Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 30., péntek 21:48

Én értelek, de ziro4vor leírta kb (pontosabban egyszer hehe), hogy most mi a lényeg. Pontosabban, évek óta mi. Benya tőlem minden féle képpen kapna még egy évet. Ennek sok oka van.
1. A védelmet, és a támadórészleget nem kéne bántani. A BBC-t főleg nem, mert most szoknak majd össze igazán.
2. Kp-ra kell hozni 1, max 2 arcot, de abból az egyik minimum üssön.
3.Jövőre címeket kéne nyerni, nem pedig azzal elcseszni fél évet, hogy a kp-t is szokassuk, meg a támadókat variáljuk, meg szokassuk össze. Lépésekbe kell építkezni, nem pedig kapkodva.
4. Jövőre szerintem több pénzt kapnánk Benyáért, ha eladjuk, mert szerintem jövőre a BBC jobban fog termelni, és ez nem mind1. Jövőre pedig lehet, hogy Suarez se lenne csillagászati áron. Ki tudja jövőre marad e a forma...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 30., péntek 21:48

RMCF.
lehet, persze.
Én meg máshogy látom, de mindegy is. Ebben ne legyen vita.
Én csak annyit írtam, hogy ha lesz lehetőség jobbat igazolni Benzemánál, akkor tegyük meg.
(persze a középpálya fontosabb)

erre meg ilyen állatságokat kérdeznek tőlem, hogy Falcao ugyan miben jobb.
Hát komolyan.. Vajon miben... Realista is minden topikban teljesen normális véleményt tud megfogalmazni, csak valahogy itt jön elő belőle egy jókora elfogultság. (bocsi, de ezt gondolom.)
többet be se nézek ide. Anno a Raúl topiktól meg az Özil topiktól is hánytam már..... ami ott lement.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 30., péntek 21:39

tudom, hogy nem befejező csatár kell...
de szerinted, Suarez vagy Falcao sz.r lenne összjátékban?
Most komolyan? Nem állítsuk már be őket Gomez színvonalnak.
Nem erről van szó....nem rosszak ők összjátékban,sőt......de nekünk most kialakult egy sémánk elől,és szerintem,nem egy klasszikus center lenne a megfelelő,mert........és ezt most nem ragozom,majd egyszer.
Szóval,benznek ami mindig is a hátránya volt.....az most lehet hogy nekünk pont kapóra jött,mert miben is volt kiemelkedő?
A helyezkedés,a gondolkodási sebesség,a passz játék,a kis területen foci......mivel két ilyen vadállat kapura mágneseződő támadó szélsőnk van....igy egy harmadik már LEHET sok lenne,és lehet jobb nekünk egy kombinativabb,a kaput NEM annyira preferáló csatár.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 30., péntek 21:35

Hű petya... Ezt kicsit élesen fogalmaztad meg. A baj az, hogy kevesen fogják fel, hogy nekünk nem befejező csatárra van szükségünk, de mind1... Aki nincs itt az mindíg jobb annál aki itt van, de ezt már megszoktam...
tudom, hogy nem befejező csatár kell...
de szerinted, Suarez vagy Falcao sz.r lenne összjátékban?
Most komolyan? Nem állítsuk már be őket Gomez színvonalnak. Nem csak a csatárok között állnka, várják a labdát és közben vakarják.. Nincs semmi arra utaló jel, hogy gyengülne az összjáték velük. Többet támadják a kaput. persze, hiszen csatárok. De ettől még ők is kiosztittak megannyi gólpasszt, és jók a kispasszos, kombinatív buliban is. Ezt látjuk, tény.
Egyértelmű, hogy technikásabbak és veszélyesebbek mint a francia.
Simán megértené egy Cronaldo -Falcao -Bale hármas egymást, vagy Suarez..
megtudják tartania lasztit, le tudják játszani a zsugát, de kegyetlenül beverik ha kell.
Jobb játékosok.
Nem tudom, hogy ez miért vita tárgya.

Ez a topik nagyon kezd egyfajta Özil vagy Raúl topikra hajazni...
kár.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 30., péntek 21:35

R.M.C.F írta:Ha Hehe nem a brazilokról beszél,akkor nekem is egyet kell vele értenem.
Karim mellé/mögé neked van valami ötleted?
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 30., péntek 21:34

Ha Hehe nem a brazilokról beszél,akkor nekem is egyet kell vele értenem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 30., péntek 21:32

hehe írta valamikor, és egyetértek vele, hogy egy új kezdőcsatárral előreléphetünk 10%-ot, de egy koncepcióra épülő, megfelelő állományú kp-val 30at vagy 40et

valaki persze kell Karim mellé az biztos, de a kp az első
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 30., péntek 21:29

Ha lesz arra lehetőség hogy a Suarez -Falcao kettős valamelyikét elhozzuk Benzema helyett, akkor hozzuk.
ennyi.
Igazat kell hogy adjak bizonyos szemszögből,de......mindkét alak klasszikus center,és bár nagyon elismerem őket,nem vagyok biztos benne hogy cr és bale miatt ők lennének a jobb megoldás.
Egyszerű...felborulhatna az egyensúly,ami igy is épp hogy megvan.
A kp-a nálunk most a lényeg,az hogy mi legyen alonsoval,és a szisztémával,ez a döntő kérdés,más szerintem nem.

Marad-e a mélységi irányitós foci.....akarták,de illarra nem vált be,ezt mondjuk ki.....most jönnek verrattival,akit alonso mellett be lehetne épiteni....de más nem igazán van a piacon.
Fel fogja adni carlo ezt a rendszert? Lehet,bár ez nyertes szisztéma volt,és azon kockázatos változatnia.

Ez a nyár,egy dologról KELL hogy szóljon,arról,hogy mi lesz a kp-a szisztémája a következő években.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 30., péntek 21:29

Hű petya... Ezt kicsit élesen fogalmaztad meg. A baj az, hogy kevesen fogják fel, hogy nekünk nem befejező csatárra van szükségünk, de mind1... Aki nincs itt az mindíg jobb annál aki itt van, de ezt már megszoktam... :lol:

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 30., péntek 21:22

Falcao mitol jobb? Őszintén ird mar le. Nyomott egy rövid időt a spanyoloknal aztán beállt k.rvanak.
hát mások már megválaszolták helyettem..
de amúgy ha már ilyen sértődötten kérdezted, akkor te merre voltál az elmúlt 4-5 évben? Cronaldo és Messi mögött ő volt a világ 3. számú gólvágója... :D
Lehet, hogy jobb mint Benzema :D
talán.. :lol:

Most viszont a sérülése miatt mindenképpen rizikós lenne leigazolni.
Ez tény.

Egyébként sem a tigris, sem Suarez nem az az ácsorgós center. Mindegyik szeret visszajönni a középpályára labdákért, és összjátékban is kiemelkedőek.
Nem azt mondom, hogy Benzemát mindenképpen cseréljük le, vagy adjuk el, csak annyit írtam, hogyha tudunk jobbat hozni a helyére, és már kész a középpályánk, akkor hozzunk jobbat.

Egyébként meg ez számomra nem érv, hogy Benzema jobban illik a Real Madrid játékába. Egyrészt, nem tudjuk, hogy a másik kettő hogy passzolna, (ez egyben benne hordozza azt a lehetőséget is, hogy jobban...) másrészt azért ők sem azok a nagydarab ácsorgós centerek. Tudjuk, hogy jók összjátékban, és tudják a kispasszos focit is, szeretnek passzolni, de szeretnek gólt lőni is. Ja és ez utóbbit sokkal jobban művelik mint Benzema. Veszélyesebbek, technikásabbak.
Jobbak. Ők ketten a csúcs, ha egészségesek, és minden oké. Még harmadiknak odafér Agüero, aztán talán jöhet a francia. De ez itt már biztos, hogy sokaknak véleményes.

Ha lesz arra lehetőség hogy a Suarez -Falcao kettős valamelyikét elhozzuk Benzema helyett, akkor hozzuk.
ennyi.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 30., péntek 21:02

Falcaoval az a probléma hogy kialakult egy speciális játékrendszerünk elől...amiben a két szélső támadó veszett módon kapura megy ha van terület,de ehhez kell hogy a középső játékos játékban legyen,kijjebb hozza a kv -ket,lemozogjon,hogy területet nyisson,ezen felül,létszámban is kell,mert a játékba tud és akar is avatkozni,ami nem lenne meg ennyire ha falcao lenne ott,aki lesipuskás,és klaszikus center,aki számit a kiszolgálásra....na már most,nálunk cr és bale nem feltétlen a kiszolgálás csúcsa,rossz szóval éve,inkább őket kell kiszolgálni,akár mozgással akár passzal. Benzema kitűnően keres területet,jól mozog le,és okosan helyezkedik....oké,a kapu előtt nem elég tökös,ez igaz,és falcao ott sokkal jobb az,de nem bir el a csapat ennyi gólra,lehetőségre ácsingózó,magát nem helyzetbe hozó támadót.
A két vad....elől,a szélen,inkább egy passzolósabb,játékban jobb 3adik ember kiván....szerintem.

