Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 26., vasárnap 14:02

Elnézést de mit akartok Kondogbiákkal? Ide Vidalok kellenének, kész, kiforrott játékosok, nem ígéretek. Pont a középpályára kellenek nagy kaliberű arcok, nem kényszermegoldások. Gündogant nem ismerem, nem nyilatkozok róla, nem vágom miben jó, de Kondogbia nálam Khedira 2.0, de az biztos hogy nem Real-kezdő szint. Talán Verratti lenne jó megoldás, de egy jól megszervezett csapat nélkül ő is meghalna. Amúgy miért nyomatja mindenki ezeket a neveket? Volt róluk cikk, hogy valóban, komolyan érdeklődünk irántuk? Mert ez kimaradt az életemből.. 
Jah hát így gondolod ezt te meg én,de mikor leírok ilyeneket,megkapom hogy értetlen hülye vagyok,mikor kidobnék sok milliót ilyen Vidal féle emberekre,aki-szerintük-vagy beválna,vagy nem...mindig azzal jönnek(egyesek),akkor miért nem igazolunk tehetségeket olcsón.Amikor meg megkérdem,mégis kikre gondolnak,olyankor egy,mondom EGYETLEN EGY nevet nem látok soha...azaz egyszer valaki megemlítette Belhandat,aztan később kiderűlt,azt se tudja kicsoda... :roll: (nem Number1-re gondoltam,ő ismeri)
Egyébkènt Gündogan,azok alapján amit láttam,meggyőző,a tegnapi meccsből meg nem kell kiindulni,mert a bayern kp-ja megette tegnap a dortmundét,Svájstájgerrel az élen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. május 26., vasárnap 14:05-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 13:57

Az igazolásokról pár szót, csak röviden:

Az mitől mérce, hogy khedirától jobb valaki? Khedira gyenge mint a másnaposok gyomra.....nem mérvadó, oda olyan kell aki gyors,jól kezeli és jól passzolja a megszerzett labdákat.....és sokat is szerez.

Verratti, miért jön elő mindig? Szerintetek egy most berobbant fiatal képes lehet egy madridot kormányozni? Vagy akár radírozni is? varane 10 évből egy......"nálunk", mi nem vagyunk ráállva ezekre. Na de nem az a fő okom hanem:

ki gondolja hogy a Psg eladná őt? Miért adná el? egy city,psg,chelsea azt adja aki nem kell nekik....azok meg nálunk nem lehet prioritás vegyük észre. Onnan nem lehet jó boltot kötni, mert a selejteket adják oda, vagy annyira irreális áron(mivel számukra a piac monoply játékpénzekkel) hogy NEM éri meg sehogy sem, főleg egy fiatalra rátenni egy olyan terhet mint sok játékosra pl 30-40 millás árcédulával járó iszonyat elvárást a média,a drukker és önnön által.

Olyanokkal érdemes kezdeni akikre van reális esély......nyilván várni kell, mert carlo még nem kapott zöld utat, és a sejk gondolom nem könnyíti meg a dolgát, de ez várható volt, egy ilyen pénzembernek elég ciki hogy a vezető edzője egy füttyentésre dobna mindent, carlo nyilatkozataiból egyértelműen lejön, hogy más nem érdekli CSAK a madrid......pedig ott minden adott,de egy sejk nem tudja mit jelent a real madrid, vagy az hogy manchester u.....nemtudja, hogy a pénzen kivül más is fontos lehet, ő ezt nem fogja megértei soha.

Ha carlo meglesz akkor lépünk majd, addig várakozó van, de elkésve nem vagyunk.

Kell egy vagy két kp-ás és egy higu helyett egy gólképes center, nálam ez a fő.....ha ezek megvannak bőven lehetnek komolya elvárásaink....bőven.

:agree: :agree:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 26., vasárnap 13:56

RaúlRealMadrid írta:Mert szerintetek Pérez nem fog válaszolni Neymarra? Aha... hát akkor nem ismeritek. Ha 90 milkáért jön akkor annyiért, de meg fogja venni.
Ebbe lehet, hogy igazad van csak lehet nem idén.
Én hagyom magam meglepni nem számítok túl nagy sikerekre köv. szezonban de még bármi történhet remélem pozitívan csalódok...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 13:49

Mike írta: Verratti-Gündogan kettőst.
És hogy hozol valakit, ha nem akar jönni? Megfenyegeted a családját, vagy hogy gondoljátok ezt?

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 13:48

Azért kicsit fura azt olvasni, hogy nekünk "Vidalok" kellenek. Kellenének, esetleg, de nincsenek. Egyetlen Vidal van, és őt két éve elszalasztottuk. Egyszerűen nincs más olyan játékos (legalábbis én nem tudok róla), aki csak megközelíti az ő szintjét, ezen a poszton. Szóval nincsenek Vidalok, így bárki mást választunk, fel kell készülnünk rá, hogy gyengébb lesz.
Én is őt szeretném, és csak a népmesében van olyan, hogy "semmi pénzért nem eladó", de mi nem fogunk (ennyire) irreálisan sokat fizetni érte.
Még Pogbára is több esélyt látok. Őt inkább eladnák, mivel még fiatal és így simán benne van, hogy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ha pedig ez megtörténik és jövőre nem megy ennyire neki, az ára is lezuhan.
Így viszont természetesen számunkra is nagyobb rizikó.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 26., vasárnap 13:47

A keretben elférne, fokozatosan lehetne próbálgatni, de rá építeni nem lehet szerintem.
persze hogy nem. essien szerepét venné át, fiatal, jó fizikumú az ára is jó. szerintem nem lőhetünk vele nagyon mellé, ha meg beválik, jól száll be azokon a meccseken amiken lehetőségek kap akkor meg csak nyerünk vele.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 26., vasárnap 13:45

olyan okosan el lehetne költeni a pénzünket, hogy hihetetlen. Így belegondolva akár bele is férhet egy 60 millás igazolás.

Higu és DM árából egy az egybe lehetne hozni a Verratti-Gündogan kettőst. Játékos cserével/bevonással simán hozni lehetne Kondogbiát a padra, így olcsó is lenne, és akkor Khedirára sem lenne szükség. Érte is kaphatnánk 20at kb. Abból kijön Carvajal + a fennmaradó összeg Kondogbiáért.

És akkor még egy petákot sem költöttünk saját zsebből, mégis hatalmasat léptünk előre.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 13:44

RealMadridFanatic írta: Rengeteg eladott labda,
hang nélkül nézted? a fele eladott labdája után visszafújták neki a szabadot.
RealMadridFanatic írta:Nem ítélek videó alapján,
pedig egy ilyen scouting reportos videóból ki lehet indulni szerintem. a skill showos szarokból nem. ebben benne van a rossz is, és csak egy meccsről van összeszedve.
RealMadridFanatic írta:A keretben elférne, fokozatosan lehetne próbálgatni, de rá építeni nem lehet szerintem.
8millióért szerintem jó vétel lenne a padra.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 26., vasárnap 13:41

Mondjuk, amekkora görény a Spurs, ki tudom nézni belőlük, hogy befenyítik, pedig majdnem nyílt titok, hogy szeretne itt játszani.
Volt olyan hír is, hogy mindenképpen Angliában szeretne maradni.

Ezek abszolút csak pletykák, egyáltalán nem lehet tudni, hogy ki mit akar valójában.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 13:41

nézzétek végig a videót, még négy perces sincs, megéri megnézni.
Nem ítélek videó alapján, de ez így fail szerintem. Rengeteg eladott labda, rossz helyre, rossz ütemben. Technikailag átlag, a mozgása meg tényleg darabos.

Biztos nem rossz amúgy, eléggé elismert fiatal játékos, de nekünk nem ilyen kell most, nem lehet bohóckodni a legégetőbb hiányposzttal. A keretben elférne, fokozatosan lehetne próbálgatni, de rá építeni nem lehet szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 13:37

Galacticos írta: én a lebutított yaya touréról.
Erősen lebutított. :D Amikor én láttam, méterekre pattant el tőle a labda, egyedüli előnye a hosszú lábai, de naaaaagyon darabos a mozgása.

Hú de sok hszt írtam ma, elég is lesz. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 13:32

PEEtör írta:Rosszabb, szó szerint felsír nála a labda
micsoda?
egy játékosról beszélünk?!
én a lebutított yaya touréról.
mindent csinál a labda csak nem sír nála. khediránál meg jobb. de ha utóbbi mérce akkor több tucat kp-s hozhatunk.
FFW Scouting Report: Geoffrey Kondogbia persze nem azt mondom hogy a fülén táncoltatja a labdát, de khediránál jobb. és fiatal még, van benne SZERINTEM potenciál. én hoznám azt a 8milliót ami a kivásárlási ára szerintem megéri. padra mindenképp hoznám.
nézzétek végig a videót, még négy perces sincs, megéri megnézni.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 13:31

Amúgy javítsatok ki, ha tévedek, de miért beszéltek arról, hogy új szerződést ír alá Bale? Akárhogyan keresem, csak azt látom, hogy a Tottenham akarja, hogy Bale aláírja azt a szerződést, amit az orra alá toltak. Tehát még nem írt alá.

Mondjuk, amekkora görény a Spurs, ki tudom nézni belőlük, hogy befenyítik, pedig majdnem nyílt titok, hogy szeretne itt játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2013. május 26., vasárnap 13:32-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 13:28

Aki eddig 99% hogy jön: Isco, Bale, Carvajal
Egyrészt Iscoban sem vagyok biztos, de magyarázzátok már el nekem, hogy Bale mitől 99%?

Amúgy meg ha érkezik a walesi, akkor nem Isco fogja átvenni DM helyét, teljesen jogosan.
régebben volt több olyan hír is, hogy verratti vagy ő lenne xabi utódja. :-)
Igen, valóban. De ezek is ilyen újságírói agyszüleménynek tűntek. Lehetne valami nyilatkozat az ügynökétől, vagy ilyesmi.

Eddig szerintem aki tényleg napirenden volt az Casemiro, aki jönni fog kiegészítő embernek, illetve talán Kondogbia, de róla is elhalkultak a pletykák, illetve elképzelhető, hogy Ők egymás alternatívái. De ha mindkettő jönne, akkor is kellene egy komolyabb név a középpályára, lehetne akár Gündogan is, de én rá se látok nagy esélyt, nem fog mindenkit elengedni a Dortmund. Nem túl jó ez így.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 13:25

Kondogbia nálam Khedira 2.0,
Rosszabb, szó szerint felsír nála a labda. Carvajalt biztos hozni fogják, emlékszem ilyen hírekre, illetve ő is nyilatkozgat jobbra-balra.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 13:22

Elnézést de mit akartok Kondogbiákkal? Ide Vidalok kellenének, kész, kiforrott játékosok, nem ígéretek. Pont a középpályára kellenek nagy kaliberű arcok, nem kényszermegoldások. Gündogant nem ismerem, nem nyilatkozok róla, nem vágom miben jó, de Kondogbia nálam Khedira 2.0, de az biztos hogy nem Real-kezdő szint. Talán Verratti lenne jó megoldás, de egy jól megszervezett csapat nélkül ő is meghalna. Amúgy miért nyomatja mindenki ezeket a neveket? Volt róluk cikk, hogy valóban, komolyan érdeklődünk irántuk? Mert ez kimaradt az életemből..
Aki eddig 99% hogy jön: Isco, Bale, Carvajal
Mármint egy és ugyanazon Baleről beszélünk? Arról a Baleről aki a Tottenham alappilére, akire épül az egész jövőbeli BL indulást megcélzó csapatuk? Akiről kijelentették hogy semmi pénzért nem eladó és akire az angol liga marketingje épül Van Persie mellett? Ő rá gondoltál? :coffee:

Ja, Carvajal. Opciós jogunk van rá, de eddig 1 hír sem volt arról, hogy élünk is vele, csak mennek a szokásos találgatások. A vezetőségből ki is nézem, hogy képesek elengedni, és inkább bízunk a jobb oldali favágónkban, akinek inkább le se írom a nevét, mert az is felidegesít.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 13:21

PEEtör írta:
RaúlRealMadrid írta:Mert szerintetek Pérez nem fog válaszolni Neymarra? Aha... hát akkor nem ismeritek. Ha 90 milkáért jön akkor annyiért, de meg fogja venni.
Aranyos vagy, hogy a szavaimmal élsz. :-)
Bocs, most jöttem fel. Nem olvastam vissza. De javítok!

*+1
:mrgreen:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 26., vasárnap 13:20

Nem maradt más, mint nem nagy elvárásokkal nekiállni az átigazolási szezonnak, és hátha kellemesen csalódunk az új projectben. Igaz, vannak aggasztó hírek, sorban beint, akik után érdeklődünk, de ha a középpályát rendbe teszik, akkor miattam hozhatják akár Cavanit is. Nem örülnék neki, drága, de befolyásolni úgy sem tudom. Csak azt a :cens: KP-t kéne végre rendbe rakni már.
Merci Zizou!

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 26., vasárnap 13:20

Hidd ezt.

De azért nagyobb összeget ne tegyél fel erre. :roll:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 13:20

Aranyos vagy, hogy a szavaimmal élsz. :-)

Vissza: