Hát én eddig nemtudtam sokmindent a gyerekről, de megnéztem ezt és pár videót, ami után nyiltan állíthatom, hogy nemkell ide! Full bizonytalan játék, rövid, eladott labdák, pattan előtte a labda össze-vissza, illetve ami ebbe a videóba is van, hogy 3-an maradtak kapussal +1 védővel, ő meg elbaltázza.
Háááát nemtudom, én nemvagyok oda Khediráért, de a német jóval fölötte áll (persze még mindig pár emelettel lejebb, mint ami nekünk kellene). Massziv játékos Kondogbia, de ez nem jelenti azt, hogy egy jó középpályás.
Szerintem egyértelmüen Xabi pótlékot kell keresnünk.Erre szerintem a legalkalmasabb, meg ehhez viszonyítva a leginkább megszerezhetőbb, az Gündogan. Egy jól kialakított taktikával Modric-Xabi páros elég lenne a középpályán, de valószínüleg mozgalmasabb játék lenne, ha Gündogan becsúszna melléjük és 3-an mozgatnák a játékot.
Támadó ügyre meg azt mondom, hogy annyiszor maradtunk már le TOP csatárokról, amikor kellettek volna, legalább most szerezzük meg azt a Cavani fickót, hamár Falcao,Agüeronak annyi.