Bundesliga
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Bundesliga
RICARDO MONIZ AZ 1860 MÜNCHEN ÚJ EDZŐJE. Két évre írt alá.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
padon ellesznek majd egymással, hogy várják melyikük állhat be csereként a meccsek végén.ziro4vr írta: őt bajnernek hozták játszópajtinak?
Drenthe-Faubert páros szindróma
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
őt bajnernek hozták játszópajtinak?Anis írta:22 éves Dél-kóreai csatár, ingyé' volt.ziro4vr írta:Dong-Won ő kicsoda?
Tavaszt már az Augsburgban töltötte 12 meccs 336 perc egy gól (pont a Dortmundnak az 1. meccsén).
(előtte a Sunderlandban volt)
Nem illik.
- Anis
22 éves Dél-kóreai csatár, ingyé' volt.ziro4vr írta:Dong-Won ő kicsoda?
Tavaszt már az Augsburgban töltötte 12 meccs 336 perc egy gól (pont a Dortmundnak az 1. meccsén).
(előtte a Sunderlandban volt)
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Mármint, a harmadosztályban közel 30 meccsen elért 3 góljáról beszélünk?MorataMartin írta:Most nézem, hogy azért már pár játékossal pótolták Lewandowskit a Dortmundnál. Leigazolták Dong-Wont, Adrián Ramost ésmost Immobilét is bejelentették. És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
- ziro4vr
Dong-Won ő kicsoda?MorataMartin írta:Most nézem, hogy azért már pár játékossal pótolták Lewandowskit a Dortmundnál. Leigazolták Dong-Wont, Adrián Ramost ésmost Immobilét is bejelentették. És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
nem lesz ez rossz, de nagyon fontos lenne egy egészséges Gündogan..nélküli ez csak lankadó maszatolás lenne a topcsapatok ellen
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
Nem is tudom melyik fél nőtte ki itt a másikat.
Amúgy nem érdekel.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most nézem, hogy azért már pár játékossal pótolták Lewandowskit a Dortmundnál. Leigazolták Dong-Wont, Adrián Ramost ésmost Immobilét is bejelentették. És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
A merevedésének már hónapokkal ezelőtt búcsút intett,nevetséges.tubatibi írta:Elképesztő képek, 118 kilósra gyúrta fel magát a volt német válogatott kapus - képek
Tim Wiese.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
A szerződés öt évre szól, és Immobiléért a német klub 19 millió eurót fizet. Az olasz labdarúgó a hírek szerint évi 2 millió eurós fizetést kap. Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund edzője a fiatal olasz kiválóságtól mindenekelőtt a Bayern Münchenhez szerződött Bundesliga-gólkirály Robert Lewandowski pótlását reméli.
Official.
Ennyiért mi is leigazolhattuk volna, szerintem nagyon ügyes kis játékos, mindenképpen jól járt vele a Borussia.
Official.
Ennyiért mi is leigazolhattuk volna, szerintem nagyon ügyes kis játékos, mindenképpen jól járt vele a Borussia.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
bajner azt mondta, h egy olyan szerepkört szívesen betöltene, mint schieber.ziro4vr írta:hát lewa cseréje, schieber vagy ki, szóval az a fazon olyan hogy ha összeszorzod torghellét rudolffal, majd négyzetre emeled kabát petivel, akkor talán kijön a túloldalon..remélem őt kidobjákAnis írta:bár Lewa ingyen megy, de az Adrián Ramos (Hertha, kolumbiai válogatott) és Immobile páros eléggé jó váltás lesz szerintem. ahogy láttam mindkettő mozgékonyabb mint Lewa. és mindenképp kell kettő is, mert ha Lewa nem volt, akkor B tervként kp-s játszott csatárt (mint pl Götze, asszem Reus is).
neki már nem nagy dolog, h néha edz a dortmund első keretével. ami számára tényleg nem nagy, pláne 23 évesen a 3 góljával, de mégis ez a helyzet és még ez sem rendszeresen. és mégis óriási az arc.
amúgy immobile már official?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Idén Auba vagy Schieber volt akkor középen. Tavaly Schieber,meg egyszer Reus(kezdőként) és egyszer egy ideig ugye Bajner. Előtte éven meg Barrios volt a csercsatár.Anis írta:bár Lewa ingyen megy, de az Adrián Ramos (Hertha, kolumbiai válogatott) és Immobile páros eléggé jó váltás lesz szerintem. ahogy láttam mindkettő mozgékonyabb mint Lewa. és mindenképp kell kettő is, mert ha Lewa nem volt, akkor B tervként kp-s játszott csatárt (mint pl Götze, asszem Reus is).
Most azért jó hogy nem Schieber lesz a csere.
Őt még beérhetné talán Bajner...már ha érdekelné
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
hát lewa cseréje, schieber vagy ki, szóval az a fazon olyan hogy ha összeszorzod torghellét rudolffal, majd négyzetre emeled kabát petivel, akkor talán kijön a túloldalon..remélem őt kidobjákAnis írta:bár Lewa ingyen megy, de az Adrián Ramos (Hertha, kolumbiai válogatott) és Immobile páros eléggé jó váltás lesz szerintem. ahogy láttam mindkettő mozgékonyabb mint Lewa. és mindenképp kell kettő is, mert ha Lewa nem volt, akkor B tervként kp-s játszott csatárt (mint pl Götze, asszem Reus is).
Nem illik.
- Anis
bár Lewa ingyen megy, de az Adrián Ramos (Hertha, kolumbiai válogatott) és Immobile páros eléggé jó váltás lesz szerintem. ahogy láttam mindkettő mozgékonyabb mint Lewa. és mindenképp kell kettő is, mert ha Lewa nem volt, akkor B tervként kp-s játszott csatárt (mint pl Götze, asszem Reus is).
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És ha továbbra is így folytatja,lesz belőle perpetummobile...az a szerencséje, hogy egyrészt még nagyon fiatal, illetve a gólmutatói kiválóak
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
nem tudom miért kell bajnert elővenni. szíve joga flegmának lenni a semmire. így is szétszop ák a nők mert tele van. elfocizgat a dortmundban... valakinek elég ennyi is. bendtnert meg imádják pedig semmivel sem jobb és ugyanolyan flegma a semmire
immobile jó vétel. kíváncsi vagyok hogy fog szerepelni, mert igaz hogy újgenerációs digó de azért na. benne van az olasz foci lazasága. nem elveszett gyerek mindenesetre.
immobile jó vétel. kíváncsi vagyok hogy fog szerepelni, mert igaz hogy újgenerációs digó de azért na. benne van az olasz foci lazasága. nem elveszett gyerek mindenesetre.
- ziro4vr
az a szerencséje, hogy egyrészt még nagyon fiatal, illetve a gólmutatói kiválóakToti írta:nem érdekli.ziro4vr írta:Immobile elvileg Dortmundba megy. Most akkor nem Bajner lesz a kezdő csatár?
Nem illik.