Hidd ezt.RaúlRealMadrid írta:Mert szerintetek Pérez nem fog válaszolni Neymarra? Aha... hát akkor nem ismeritek. Ha 90 milkáért jön akkor annyiért, de meg fogja venni.
De azért nagyobb összeget ne tegyél fel erre.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 26., vasárnap 13:20
Hidd ezt.RaúlRealMadrid írta:Mert szerintetek Pérez nem fog válaszolni Neymarra? Aha... hát akkor nem ismeritek. Ha 90 milkáért jön akkor annyiért, de meg fogja venni.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 13:20
Aranyos vagy, hogy a szavaimmal élsz. :-)RaúlRealMadrid írta:Mert szerintetek Pérez nem fog válaszolni Neymarra? Aha... hát akkor nem ismeritek. Ha 90 milkáért jön akkor annyiért, de meg fogja venni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 26., vasárnap 13:16
Bale legyen inkabb 20-30%, de oszinten szolva en nem hiszem hogy el tudjuk hozni. Egyebkent a jobbszelen jatszana ha jonne, ez egyertelmu. Isco Ozil posztjara erkezne.RaúlRealMadrid írta:Jó, oké. Nézzük reálisan.
Falcao, Agüero, Neymar, Vidal OFF.
Aki eddig 99% hogy jön: Isco, Bale, Carvajal
Oké, Isco jó lesz DM helyett, de most komolyan Bale hova lenne? Mert CR mellett nem jutna sok szerephez...
Ezenkívül Khedira és Alonso is marad. Higu megy. Di María meg idén hosszabbított szerződést, valaki meg akarja venni egyáltalán? Vagy volt már nyilatkozat, hogy menni akar, vagy hogy átigazolható? Nagyon nem lesz ez így jó...
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 26., vasárnap 13:14
Aki eddig 99% hogy jön: Isco, Bale, Carvajal
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 26., vasárnap 13:13
WTF?RaúlRealMadrid írta:Aki eddig 99% hogy jön: Isco, Bale, Carvajal
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 26., vasárnap 13:12
régebben volt több olyan hír is, hogy verratti vagy ő lenne xabi utódja. :-)RealMadridFanatic írta:Amúgy Gündoganról volt komolyabb pletyka? Én nem nagyon futottam bele ilyenbe. Vagy a srác váltana egyáltalán?
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 26., vasárnap 13:07
Nem igazán. Nyilván egy jobbhátvéd igazolása szükségszerű, Carvajal személyében meg is van. A kp-n nem látom hogy komolyabbat robbanthatnánk, esetleg egy Gündogan lehet ebből ugye a Sahinos ügy részeként, meg talán egy fiatal arc aki átveheti Essien szerepét meg ugye Casemiro leigazolása is benne van. Jesét én mindenképpen felhoznám, talán lesz is lehetősége bizonyítani ha nem tudunk komolyabb nevet hozni Di Maria helyére, meg ugye egy csatár aki szerintem nagyon valószínű hogy Cavani lesz, meg szerintem Isco is végül nálunk köt ki.CR és Varane szerződésének hosszabbítása, jobbszél KP rendbehozatala. Nem tudom, van-e értelme telepakolni a keretet újabb félmegoldásokkal.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 13:04
Én is azt gondolom, hogy Perez nagyon sok mindenre képes, biztosan jó kapcsolatrendszere is van, de most sem rajta múlott, hogy Neymar a Barcát választotta. Ő is olyan embereket tud idehozni, akik jönni is akarnak, és ezért tesznek is. Ráadásul szinte elfogytak a lehetséges "bombaigazolások". Bale maradt egyedül, aki sajtó szinten valóban nagy durranás lenne, amúgy is jó játékos, de azért valamilyen szinten lutri. És a legutóbbi hírek szerint - bár a Real nagyon akarja, főleg így, első számú célpont - nem valószínű, hogy idén jön. Azért furcsa ez, mert Ő is nyilatkozta, hogy csalódott a BL-helyről való lecsúszás miatt, akkor ezek után miért ír alá egy szerződést a "PL reklámarca" címmel.de Perez nem fogja hagyni (az egója miatt sem), hogy a Neymar igazolásra ne válaszoljon Madrid.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. május 26., vasárnap 13:03
Verrattira egyre kisebb az esély.Géci írta: Szerző: Géci Dátum: 2 perccel ezelőtt
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. május 26., vasárnap 13:00
Annyira még szerintem nem vészes. Carvajal, Gündogan, Kondogbia még simán hozható, és javulnánk is velük. Balet is el kell hozni, ha már Neymar és Reus lehetetlen. Csak csatárt nem tudom honnan fogunk szerválni Annál a Jackson Martínez gyereknél be lehetne próbálkozni, bár őt se lehet megvenni 30 milla alatt. A végén az lesz, hogy Higuaín maradericco írta:Nos, ez az átigazolási szezon úgy néz ki, tényleg nem úgy alakul, ahogy azt szeretnénk. Az A tervek sorban dőlnek össze. Mostantól két prioritás van. CR és Varane szerződésének hosszabbítása, jobbszél KP rendbehozatala. Nem tudom, van-e értelme telepakolni a keretet újabb félmegoldásokkal.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. május 26., vasárnap 12:58
Sorozatos bemutogatásai vannak a nézőknek, rúg, ráncigál, színészkedik és minden egyéb undorító viselkedést elkövet.Erti írta:Re: Kommentáld a híreket
Szerző: Erti Dátum: 4 perccel ezelőtt
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 26., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:51
Nem az én dolgom eldönteni, hogy elférne-e a csapatban hanem az új edzőnek. Ha úgy gondolja elférnek együtt akkor igazolják le. Amúgy az önzőséggel nincs gond, ha az elönzőzött helyzetek nagy részét megoldja. Suárez a legtöbbször megoldjaGalacticos írta:akkor térjünk át arra hogy még messinél is önzőbb. szerinted elférne így cr mellett?
Fúúú. Te aztán szépen megpróbálod kiforgatni a szavaimat. A felfújt balhéi közül csak egy volt tényleg az. Ez volt a harapás. Ezt mondtam. Az Evra féle nem volt semmi. Az Ajaxos nem volt feljfújvanem.
azt mondtad, egy balhéja volt.
nézd ezt írtad:
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 12:50
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 26., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 12:47
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem