Ejj, de jó lenne ha bemakkolná az Indiana a 4. győzelmet,
Na látom savanyú a szőlő a lakers fanoknak.
Go, go Heat!
Kedden fent kell maradnom, már rég nem néztem kosarat, de ez a meccs megéri.
Addigra már ebben a pólóban fogok feszíteni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 2., vasárnap 12:39
Ejj, de jó lenne ha bemakkolná az Indiana a 4. győzelmet,
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 2., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 2., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 9:48
az egész rájátszásban a miamié a pályaelőny.Remy írta:de ha jól látom, akkor a Miami lesz hazain,
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 9:26
Nyilván a Miami lesz otthon.Remy írta:Ez az! 3-3 az Indiana - Miami Ejj, de jó lenne ha bemakkolná az Indiana a 4. győzelmet, de ha jól látom, akkor a Miami lesz hazain, ahol azért nagyon nehéz lenne nyerni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 2., vasárnap 8:42
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 28., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 26., vasárnap 13:46
Az ilyen hozzászólások miatt várom leginkább, hogy kiessen a Miami. Ha már a színészkedésnél tartunk, azt nem tudom láttad-e mikor Ginobili elég keményen lerántotta Tony Allent, ő egy picit rájátszott(az amúgy igen nagy esésre, amit fejjel tompított) és a liga 5000 dollárra megbüntette. Amúgy Wade egy igazi paraszt, nem hittem volna, hogy így megutálom, Jamest pedig egészen megkedvelem. West is eltiltást érdemelne, de ezért is egyből mehetett volna a flagrant 2.adamzz írta:Ja, mintha hozzáért volna Wade... már ezek a bengák is igy szinészkednek mint az európai fociban a csicskák? Hálistennek a másik ágon a spurs söpri a memphist igy ha a heat döntőzik biztos,h nyer. Tavaly is az Indiana volt a legjobb ellenfél(4-3).
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 26., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 12:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:22
ha wadet ezért eltiltják, akkor westet is. ő is rásózott egyet chalmersre.PEEtör írta:Ha Wade-t eltiltják, komoly esélye lehet az Indianának.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 26., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 12:19
Nincs hát, igazából 2-0 is lehetne a Pacersnek (kisebb bírói segítséggel az első meccsen, de...). Kíváncsi vagyok, tudják-e tartani az iramot végig, de nagyon emberére talált a Heat. Ha Wade-t eltiltják, komoly esélye lehet az Indianának.Nincs. James az utolsó percben két labdát is eladott. Nem koncentrált eléggé. Ha abból csak egyik támadás 2/3ponttal végződik akkor nyer a heat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 25., szombat 10:57
sportban nincs ha.adamzz írta:Nincs. James az utolsó percben két labdát is eladott. Nem koncentrált eléggé. Ha abból csak egyik támadás 2/3ponttal végződik akkor nyer a heat.hehe írta:baj van miamiban
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 25., szombat 10:54
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 25., szombat 9:58
Nincs. James az utolsó percben két labdát is eladott. Nem koncentrált eléggé. Ha abból csak egyik támadás 2/3ponttal végződik akkor nyer a heat.hehe írta:baj van miamiban
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 25., szombat 9:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 23., csütörtök 5:54
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 22., szerda 21:11
szerintem 4-5 éven belül bajnokok lesznek.Zsombor írta:Clevelandé az 1/1,szép csapat lesz ott. Ha jól tudom, a potenciális 1/1-es nem fog játszani, szóval ha mondjuk ezt a szezont végig tankolják, akkor lehetne egy Irving-Waiters-2014-es draft-Noel-Zeller/Varejao ötös. És ha esetleg Lebron visszatérne...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem