HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 1., vasárnap 20:04
Csak hogy én is hozzászóljak.
Az úgye mindenkinél alap hogy az elsődleges cél egy középpályás, aki Pogba/Vidal. Ez kb 55-60 millió. Ha eladjuk Khedira-t 30-ért, és Casemiro-t egy tízesért, akkor lényegében nem fizetünk túlzottan rá, de mínőségileg nagyot javulunk. Szélső szerintem mindenképpen kell, Jesé nincs télig, és van egy olyan érzésem hogy Ronaldo is többet lesz sérült következő szezonban mint eddig, egyszerűen már most is az, de jön a VB, nem fog pihenni. Szerintem egy spanyol srácot kéne hozni, vagy olyat aki már a La ligában bizonyított, pl Vela nem lenne rossz. Csatár poszton én Benzema párti vagyok, és nem adnék 80-az Suarez-ért. Bár ő jó eséllyel képes lehet átvénni Benzema szerepét, mezőnyben is elvan. Viszont ha Falcao-t el tudnánk hozni 40-45-ért Benzema mellé, azt egyből aláírnám. Ő azért jobban tűrné a padot, és tényleg egy igazi gólvágó, aztán a srácok bizonyítsanak edzéseken, meccseken hogy ki érdemli meg hogy kezdjen. Egyébként ha CR tényleg sokat lesz sérült, akkor pedig nyugodtan kezdhetnek együtt is, Bale visszalépne jobbon, balra meg bekerülne Isco, 4-4-2-be, látunk már ilyet a csapattól, nem egyszer. Suarez-zel ezt nem tudom elképzelni, őt nem lehetne gyakran padra tenni, Falcao más helyzet, neki ha idejön a Monaco-ból újra bizonyítania kell, így elfogadná ha padra szorulna eleinte, ha meg bizonyítja hogy jobb mint Benzema, akkor felesleges is Benzema-t védeni. Na meg úgy tudom nagy spanok Ronaldo-val, és több játékossal is. Őt ráadásul nyugodtan bodobhatjuk ha ég a ház, a franciával ellentétben ha odakerül, beveri. Nekem is ez a gondom sokszor Benzema-val, hogy szoros meccseken, ha oda is kerül, sokszor ötösről főlévágja, mellé lővi. Na majd meglátjuk.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano