Nekem ne mond. De hány sima meccs volt tavaly? Sok. Itt eddig kettőböl kettő szoros, mondjuk az első meccs is a 15 ellenére.Galacticos írta:na azt hogy?chronic írta:Úgy látszik szorosabb döntőnk lesz mint tavaly.
végülis az a fordítás a hatodikon tavaly semmi nem volt.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Galacticos
na azt hogy?chronic írta:Úgy látszik szorosabb döntőnk lesz mint tavaly.
végülis az a fordítás a hatodikon tavaly semmi nem volt.
- chronic
Jó kis meccs volt. Úgy látszik szorosabb döntőnk lesz mint tavaly. Az első negyedben csak csapkodtam mert Bosh mellett a 38 éves Duncan már csak Alley-op-okra nem ugrált, hihetetlen volt. Viszont jött Birdman aztán szedte lefele a lepattanót Timi elől, nagyon kellett. A második negyedben kicsit élesedett is a heat, bár igy is szűk volt a vége. Mondhatni szokás szerint jött a végén egy Ginobili eladott labda.Nagyon sokat van James kezében a labda, ma nagyon jó meccse volt főleg amit a harmadik negyedben leművelt, de járathatnák is. Lewis nagy meglepetés, viszont én nagyon hiányolom Battier-t.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Behuzta a meccset a Heat Szoros volt vegig,megerte azert fentmaradnom. (Bar a Heat tamado jateka eleg szenvedos (unalmas) volt hogy igy mondjam a vege fele)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En megnezem. Bar az elso negyedet meg lehet h atalszom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
kimarad kosarazni 2-órától?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
valami miatt mindig kell a vesztesnek, ezt már tudhatnád...nmate írta:De mi, most ezek a niggerek kajak amiatt sírnak, hogy meleg volt? Hát a pofám leszakad.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De mi, most ezek a niggerek kajak amiatt sírnak, hogy meleg volt? Hát a pofám leszakad.
- ziro4vr
"A power outage allegedly killed the air conditioner, bringing the temperature on the court to a balmy 89 degrees."
"They're trying to smoke us out of here,"-mondta James meccs közben Szerintem lesz már a következő meccsen, de nem mindennapi görcs volt az, tényleg mintha egy darab fa lett volna a lába úgy állt, ült a pálya szélén
Mondom, nem vagyok nagy szaki, de a spurs szépen járatta a labdát, mindig megvoltak a tiszta helyzetek, a heat meg erölködött nekem úgy tűnt, de bármi lehet még ha James fullos lesz
"They're trying to smoke us out of here,"-mondta James meccs közben Szerintem lesz már a következő meccsen, de nem mindennapi görcs volt az, tényleg mintha egy darab fa lett volna a lába úgy állt, ült a pálya szélén
Mondom, nem vagyok nagy szaki, de a spurs szépen járatta a labdát, mindig megvoltak a tiszta helyzetek, a heat meg erölködött nekem úgy tűnt, de bármi lehet még ha James fullos lesz
Nem illik.
- chronic
Elég komolyan szoros volt, remélem James-t összetudják drótozni a hátralévő meccsekre mert nélküle 4-0 lenne a párharc. Mondjuk engem kicsit meglepett,h a Spurs távolról nyerte meg ezt a meccset. Jó tavaly is volt eszméletlen meccsük de az a harmadik negyed necces volt nekik. Én a Heatnek drukkolok és ezt a meccset hozták is volna ha nincs James, amúgy milyen sérülése? Azt mondogatták,hogy görcs de hát azt talán ki lehetett volna belőle rántani.. Mind1.ziro4vr írta:Donto elso meccset nezte valaki? Amig James nem dolt ki eleg szoros volt, aztan behuzta a spurs. Nem vagyok nagyon otthon nba-ben de tetszik a spurs csapatorientaltsaga es varialasai.Meg Duncant csipem is.
- ziro4vr
Donto elso meccset nezte valaki? Amig James nem dolt ki eleg szoros volt, aztan behuzta a spurs. Nem vagyok nagyon otthon nba-ben de tetszik a spurs csapatorientaltsaga es varialasai.Meg Duncant csipem is.
Nem illik.
Ha Spurs-Miami döntő lesz, akkor remélem leléptetik mindkét csapatot és idén nem avatnak győztest.
De egyelőre várjunk. Idén is volt 1-2 hülyesége Westynek, de a Memphis elleni hatodik meccs óta, akárki, akármit mond, gyakorlatilag ő a go-to-guy az OKC-ben, szóval azért annyira ne becsüljük már le.
Spoiler: a Thunder nyer idén.
Stephenson meg le fog lépni, és van sajnos egy olyan érzésem, amit már 1-2 hónapja talán be is írtam ide: jönni fog a Lakersbe. Elécsapnak 2 év 20 milliós szerződést és Kobe-val együtt fog kifutni a kontraktusa.
Amúgy kár a formáért, mert hatalmas tehetség, de nem tud megkomolyodni.
Kezdő5-ről:"Stephenson csapattársát, Paul George-ot is megkérdezték, hogy szeretné-e, ha Stephenson jövőre is az Indiana csapatának tagja legyen. Válasza sokat mondó: "Nem tudom"... "
De amúgy mindenképp érdekes lenne a Spurs-Miami döntő, és azért Pop miatt a Spursnek szurkolnék, mert azért csak az ő hibája miatt nem lett meg tavaly a bajnokság. Smallballra is most már fel vannak készülve, szerintem Diaw fontos perceket kapna, ja és a kulcs: Jamest nem lehet Leonard őrizete nélkül hagyni, mert bár megállítani nem tudja, a dolgát azért megnehezítheti.
De egyelőre várjunk. Idén is volt 1-2 hülyesége Westynek, de a Memphis elleni hatodik meccs óta, akárki, akármit mond, gyakorlatilag ő a go-to-guy az OKC-ben, szóval azért annyira ne becsüljük már le.
Spoiler: a Thunder nyer idén.
Stephenson meg le fog lépni, és van sajnos egy olyan érzésem, amit már 1-2 hónapja talán be is írtam ide: jönni fog a Lakersbe. Elécsapnak 2 év 20 milliós szerződést és Kobe-val együtt fog kifutni a kontraktusa.
Amúgy kár a formáért, mert hatalmas tehetség, de nem tud megkomolyodni.
Kezdő5-ről:"Stephenson csapattársát, Paul George-ot is megkérdezték, hogy szeretné-e, ha Stephenson jövőre is az Indiana csapatának tagja legyen. Válasza sokat mondó: "Nem tudom"... "
De amúgy mindenképp érdekes lenne a Spurs-Miami döntő, és azért Pop miatt a Spursnek szurkolnék, mert azért csak az ő hibája miatt nem lett meg tavaly a bajnokság. Smallballra is most már fel vannak készülve, szerintem Diaw fontos perceket kapna, ja és a kulcs: Jamest nem lehet Leonard őrizete nélkül hagyni, mert bár megállítani nem tudja, a dolgát azért megnehezítheti.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Igen. Ha számszerűsíteni kell,akkor most olyan 80%-ot mondok rá. A sportfogadó oldalak 1,2-es odds mellett kínálják a SA továbbjutást. Ibaka visszatért,ami nagy segítség az OKC-nek,de nem 100-as. RW-ban pedig állandóan benne van a hülye gyerek lehetőség.nmate írta:Én egy körrel visszábbról kérdeznék... ennyire biztos, hogy a SA továbbmegy? Oké, vezetnek, meg legrosszabb esetben is uccsó meccs otthon, de na.
Örülök a mai eredménynek. Első sorban azért,mert végre Chris Tucker-nek befogták a száját. Ha a saját csapata sem áll ki egyként mellette,akkor az már jelent valamit.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én egy körrel visszábbról kérdeznék... ennyire biztos, hogy a SA továbbmegy? Oké, vezetnek, meg legrosszabb esetben is uccsó meccs otthon, de na.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha jól tudom, Spurs-é lesz esetlegesen a pályaelőny,ez talán számíthat.Remy írta:Mennyi esély van arra, hogy a (várhatóan) Spurs legyőzi ezt a Miamit?
Illetve tavalyinál erősebbnek érzem a Spurst, egy szintet lépő Splitterrel a palánk alatt, de így is inkább a Miamit mondanám,James miatt.
Motiváció mindkét oldalon magas, Heat triplázhat,ami nem semmi dolog a kosárlabdában, Spurs viszont tavaly majdnem nyert, egy utolsómásodperces Allen lehetetlen tripla ment be a 6. meccs végén...
Szóval komoly döntő lesz,szerintem simán kinéz egy 7 meccses nagydöntő megint. Én drukkolok a SAS-nak,nagyon nem bírom James-t, se Bosht, úgyhogy inkább a Spursnek fogok drukkolni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- chronic
Szerintem abszolút 50-50-nel indulnak. Kicsit még esélyesebbnek is érzem a San Antonio-t, a csapatjáték jobb azért náluk.Remy írta:Mennyi esély van arra, hogy a (várhatóan) Spurs legyőzi ezt a Miamit?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mennyi esély van arra, hogy a (várhatóan) Spurs legyőzi ezt a Miamit?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Zsombor írta:Itt azért eszembe jut rhuni kommentje az első meccs után.
Most nézem vissza online akit érdekel itt van.
http://vk.com/video_ext.php?oid=-1222&i ... 6ab78&hd=3
http://vk.com/video_ext.php?oid=-1222&i ... 75da5&hd=3
Hát őszintén nem gondoltam volna, első meccsen nagyon harapós volt a Pacers, utána nem tudtam nézni a többit vizsgák meg egyebek miatt, mi történt? Minden kifele pattant a Pacersnek?
- chronic
Na. Igy kell rendbe rakni ezt a Pacerst. Nem hittem volna,hogy ennyire sima párharc lesz, főleg az első meccs után, de ha az ötödik meccsen nincs James falt gondja akkor már ott vége lett volna, de megérte visszajönni erre a meccsre. A Pacers talán elhitte utána bumm, 26 a félidőben.