Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 6:52

RealRaúl77 írta:Egyelőre nem tudok, nem enged.

Ja egy hónapja lejárt, azt javítsátok ki :D
Úgy könnyű :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 6:48

Egyelőre nem tudok, nem enged.

Ja egy hónapja lejárt, azt javítsátok ki :D
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 6:47

Szavazzatok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 1., vasárnap 22:07

Realista24 írta:
Matt009 írta:Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
Eleg szomorú, ha csak akkor marad. Szerintem. Ezt mar egyszer ellőtte. Mindenki megkapja, ami jar neki, nem kell sírni egy remek tavasz utan. Főleg nem plusz nettó 1-2 millakat kerni.
mondjuk legalább volt egy remek tavasza. ez igencsak nem mondható el a teljes keretről, de még a gála tizenegyről sem.

ráadásul nem csak a tavasza volt szenzációs, hanem az egész idénye.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 1., vasárnap 21:41

Donát:
CR ha marad a Muban többet keresett volna mint nálunk akkor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 1., vasárnap 19:58

realistahuni írta:
___Samy___ írta:nagyon remélem, hogy khedira csak azért hosszabbít, hogy drágábban tudjuk eladni

Hány éve reméljük ezt? :lol:
Én már belenyugodtam, valami nagy tunéz terrorista az emberünk aki sakkban tartja az edzőket, más magyarázat nincs, hogy 3 edzőnél is alapkezdő volt top csapatokban.
Remélem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 1., vasárnap 19:53

___Samy___ írta:nagyon remélem, hogy khedira csak azért hosszabbít, hogy drágábban tudjuk eladni

Hány éve reméljük ezt? :lol:
Én már belenyugodtam, valami nagy tunéz terrorista az emberünk aki sakkban tartja az edzőket, más magyarázat nincs, hogy 3 edzőnél is alapkezdő volt top csapatokban.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. június 1., vasárnap 19:48

Realista24 írta:
Matt009 írta:Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
Eleg szomorú, ha csak akkor marad. Szerintem. Ezt mar egyszer ellőtte. Mindenki megkapja, ami jar neki, nem kell sírni egy remek tavasz utan. Főleg nem plusz nettó 1-2 millakat kerni.
Tenyleg ugy gondolod (gondoljatok), hogy van meg a kluboknak akkora prezstizse, ami mindent felulir, es mindennel fontosabb, hogy egy egy mezert egyes jatekosok barmi aron barmit megtennenek? Szerintem abszolut nem, akarmilyen szomoru, es ellentetes a sport szellemvel, ma mar az esetek donto tobbsegeben csak a penz szamit. Elofordulnak ugyan meg hebe-hoba Raulok es Puyolok (bar ok is mindig megkaptak a fizetesemelesuket), de ma mar elso sorban a penz a prezstis meroje (is), nem a nyert trofea, vagy a klub tortenelme. Es en meg is ertem azokat a profikat, akik igy gondoljak, valoszinuleg azert, mert en is ebben a vilagban elek. Hatarozottan ugy gondolom, hogy Assou-Ekotto (igy kell irni?) felfogasatt osztja a tobbseg, csak nyilvan nem hangoztatjak, nem hatrany, ha szeretik oket a szurkolok.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 1., vasárnap 19:44

nagyon remélem, hogy khedira csak azért hosszabbít, hogy drágábban tudjuk eladni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 1., vasárnap 19:43

R.M.C.F írta:khedira hosszabbít. illarra marad.dm marad. isco nem elől játszik hanem kp-an. modric alap. alonso meg kell még. ha hoznak egy tuti kp-ást akkor nem leszünk sokan?
Én azt az egyet nem tudom, hogy illarra meg xabi hogy fér meg padon egymás mellett..

Modric/Isco - tuti kp-ás/Xabi - DM/ ???

Ugyanez pepitában, ha Iscot DM mögé írom.
Tehát, DM/Modric alternatívára nincs nagyon emberünk.. Ide próbáljuk meg begyömöszölni Illarrát, vagy Khedirát?

Nem tetszik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 18:56

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 1., vasárnap 18:51

Acho írta:Most lehetne megalapozni a következő évek überbrutál Madridját, de sajnos a vezetőség ezt képes lehet elcseszni.
ha rajtam múlna, Khedirát és Moratát mindenképp eladnám, jöhetne Vidal/Pogba (inkább Pogba, de Vidal érkezése esetén se szomorkodnék). Valamint Egy Agüero-Benzema váltást se bánnék, nálam sajnos a francia már túl hosszú ideje kapja meg anélkül a bizalmat, hogy bizonyítaná, hogy világklasszis. Nagyon jó játékos, de egy-két hajszálnyival több kéne, és ez Agüeróban megvan. De mint tudjuk, nem rajtunk múlik...
Agüero sem lenne előrelépés. Néztem elég sok City meccset, CR-rel a nyakán ő se csinálna többet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 1., vasárnap 18:45

Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. június 1., vasárnap 18:41

Most lehetne megalapozni a következő évek überbrutál Madridját, de sajnos a vezetőség ezt képes lehet elcseszni.
ha rajtam múlna, Khedirát és Moratát mindenképp eladnám, jöhetne Vidal/Pogba (inkább Pogba, de Vidal érkezése esetén se szomorkodnék). Valamint Egy Agüero-Benzema váltást se bánnék, nálam sajnos a francia már túl hosszú ideje kapja meg anélkül a bizalmat, hogy bizonyítaná, hogy világklasszis. Nagyon jó játékos, de egy-két hajszálnyival több kéne, és ez Agüeróban megvan. De mint tudjuk, nem rajtunk múlik...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 1., vasárnap 18:25

R.M.C.F írta:Dehogynem,de akkor valakinek mennie kell,vagy menni fog.....és az úgy tűnik DM lehet,ugyanis illarra és khedira nagyon úgy látszik,érinthetetlenek.

:hmmm: :hmmm:
Ha DM távozik Illara/Khedira helyett, akkor retardáltak ülnek a vezetőségben.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 1., vasárnap 17:42

Dehogynem,de akkor valakinek mennie kell,vagy menni fog.....és az úgy tűnik DM lehet,ugyanis illarra és khedira nagyon úgy látszik,érinthetetlenek.

:hmmm: :hmmm:

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 1., vasárnap 17:38

R.M.C.F írta:khedira hosszabbít. illarra marad.dm marad. isco nem elől játszik hanem kp-an. modric alap. alonso meg kell még. ha hoznak egy tuti kp-ást akkor nem leszünk sokan?
Szerinted egy Pogba/Vidal nem férne el a csapatban?

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 1., vasárnap 17:19

khedira hosszabbít. illarra marad.dm marad. isco nem elől játszik hanem kp-an. modric alap. alonso meg kell még. ha hoznak egy tuti kp-ást akkor nem leszünk sokan?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 31., szombat 15:08

Én Faubertet hoznám újra kölcsön fél évre :D :D :D :D
ZIDANE

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 31., szombat 15:06

Hozzuk el kölcsönbe a fánpőrszit egy fél szezonra :D