Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 10:31

Ha ezt elveszti a Heat akkor James végleg lekerül arról a bizonyos lapról ami őt és MJ-t hasonlitja össze,
hát eleve nem is kerülhet fel arra a lapra, mivel jamesnek már 2 vesztett nagydöntője van.
ráadásul ha tavaly nincs a ray allen tripla, akkor 4 nagydöntőből 3 bukó, az meg lófütty.

Ugyan nem követtem MJ korában az NBA-t, de kötve hiszem,h ekkora utálat vette volna őt körül mint a mai Heat-et, James-t.
egyrészt a legnagyobb hiba, amit kosárlabdával foglalkozó ember elkövethet, hogy nem néz meg a 90-es évekből nagy meccseket. az háború volt, nem óvodás napközi, mint manapság.
ma nem lehet hozzáérni az emberhez, minden szart befújnak, egyből flagrant meg kiállítás, vicc az egész, elpuhult.
nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ha akkoriban MJ átlagolt 35 pontot egy nagydöntőben, akkor most 45-50-eket hajigálna megerőltetés nélkül. egész más szint.

és a másik dolog:
persze hogy nem utálta annyi ember a bullst, mert ők lentről jöttek, a szarból és draftról építették fel a dolgot, nem pedig szánalmas és vesztes módon összeálltak az adott kor legjobbjai egy csapatba.
elképzelni nem lehetett, hogy egy barkley vagy karl malone összeáll egy másik franchise playerrel, jordan meg pláne nem fog mással játszani, amikor a legnagyobb örömöt az jelenti, hogy megveri őket.
nem hibáztatom jamest, mert az élet minden területén ez a tendencia manapság, elkurvulás, puhányság, aberráció, de teljesen érthető, hogy sikítva röhögni fog rajta mindenki, ha elbukja a döntőt.
ha megnyeri, az sem lesz a legnagyobb dolog, pont azért, mert 3-an összeálltak ennek érdekében.
ráadásul most már big 4-t akarnak a hírek szerint, carmelo anthony-t is csábítják miamiba. nevetséges.
Kép
Kép
Kép

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 12., csütörtök 10:20

Na. Hát hajnalban akár el is dőlhet. Nem lenne meglepetés a 3-1. Ha ez megtörténik kiváncsian várom,hogy mi lesz jövőre.Megtör a bagázs vagy extra motivációt gyűjtenek ebből James-ék. Ha ezt elveszti a Heat akkor James végleg lekerül arról a bizonyos lapról ami őt és MJ-t hasonlitja össze, legalábbis az okosok szerint. Én nem igy látom.

Ugyan nem követtem MJ korában az NBA-t, de kötve hiszem,h ekkora utálat vette volna őt körül mint a mai Heat-et, James-t.
Persze most itt lehet mondani,h le kell szarni,h mit mondanak az emberek, de nem olyan könnyű az.

Én annyit tudok,h James a legjobb akit valaha láttam játszani.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 11., szerda 14:30

csalás volt ez is, mint az első meccs

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 10:16

nmate írta:
Amúgy mi volt a baj este a Heatnek? Meleg? Hideg?
a spurs.

:lol:
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 11., szerda 9:55

Arbeloának jól megy :Đ

Amúgy mi volt a baj este a Heatnek? Meleg? Hideg?

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 9., hétfő 10:10

Galacticos írta:
chronic írta:Úgy látszik szorosabb döntőnk lesz mint tavaly.
na azt hogy?
végülis az a fordítás a hatodikon tavaly semmi nem volt. :mrgreen:
Nekem ne mond. :D De hány sima meccs volt tavaly? Sok. :mrgreen: Itt eddig kettőböl kettő szoros, mondjuk az első meccs is a 15 ellenére.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 9., hétfő 10:00

chronic írta:Úgy látszik szorosabb döntőnk lesz mint tavaly.
na azt hogy?
végülis az a fordítás a hatodikon tavaly semmi nem volt. :mrgreen:

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 9., hétfő 9:37

Jó kis meccs volt. Úgy látszik szorosabb döntőnk lesz mint tavaly. Az első negyedben csak csapkodtam mert Bosh mellett a 38 éves Duncan már csak Alley-op-okra nem ugrált, hihetetlen volt. Viszont jött Birdman aztán szedte lefele a lepattanót Timi elől, nagyon kellett. A második negyedben kicsit élesedett is a heat, bár igy is szűk volt a vége. Mondhatni szokás szerint jött a végén egy Ginobili eladott labda.Nagyon sokat van James kezében a labda, ma nagyon jó meccse volt főleg amit a harmadik negyedben leművelt, de járathatnák is. Lewis nagy meglepetés, viszont én nagyon hiányolom Battier-t.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 9., hétfő 4:49

Behuzta a meccset a Heat :) Szoros volt vegig,megerte azert fentmaradnom. (Bar a Heat tamado jateka eleg szenvedos (unalmas) volt hogy igy mondjam a vege fele)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 9., hétfő 0:50

En megnezem. Bar az elso negyedet meg lehet h atalszom :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. június 9., hétfő 0:34

kimarad kosarazni 2-órától?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 20:08

nmate írta:De mi, most ezek a niggerek kajak amiatt sírnak, hogy meleg volt? :lol: Hát a pofám leszakad.
valami miatt mindig kell a vesztesnek, ezt már tudhatnád... :lol:
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 6., péntek 19:44

De mi, most ezek a niggerek kajak amiatt sírnak, hogy meleg volt? :lol: Hát a pofám leszakad.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 18:46

"A power outage allegedly killed the air conditioner, bringing the temperature on the court to a balmy 89 degrees."

"They're trying to smoke us out of here,"-mondta James meccs közben :D Szerintem lesz már a következő meccsen, de nem mindennapi görcs volt az, tényleg mintha egy darab fa lett volna a lába úgy állt, ült a pálya szélén

Mondom, nem vagyok nagy szaki, de a spurs szépen járatta a labdát, mindig megvoltak a tiszta helyzetek, a heat meg erölködött nekem úgy tűnt, de bármi lehet még ha James fullos lesz
Nem illik.

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 6., péntek 18:11

ziro4vr írta:Donto elso meccset nezte valaki? Amig James nem dolt ki eleg szoros volt, aztan behuzta a spurs. Nem vagyok nagyon otthon nba-ben de tetszik a spurs csapatorientaltsaga es varialasai.Meg Duncant csipem is.
Elég komolyan szoros volt, remélem James-t összetudják drótozni a hátralévő meccsekre mert nélküle 4-0 lenne a párharc. Mondjuk engem kicsit meglepett,h a Spurs távolról nyerte meg ezt a meccset. Jó tavaly is volt eszméletlen meccsük de az a harmadik negyed necces volt nekik. Én a Heatnek drukkolok és ezt a meccset hozták is volna ha nincs James, amúgy milyen sérülése? Azt mondogatták,hogy görcs de hát azt talán ki lehetett volna belőle rántani.. Mind1.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 14:18

Donto elso meccset nezte valaki? Amig James nem dolt ki eleg szoros volt, aztan behuzta a spurs. Nem vagyok nagyon otthon nba-ben de tetszik a spurs csapatorientaltsaga es varialasai.Meg Duncant csipem is.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 1., vasárnap 16:57

they are on a whole another level

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 13:55

Ha Spurs-Miami döntő lesz, akkor remélem leléptetik mindkét csapatot és idén nem avatnak győztest. :lol:
De egyelőre várjunk. Idén is volt 1-2 hülyesége Westynek, de a Memphis elleni hatodik meccs óta, akárki, akármit mond, gyakorlatilag ő a go-to-guy az OKC-ben, szóval azért annyira ne becsüljük már le.
Spoiler: a Thunder nyer idén. :)
Stephenson meg le fog lépni, és van sajnos egy olyan érzésem, amit már 1-2 hónapja talán be is írtam ide: jönni fog a Lakersbe. Elécsapnak 2 év 20 milliós szerződést és Kobe-val együtt fog kifutni a kontraktusa.
Amúgy kár a formáért, mert hatalmas tehetség, de nem tud megkomolyodni.
Kezdő5-ről:"Stephenson csapattársát, Paul George-ot is megkérdezték, hogy szeretné-e, ha Stephenson jövőre is az Indiana csapatának tagja legyen. Válasza sokat mondó: "Nem tudom"... "

De amúgy mindenképp érdekes lenne a Spurs-Miami döntő, és azért Pop miatt a Spursnek szurkolnék, mert azért csak az ő hibája miatt nem lett meg tavaly a bajnokság. Smallballra is most már fel vannak készülve, szerintem Diaw fontos perceket kapna, ja és a kulcs: Jamest nem lehet Leonard őrizete nélkül hagyni, mert bár megállítani nem tudja, a dolgát azért megnehezítheti.

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. május 31., szombat 11:32

nmate írta:Én egy körrel visszábbról kérdeznék... ennyire biztos, hogy a SA továbbmegy? Oké, vezetnek, meg legrosszabb esetben is uccsó meccs otthon, de na.
Igen. Ha számszerűsíteni kell,akkor most olyan 80%-ot mondok rá. A sportfogadó oldalak 1,2-es odds mellett kínálják a SA továbbjutást. Ibaka visszatért,ami nagy segítség az OKC-nek,de nem 100-as. RW-ban pedig állandóan benne van a hülye gyerek lehetőség.
Örülök a mai eredménynek. Első sorban azért,mert végre Chris Tucker-nek befogták a száját. Ha a saját csapata sem áll ki egyként mellette,akkor az már jelent valamit.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 31., szombat 11:20

Én egy körrel visszábbról kérdeznék... ennyire biztos, hogy a SA továbbmegy? Oké, vezetnek, meg legrosszabb esetben is uccsó meccs otthon, de na.

Vissza: