HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 31., szombat 11:54
Legyél Ancelotti
No, hát akkor én megpróbálnék Ancelotti lenni.
Bemennék Perez irodájába és a következőképpen vázolnám fel a helyzetet:
-Tisztelt Elnök úr! A keret így is majdhogynem tökéletes, kisebb változásokat kell eszközöljünk. Láthattuk, hogy a padunkra is ráfér az erősítés, így oda is szeretnék minőségi cseréket, ha lehetne. Felvázolnám a helyzetünket:
A kapusposzton több, mint tökéletesek vagyunk, így ott nincs is különösebb dolgunk, marad: Iker Casillas, Diego Lopez
A védelemben szeretném, ha megtartanánk mindenkit, Carvajal bevált, Marcelo meg hiszem, hogy frissen és üdén fog visszatérni a VB-ről, Coentrao-val egyetemben...a középhátvédeink meg Európa legnagyszerűbb védői, Varane jövőre alapember lesz, tehát a védelmünk: Arbeloa, Carvajal, Nacho, Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
A középpályánkra viszont kell egy vadállat, egy olyan ember, akivel újra Európa trónjára kerülhetünk. Nekem az első számú célpontom Paul Pogba lenne uram, a jövő egyik legnagyobb tehetsége a posztján, piszok fiatal és elképesztő megoldásokra képes, a legjobb lehet a posztján pár éven belül. Kérem igazolja le nekem minél hamarabb, ha az üzletet nem tudnánk nyélbe ütni akkor szeretném a Juventus másik középpályását leigazolni, ő nem más, mint Arturo Vidal, kettejük közül prioritást élvez számomra Pogba, de Vidal is megüti a Real Madrid szintjét.
Di Maria-val mihamarabbi hosszabbítást és fizetésemelést kérvényeznék, megmutatta, hogy mit is jelent küzdeni egy csapatért.
Távozónak szeretném, ha kölcsönadnánk, esetlegesen eladnánk visszavásárlási opcióval Casemiro-t, egy jó ajánlat esetén pedig Khedira-t is, viszont ekkor 2 igazolás szükséges a középpályánkra. Az én jelöltem így egy Rakitic típusú játékos lenne, aki véleményem szerint egy nagyszerű játékos, örülnék, ha eltudnánk csípni a városi rivális orra elől.
A következő idényre a középpályánk: Pogba/Vidal, Khedira/Rakitic, Modric, Di Maria, Illarramendi, Xabi Aonso
Jöhetnek a támadók, nálunk játszik a két vadló, ők értelemszerűen a kezdők, Iscot szerencsére a pálya közepére és támadóharmadba is betudom rakni, így vele is számolok, Jesére továbbra is gondolunk, de kell addig egy megfelelő alternatíva a szélső támadóink számára, Iturbe-ra gondoltam, szerintem tűrné a padot, de beszállva veszélyt is tud teremteni, Benzemat megkell tartani főnök és mögé kell egy rutinos, esetleg egy más típusú csatár. Mandzukic/Drogba/Klose vonalon kell keresnünk. Morata-t pedig adjuk el, szintén visszavásárlási opcióval.
Tehát a támadók: Bale, CR7, Jesé, Isco, Iturbe, Benzema, M/D/K
Prioritás nálam az 1 vagy 2 középpályás érkezése, utána a csatár és végül a szélsőtámadó.
Remélem, hogy sikeresen zárjuk az átigazolási időszakot és megtudjuk védeni jövőre a Bajnokok Ligájába a címünket.
HALA MADRID!!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."