Realista24, ne mond már, hogy nem írtam érveket.En irtam érveket Matt, jott a kontra; akkor is Falcao a jobb
Többek között ezért is komolytalan Péter.
legalább ne csúsztatnál ekkorákat, de komolyan....
de ezt meg ne állítsa már be mindenki biztosnak, az ég szerelmére is már..Másrészt nem is biztos, hogy Luis tudná azt jétszani, amit Benzema. Ha tudná is, minek elpazarolni 20 milliót, ha nem lenne erősebb a csapat. Benzema tudja a legjobban játszani azt, amit most a Realban kell a csatárnak. Sőt, Benzema még 2 évvel fiatalabb is Suareznél.
értem én a kurva életbe is, csak nem értek vele egyet..nem értik attareal, hagyd.
csak annyit akartam elérni, nem azt, hogy itt egyetértsenek velem, hanem hogy tiszteletben tartsák a véleményem.
de hát ez ebben a Raúl2 topikban kurva nagy teljesítmény lenne. le vagyok barmozva bazdmeg Csak mert más a véleményem. melyet észérvek mellet fogalmaztam meg. Erre leírja, hogy nincsenek érveim,. Hát akkor olvassál vissza...
Milyen topik ez, valami bolsevik pártgyüli, vagy mi?
hát ez pont hogy nem így Inkább fordítva. Olvass vissza következetesen. Ti jöttetek folyamatosan itt azzal, hogy érveljek, mást se csináltam már egy napja. Mások felfogták, te nem akarod, elolvasták, te nem akarod.Nem a kritikával van a baj, hanem a tálalással. Gondolok itt például a "le kéne venni a szemüveget" dologra, mintha a Te véleményed szent és sérthetetlen lenne, a többiek meg, akik nem értenek ezzel egyet, azok hülyeségeket írogatnak.
Hát bocsánat, elírtam egy betűt benne...Ha már ennyire belemegyünk ebbe a ki mekkora ember témába, akkor a tisztelet első jele, hogy az illető nevét nem basszuk el.
De még mindig nem követnéd meg magad... és én vagyok a komolytalan mert elírtam a neved, ami valószínűleg ugye nem az igazi, hanem amit ide kreáltál magadnak, vagy talán Kovács MyStiQ-nek anyakönyveztek?
istenem....
Ja hát eddig a topikjában volt vagy 2 kommentem.. talán.. 5 év alatt.. Biztos utálom..Ez itt személyes utálat pár fórumozótól, semmi más.
Hagyjuk, sokkal inkább kedvelem Benzemát, mintsem nem kedvelném..