Jah hát így gondolod ezt te meg én,de mikor leírok ilyeneket,megkapom hogy értetlen hülye vagyok,mikor kidobnék sok milliót ilyen Vidal féle emberekre,aki-szerintük-vagy beválna,vagy nem...mindig azzal jönnek(egyesek),akkor miért nem igazolunk tehetségeket olcsón.Amikor meg megkérdem,mégis kikre gondolnak,olyankor egy,mondom EGYETLEN EGY nevet nem látok soha...azaz egyszer valaki megemlítette Belhandat,aztan később kiderűlt,azt se tudja kicsoda... (nem Number1-re gondoltam,ő ismeri)Elnézést de mit akartok Kondogbiákkal? Ide Vidalok kellenének, kész, kiforrott játékosok, nem ígéretek. Pont a középpályára kellenek nagy kaliberű arcok, nem kényszermegoldások. Gündogant nem ismerem, nem nyilatkozok róla, nem vágom miben jó, de Kondogbia nálam Khedira 2.0, de az biztos hogy nem Real-kezdő szint. Talán Verratti lenne jó megoldás, de egy jól megszervezett csapat nélkül ő is meghalna. Amúgy miért nyomatja mindenki ezeket a neveket? Volt róluk cikk, hogy valóban, komolyan érdeklődünk irántuk? Mert ez kimaradt az életemből..
Egyébkènt Gündogan,azok alapján amit láttam,meggyőző,a tegnapi meccsből meg nem kell kiindulni,mert a bayern kp-ja megette tegnap a dortmundét,Svájstájgerrel az élen...