falcao nagyon jó.....de nem biztos hogy a két szélsőnk közé jó lenne.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 30., péntek 16:16

Elvileg már eddz a válogatottal. Meglátjuk a VB-n. Ha jól játszana, bár nem hiszem, akkor én nagyon örülnék neki. Gyorsabb, mint Benz és jobb a kapu előtt, nagyobb csibész. Itt is látszik Viszont az is tény, hogy annyira nem fog passzolni a csapatba a két vadállat közé, mint Benz.. Suarez meg pláne nem fog. Meglátjuk mi lesz.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 30., péntek 16:07

Serult volt,meg mindig nem egezseges. Amig nem serult meg addig jo bolt a Monacoban.
Jelenleg semmi ertelme nem lenne elhozni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 30., péntek 11:50

Falcao mitol jobb? Őszintén ird mar le. Nyomott egy rövid időt a spanyoloknal aztán beállt k.rvanak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 30., péntek 0:09

Toky, ha már ennyire végigzongoráztad a hozzászólásaimat, akkor egy kérdést engedj meg.
Eddigi mutatott játékuk alapján (és ezt egész pályafutsukra értem) szóval, összeségében szerinted Suarez vagy Benzema a jobb játékos?
Vagy Benzema vagy Falcao?

Mint 2003 után?
Nem attól lesz jó egy csapat, hogy a világ legjobbjai játszanak ott. De erről már Hehe és Realista is írt.
2003 után nem volt védekező középpályás, nem volt belsővédő, sz.r edző volt a csapatnál, és 2 darab csere volt, Solari meg Guti kb... Na jó azt hiszem még egy évet 2004-ig lehúzott Cambiasso is, de szinte alig játszott.
Csak a támadó harmadban játszottak a legjobbak akkor a Real Madridban...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 29., csütörtök 23:25

nem bale, hanem CR orditotta le Moratát... Érdekes lett volna a walesitől
Pedig Cristiano mellett Bale is la. idén 2X-szer leoltotta a jó Alvarot (örök emlék marad :lol: ), abszolút jól mondják a srácok.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 29., csütörtök 14:59

Úgy tudom, hogy Balel is volt hasonló, de Cr-rel is megesett már.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 29., csütörtök 14:50

h3x0r írta:Ez a ki kit tisztel tema elegge erdekes, mert fogalmam sincs melyik meccsen volt az, hogy Morata nem passzolt Bale-nek, a walesi pedig ugy leorditotta a fejet hogy csak neztem. Amikor ugyan ezt Benzema is megcsinalta, akkor csak ranezett, a francia elnezest kert es ennyi.
Meccs utan beszeltuk is hogy milyen durva mar hogy meg az elotte par honapja csatlakozo Bale se tiszteli Moratat. Kb olyan mint amikor a grundon egy 2 evvel fiatalabb gyerek beszall a jatekba, elcseszi, utan pedig az idosebbekbol meg a leggyengebb is leorditja a fejet hogy legkozelebb passzoljon
nem bale, hanem CR orditotta le Moratát... Érdekes lett volna a walesitől

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 14:42

Toky írta:Vagy pont azért, mert Sterling helyet Ronaldo, Sturridge helyett Bale van mellette, nem fog annyiszor a kapu elé jutni, hanem 30-50 méterre a kaputól, annak háttal bokszolni a védőkkel, és passzolni le a társaknak (vagy harapni egyet a védőből :shutup: ). Csak azért mert van Suárez a csapattársak továbbra is CR-t, Modric pedig Bale-t fogja keresni a labdákkal. Idén is előfordult, hogy Benzema kapuval szemben állt két védő között üresen, de nem játszották meg, mert Ronaldo/Bale máshol kérte. Ha pedig Suárez nem fog beállni a sorba, az mindenkinek a kárára megy majd. És itt a sorba állás -sajnos- nem azt jelenti, hogy sokszor passzol, hanem hogy szinte mindig. Benzema már kivívta annyira CR tiszteletét, hogy Ronaldo általában nem hadonászik, ha a francia ellövi passz helyett. Suárezzel is ez lenne?
30 perc után meg nem elfáradni fognak, hanem visszavenni. :D
Ez a ki kit tisztel tema elegge erdekes, mert fogalmam sincs melyik meccsen volt az, hogy Morata nem passzolt Bale-nek, a walesi pedig ugy leorditotta a fejet hogy csak neztem. Amikor ugyan ezt Benzema is megcsinalta, akkor csak ranezett, a francia elnezest kert es ennyi.
Meccs utan beszeltuk is hogy milyen durva mar hogy meg az elotte par honapja csatlakozo Bale se tiszteli Moratat. Kb olyan mint amikor a grundon egy 2 evvel fiatalabb gyerek beszall a jatekba, elcseszi, utan pedig az idosebbekbol meg a leggyengebb is leorditja a fejet hogy legkozelebb passzoljon :Đ

