztán, ha jól teljesít, akkor meg megvesszük. illetve kétszer is meggondoljuk, hogy kiért érdemes egyáltalán pénzt adni.

Suarez meg ne jöjjön, nem olyan típusú csatár kéne, mint ő. Hozzuk inkább Cavanit, vagy nem is tudom kit.
Meg a média megint szétszedne minket, hogy igazoltunk egy balhés játékost.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:02

Casso írta:Pedig az egyik legjobb csatár a világon. A viselkedése mondjuk undorító, de én szeretem őt. :mrgreen:
Az angol média szokás szerint ezt is felfújja. Amikor Hollandiában harapot senki sem foglalkozott vele. Az Evras ügy pedig egyszerűen vicc. Angliában már néger uralom van. Ott ha már egy rossz szót beszól egy néző valamelyik feketére már viszik is a rendőrök

Én szívesen látnám. Azt meg szívesen megnézném, ahogy megharap pár Barcelonást :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 26., vasárnap 12:03-kor.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 11:55

Elég jó cikk, ez is egyéni vélemény, sok dologban egyetértek a szerzővel.
Jaja, elég jók szoktak lenni a DC-n ezek a blogok!
Casillas, Ramos, Varane, Modric, Özil, Cristiano és Benzema akikre építeni kell a csapatot.
+ Marcelo
Olyan nagyon nem kell még kétségbe esni, mert megoldható még az, hogy miénk legyen az egyik legjobb csapat. (mármint most is az nagyjából, de bőven erősödhetünk még. Ha megoldjuk a középpályát 2 igazolással, illetve találunk egy embert a jobb szélre, akkor nem lesz olyan nagy gond. Ha taktikailag átmegyünk egy földön lévő játékba, akkor én Benzema miatt sem fogok aggódni annyira, Zidane-t is visszahozzuk mellé, szerintem alkotni fog jövőre. Carvajal is sokat számíthat a jobb oldalon, nevetséges szinten voltunk ott idén. Marcelo visszatérése is sokat számíthat. Igazából a jobb oldali támadó pozíció az, ahova kéne valaki. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha már egyszer itt van Özil, ő lesz nyomva...Jó lenne, ha elkezdene normálisan játszani.
Ezzel is teljes mértékben és tökéletesen egyetértek!
Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki. :-)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg előlépett potenciális érkezővé! Miután Falcao, Agüero OFF és tegnap Jupp bácsi gyakorlatilag elböffentette, hogy hamarosan (néhány nap múlva) már Lewandowski is a Bayern Münchent fogja erősíteni; így Cavani mellett Suárez lehet végül az egyik befutó! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 26., vasárnap 11:54

RaúlRealMadrid írta:Neymar, Agüero off... éljen! :mrgreen:

Megmondtam, hogy nem lesznek itt nagy mozgolódások...
kinek kell neymar meg agüero? felhozzuk jesé-t moratát- megvesszük casmiro-t visszavásároljuk carvajalt és megvan oldva minden

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 11:53

Hát igen, nagy kár érte, hogy nem teljesen normális Suarez... Pedig könnyen hozható lenne, és képességekre egyértelműen a jelenlegi legjobb csatár szvsz...

Egyébként Marcelonak ilyen alacsony a fizetése, hogy 3,5 millió lenne hosszabbítás után? Elég nevetséges, hogy a csapatunk egyik legjobbjának ilyen alacsony a fizetése, bezzeg az ilyen khedirák meg özilek...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 11:52

Pedig az egyik legjobb csatár a világon. A viselkedése mondjuk undorító, de én szeretem őt. :mrgreen:

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 26., vasárnap 11:51

Várjuk meg egyszer, hogy ki lesz az j edző (Ancelotti valószínüleg...) aztán, hogy mit akar kezdeni a csapattal, onnan kezdhetünk átigazolásokról beszélni. Ha volna edzőnk akkor szerintem már egy embert jelentettek volna, legalább a lapok biztosra, de igy, nem tud senki semmit.
Remélem Balere letesszük a pénzt, Carvajal fog jönni és középpályára minimum Verattinak örülnék.

Aztán meglátjuk mi lesz a csatárpozttal. Szerintem oda egy fiatalt fogunk hozni.

Suarez :vivo: Csak őt ne! Nálanál mélyebb szint nincs. Akkor inkább Balotelli :Đ
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:50

Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki.
Jézusom, hát akkor ugranék le a 8.-ról ha ő lenne az alternatívánk :lol: :lol: :lol: Ha 1 nevet kellene mondanom, akit a legjobban rühellek és még Dani Alvesnél is túltesz, na az pont Suarez. Remélem ez egy vicc csak. Mindjárt megnézem az angol hírportálokat.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 11:49

Casso írta:Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki.
isten mentsen suareztől.
inkább maradjon a csapatban khedira, higuain, meg dimaria. csak suarezt Ne.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 11:43

Neymar, Agüero off... éljen! :mrgreen:

Megmondtam, hogy nem lesznek itt nagy mozgolódások...

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 11:43

Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Ez a középpálya masszív öngyilkosság lenne. Ráadásul ha valami csoda folytán jönne Vidal, akkor mehetne a padra? Teljesen irreális csapat.

Cavani meg továbbra sem kellene ilyen áron. 40, max. 45 millió, amennyit adni lehetne érte, ez is csak azért, mert nem akarja eladni a Nápoly.
Vidalt meg el lehet felejteni, a City 40 millás ajánlatát is visszadobták, meg a pletykák szerint a 40 millió + Higut is. Ennél többet Perez sem tud ajánlani. Vagy adjuk oda Coentraot, Higut, DM-et meg 40 milliót? :ike:
Igen, esély sincs rá, ez van. Azt mondtam mindig, hogy nincs olyan, hogy valaki nem hozható, csak meg kell fizetni. Na nála olyan összeg kellene, ami mindenféle racionalitást nélkülöz, ennyit már nem ér. Akkor rá kell menni Gündoganra, Verrattira, akár Pogbára (bár gyanítom vele is az a helyzet, mint Vidallal).

Azért még mindig nagyon fontos egy játékos akarata. Aki nem áll oda a klubvezetők elé, és jelenti ki, hogy a Realba szeretne távozni, azért vagy pofátlanul magas árat kérnek, vagy nem engedik.

Ezért hiába csapkodjuk az asztalt, Neymarért is megtett szerintem mindent Perez, amit lehetett. Egy bizonyos pont után már a játékos akarata a mérvadó.
A galaktikus igazolásainál is mindenki jönni akart, neki a pénzügyi oldalt kellett mérlegelnie. Manapság már nem olyan vonzó a Real, mint 10 éve.

Zidane az, akiben bízok. Azért az Ő tekintélye még a hasznukra válhat a piacon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 11:42

Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki. :-)

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 11:39

pulci írta:Lemaradtunk Neymarról ez van nem ő az első és nem is az utolsó most kíváncsi leszek Perez reakciójára nagyon csalódott volt a sajtó előtt egyáltalán nem látom rajt azt az optimizmust ami megvolt 2009-ben :(
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz

Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!
Nálam az a középpálya még mindig nagyon vérszegény lenne. 3 ember kellene oda, vagy ha mindenképpen kettőt akarunk, akkor nem a Modric-Verratti vonal a megfelelő.
Melléjük még mindenképpen kellene egy játékos. Pogba vagy Vidal tökéletes lenne, de ha ez lehetetlen, akkor egy Kondogbia-Gündogan kettőssel is megelégednék, aztán ellenféltől függően eldönthetnénk, hogy melyik három úriember a legalkalmasabb az adott meccs megnyeréséhez.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:38

rm22 írta:ezért kéne inkább reus olcsóbb és mozdíthatóbb
Sajnos ebből max. az olcsóbb lenne igaz, de nem akar onnan elmenni.

Amúgy igen, ő kellene. :coffee:

rm22
Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool

HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. május 26., vasárnap 11:37

Csak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.
ezért kéne inkább reus olcsóbb és mozdíthatóbb

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 26., vasárnap 11:33

Lemaradtunk Neymarról ez van nem ő az első és nem is az utolsó most kíváncsi leszek Perez reakciójára nagyon csalódott volt a sajtó előtt egyáltalán nem látom rajt azt az optimizmust ami megvolt 2009-ben :(
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz

Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 11:30

Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni.
Ha a középpályánk rendben lesz, én nem aggódom, amíg itt van CR is.
Bale-Thiago-Gündogan-Verratti-Belhanda jöhetnek is. :mrgreen:

Vidalt meg el lehet felejteni, a City 40 millás ajánlatát is visszadobták, meg a pletykák szerint a 40 millió + Higut is. Ennél többet Perez sem tud ajánlani. Vagy adjuk oda Coentraot, Higut, DM-et meg 40 milliót? :ike:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:27

dirtyjoe írta:Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).
Csak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.

Vissza: