Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
hát meg kell védeni a címet.
egyébként én erről azt gondolom, hogy előbb-utóbb valakinek úgyis összejön.
legyen a Real Madrid az
egyébként én erről azt gondolom, hogy előbb-utóbb valakinek úgyis összejön.
legyen a Real Madrid az
- h3x0r
Hopsz, csak most latom hogy az MU-nal kimaradt 2 elbukott BL dontoh3x0r írta: Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:
A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
- Barca:6 bajnoksag, 3 BL
- Bayern:8 bajnoksag, 2 BL (2 elbukott BL)
- Real:5 bajnoksag, 2 BL
- Milan:2 bajnoksag, 2 BL (1 elbukott BL)
- MU:7 bajnoksag, 1 BL
(most hogy ki hany szuperkupat nyert, az lenyegtelen)
szerk.: jovore duplazunk es be is van hozva a csodabarca
szoval:
- MU:7 bajnoksag, 1 BL (2 elbukott BL)
szerk.: egyebkent erdekes (es meglepo is szamomra), hogy mi is es a barca is csak 2 spanyol kupat nyertunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerinted érdekelt bármi is a BL döntő előtt ? Egyébként 7 éve együtt vagyunk, jóképű is vagyok ( ) nincs okom az aggodalomraDavieS írta:Arra nem is gondoltál, hogyan is bosszúlta meg ezt, péntek, este, buli, nem vagy ott, leszartad.....dzsi91 írta:pénteken szépen elküldtem bulizni barátnőivel én meg otthon vergődtem szombat estig
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Egy szazad 100 evbol all, mivel nem volt 0. ev, hanem -1 utan azonnal 1-el kezdtuk, ezert az egesz tolodig 1-el.Matt009 írta:Most lehet hülyeséget írok, de a 21. század nem 2000. jan 01-től tart 2099. dec 31-ig? Ha igen, akkor sorry, de ha nem akkor még egy BL-t felvéshetünk a 21. századi sikereink közé. A 20. századot anélkül is bőven vittük.h3x0r írta:A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
1. szazad: 1 januar 1-tol 100 dec 31ig tartott
2. szazad: 101 januar 1-tol 200 dec 31-ig
...
20. szazad: 1901 jan 1-tol 2000 dec 31-ig
21. szazad: 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Arra nem is gondoltál, hogyan is bosszúlta meg ezt, péntek, este, buli, nem vagy ott, leszartad.....dzsi91 írta:pénteken szépen elküldtem bulizni barátnőivel én meg otthon vergődtem szombat estig
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha már asszonyokról van szó, az enyém is jól bírta, szerdától gyakorlatilag használhatatlan voltam (fizikai és szellemi értelemben is ) , pénteken szépen elküldtem bulizni barátnőivel én meg otthon vergődtem szombat estigpeti_madrid írta:Én lagziban voltam szombat este és nem volt tv, de megkértem az asszonypajtást, hogy ne mondja meg az eredményt, ha esetleg látja a facebookon/eredmenyek.com-on/akárhol. Megértette, hogy milyen fontos ez nekem, aztán tartotta is a szavát, másnap reggel meg szó nélkül eltűrte, hogy letöltöttem a meccset és végigizgultam, aztán örömködtem, utána egész nap ezzel kapcsolatban olvasgattam, videókat néztem, stb. Jó asszonyka, na
Szóval jó sok pluszpontot kapott az asszonyka, most viszont már kezd kikészülni...
Tegnap Jurassic Parkot néztünk és amikor az "élet utat tör" mondattal sikerült párhuzamot vonnom Ramos góljára akkor teljesen kikészült...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Azért majd ne csodálkozz, ha nem működik.Mike írta:már megvan az öregedés ellenszere csak úgy mondom
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
már megvan az öregedés ellenszere csak úgy mondom
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A legdurvább, hogy sem ők, sem mi nem tudjuk már meg, hogy melyik klub lesz a 21. század legjobb csapata. Az unokáink talán, némelyikünk gyereke. Lehet a Felcsút lesz az
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Most lehet hülyeséget írok, de a 21. század nem 2000. jan 01-től tart 2099. dec 31-ig? Ha igen, akkor sorry, de ha nem akkor még egy BL-t felvéshetünk a 21. századi sikereink közé. A 20. századot anélkül is bőven vittük.h3x0r írta:Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:Realista24 írta:21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy ilyen díj megítélésénél véleményem szerint a nemzetközi szereplés az alap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem akarom degradálni a német bajnokságot, de láthattuk idén is milyen komoly meló volt elhódítani.h3x0r írta:Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:Realista24 írta:21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak
Szerintem ők most zsinorban behúzzák min 5 éven át..... köszönhetően annak, hogy az ellenféltől egyből megveszik a jó játékosokat. Szóval kabaré egy bajnokság lett belőle, tavaszra már zsebben a bajnokság, lehet pihenni a BL-re....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze hogy nem. Csak azt nem értem, hogy ez a téma, hogy fordulhatott meg egyáltalán a fejükben? Emlékszem, amikor lehozták a hat kupás szezont, már akkor ezt írta elég sok Barcás...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:Realista24 írta:21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,86 év alatt még sokminden változhat...21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak :lol: :lol:
Azt remélem hogy azért a foci,(most hogy milyen formában az lényegtelen),de meg marad...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknakhehe írta:de most lenyomunk 3-4 ilyen évet okosba, akkor milyen alapon mondják azt utána, hogy a barca a 21. század überklubja?
semmilyen alapon basszszakállba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de most lenyomunk 3-4 ilyen évet okosba, akkor milyen alapon mondják azt utána, hogy a barca a 21. század überklubja?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
csapjunk hozzá egy király kupa címvédést, aztán meg is vagyunk.és akkor, mint mondottam: európai szuperkupa, spanyol szuperkupa, klubvébé cím, bajnoki cím és béellcímvédés, ilyen időrendi sorrendben, ezt akarom. let's go.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nekem így most kezd leesni csak, hogy látom ezeket a videókat az ünneplésről, meg a szurkolói videókat a bernabeuból a góloknál, hogy bazzeg megnyertük a 10.-et!!4
vagy eddig fel sem fogtam igazán - a mai napig sokkos állapotban vagyok pl higuain kapufájától - vagy pedig annyira természetesnek vettem, hogy jóval jobb és erősebb csapat vagyunk az atmánál, nem is kérdés, hogy megnyerjük.
kicsit ki volt centizve, el is hagytam a csapatot az utolsó 10 percre örökre , de csak meglett.
és akkor, mint mondottam: európai szuperkupa, spanyol szuperkupa, klubvébé cím, bajnoki cím és béellcímvédés, ilyen időrendi sorrendben, ezt akarom. let's go.
vagy eddig fel sem fogtam igazán - a mai napig sokkos állapotban vagyok pl higuain kapufájától - vagy pedig annyira természetesnek vettem, hogy jóval jobb és erősebb csapat vagyunk az atmánál, nem is kérdés, hogy megnyerjük.
kicsit ki volt centizve, el is hagytam a csapatot az utolsó 10 percre örökre , de csak meglett.
és akkor, mint mondottam: európai szuperkupa, spanyol szuperkupa, klubvébé cím, bajnoki cím és béellcímvédés, ilyen időrendi sorrendben, ezt akarom. let's go.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez viszont igaz... De legyünk igazságosak...nem mindből sztm,csak a Lúz-ból...ha igazMike írta:Xabi nézőként volt jelen, berohant a pályára, ergo simán kitilthatják pár évre minden stadionból... és akkor nem is játszhat
LEGIO PATRIA NOSTRA