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 29., csütörtök 14:14

petiamadridista írta:Benzema meg tényleg beveri a Barcanak, bár 1 góljához kell 3 ziccer. Nálam ez nem fér bele.
És ennyire biztos vagy benne, hogy Suáreznek max 2 ziccer kell 1 gólhoz? Bale-nek 4 kellett a döntőn. Az belefér? :)
petiamadridista írta:Ráadásul azt sem várhatjuk tőle, hogy ha nem megy a csapatnak akkor majd ő eldönti.
Nem Ő a legelső ember. Nem Neki kell. Év elején Ő volt, és döntött is el meccseket, amikor a csapat még bukdácsolt.
petiamadridista írta:Minél több olyan játékosa van egy csapatnak, akik a semmiből is eldöntenek egy meccset az annál jobb.
Mint 2003 után?
Nem attól lesz jó egy csapat, hogy a világ legjobbjai játszanak ott. De erről már Hehe és Realista is írt.
petiamadridista írta:Én azt akarom, hogy a kezdőcsapatban a világ legjobbjai játszanak. Minden poszton a lehető legjobb, és legyen pár pöpec cserénk.
petiamadridista írta:
Arra írtam az FM-t, hogy nem játszhat mindig minden poszton az aktuális világ legjobbja.
persze, de törekedni lehet, és kell is rá.
Ha jól tudom (akkor még nem voltam szurkoló), akkor '98 és '00-ben sem a világ legjobbjai voltak nálunk. Nem ezen múlik.
petiamadridista írta:Én azt akarom, hogy olyan csatárunk legyen a két gép között, aki passzolni is tud, és ha a többieknek nem megy, akkor csinál egy cselt, majd 16ról beveri a pipába. Ez nem Benzema. Én is bírom őt, de ha van jobb opció (Suarez jobb nála, ha jöhet, viszonylag elfogadható áron, akkor hozzuk el.)
Mondjuk ég mindig Falcao lenne az igazi számomra. :)
Szóval Suárez és Falcao (sérülés nélkül/előtte) az volt, akit nem kell kiszolgálni, hanem ha nem ment a csapatnak, akkor csinált egy cselt és beverte 16-ról?
Tavaly ez még Bale volt. Aztán láthattuk, hogy a spanyol liga sokkal másabb, mint az angol. Jóval kisebb a terület, jóval technikásabbak a védők. És nem is szabad már annyit tüzelniük a játékosoknak távolról (CR is kevesebbet lő). Marcelonak sem szabad már cseleznie (most a BL döntőt hagyjuk). Szóval ha lesz elől 2-3 olyan játékosunk, akik nem is igazán jók a spanyol pontvadászatban, akkor az nekünk miért is jó a bajnokságot tekintve?
petiamadridista írta:Azért a Real Madrid kerete bővebb, jobb a középpálya, jobbak az elől lévő társak, valószínűleg még többször kerülhetne a kapu elé, 30 perc után nem fáradna el az egész csapat... Sterling helyet Cronaldo, Sturridge helyett Bale, azért az úgy nem mindegy.
Vagy pont azért, mert Sterling helyet Ronaldo, Sturridge helyett Bale van mellette, nem fog annyiszor a kapu elé jutni, hanem 30-50 méterre a kaputól, annak háttal bokszolni a védőkkel, és passzolni le a társaknak (vagy harapni egyet a védőből :shutup: ). Csak azért mert van Suárez a csapattársak továbbra is CR-t, Modric pedig Bale-t fogja keresni a labdákkal. Idén is előfordult, hogy Benzema kapuval szemben állt két védő között üresen, de nem játszották meg, mert Ronaldo/Bale máshol kérte. Ha pedig Suárez nem fog beállni a sorba, az mindenkinek a kárára megy majd. És itt a sorba állás -sajnos- nem azt jelenti, hogy sokszor passzol, hanem hogy szinte mindig. Benzema már kivívta annyira CR tiszteletét, hogy Ronaldo általában nem hadonászik, ha a francia ellövi passz helyett. Suárezzel is ez lenne?
30 perc után meg nem elfáradni fognak, hanem visszavenni. :D

Vissza: