Premier League
-
Re: Premier League
Ha igaz lenne a dolog, szegény Özil ríva fakad.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ebből sp?rs lesz!Barca: Fabregas távozik, Londonban megegyezett egy klubbal" (El Mundo Deportivo)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
peti_madrid írta:Én meg pont azt olvastam nálatok a múltkor, hogy szinte borítékolható Sanchez távozása...GT37 írta:De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
Alexisnek mindenképpen jobb, hogy elmegy.... Meglátjátok milyen szezont fog produkálni.
ZIDANE
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én meg pont azt olvastam nálatok a múltkor, hogy szinte borítékolható Sanchez távozása...GT37 írta:De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
tucsoki írta:Ramsey-t? Gondolom nem sok Arsenal meccset láttál idén...KAG írta:
1; Ramseyt vagy Wilsheret szerintem bármikor kiszorítja
2; Ha egyáltalán nem sérült valamelyik
És azt se felejtsük el, hogy Guardiola egy remek csatárt nevelt belőle
Képzeld láttam azokat a meccseit, amikor épp nem volt sérült és épp nem egy top klubb ellen játszott.... És ilyenkor tényleg király volt
DE, ha már így gondolomzgatunk.... Gondolom te sem láttad Fabregast túl sokszor játszani a középpályán....
ZIDANE
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát az érdekes lenne, mármint az, ha maradna Lallana. Sajnálnám, ha nem jönne hozzánk, de valahol tudnék örülni annak is, ha nem kapkodnák szét a Southamptont teljesen. (Mondjuk például Shaw maradására nem sok esélyt látok, szerintem a United elviszi őt szép összegért.)sucre írta:pedig lehet megleszel lepődve, ugyanis most jött ki egy megbízható forrastól a hír, hogy a Soton 30-at akar még mindig, így mi tovább állunk. Ugyan ez a forrás (Tony Barett-Times) említést tesz Fabre-ről, miszerint BR szereti, de nem fogunk rámozdulni, sokkal inkább Alexisre. A csíleinek tudnék örülni.
Alexis... Hát egy Suárez-Sturridge-Sterling-Coutinho-Alexis ötösfogat elég komoly lenne, lehetne őket rotálni szépen, kreativitásból és lendületből nem lenne hiány, az biztos. De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
Közben nálunk történnek jó dolgok is, Eriksen kijelentette, hogy egyáltalán nem gondolkodik a távozáson, illetve Paulinho is azt mondta, hogy maradni fog. Emellett pedig továbbra is szeretnénk csatárt igazolni, Remy-ről, Jay Rodríguezről és Balotelliről írnak a legtöbb helyen.
szerk.: Tényleg nem lesz semmi a Cesc-Pool-házasságból, úgy tűnik.
Exclusive: We can confirm that Cesc Fàbregas will not be moving to Liverpool. No bids or enquires made. (Indykaila)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. június 2., hétfő 13:16-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
pedig lehet megleszel lepődve, ugyanis most jött ki egy megbízható forrastól a hír, hogy a Soton 30-at akar még mindig, így mi tovább állunk. Ugyan ez a forrás (Tony Barett-Times) említést tesz Fabre-ről, miszerint BR szereti, de nem fogunk rámozdulni, sokkal inkább Alexisre. A csíleinek tudnék örülni.Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egy soldado-torres csere maximum ami benne van
Lukaku elkótyavetyélése nagy hiba lenne szerintem, sokat fog ő még érni a mai fociban
Lukaku elkótyavetyélése nagy hiba lenne szerintem, sokat fog ő még érni a mai fociban
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Chelsea elvileg 40 milliót + Mikelt adná Paulinhóért és Eriksenért. Remélem, meg sem fordul Levy fejében, hogy megváljon Eriksentől. Paulinho mehet, ha jön Lukaku.
Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát, a hírek szerint már mi is lemondtunk róla, pedig bíztam abban, hogy Pochettino ide tudja csábítani valahogy.
Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát, a hírek szerint már mi is lemondtunk róla, pedig bíztam abban, hogy Pochettino ide tudja csábítani valahogy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt nem mondom, hogy sztárjátékosok, de egész jól erősítitek meg a csapatot. Lesz pad, jó a kezdő, jövőre kemények lehettek.sucre írta:Pool update: Lambert ugye hivatalos a Soton-ból, 4 millió font + bónuszok.
Moreno egyre válószínűbb, 22 millió euró + bónuszok. Lallana-ért 25-öt ajánlottunk, a Soton még nem válaszolt rá, ha még holnap se fognak, megyünk Shaqiri-re. Továbbá a volt Bayern-es, most Bayer-es (hahaha ) Emre Can-nal a következő 1-2 hétben ülünk össze tárgyalni, a Leverkusennel már megegyeztünk 10 millában. Lovren van még terítéken, mint potenciális kh.
Szegény Soton... valszeg Jay Rodrigiez és Luke Shaw se fog maradni. Jó, ha egyáltalán bennmaradnak a PL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Pool update: Lambert ugye hivatalos a Soton-ból, 4 millió font + bónuszok.
Moreno egyre válószínűbb, 22 millió euró + bónuszok. Lallana-ért 25-öt ajánlottunk, a Soton még nem válaszolt rá, ha még holnap se fognak, megyünk Shaqiri-re. Továbbá a volt Bayern-es, most Bayer-es (hahaha ) Emre Can-nal a következő 1-2 hétben ülünk össze tárgyalni, a Leverkusennel már megegyeztünk 10 millában. Lovren van még terítéken, mint potenciális kh.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Felsz hogy a Barca elgondolkodna rajta?'shutterisland írta:nem is kellene eladják, igazából nem volt rossz éve.
nyilván alulmúlta a nagy várakozásokat (melyek túlzóak voltak a hájp miatt) de a sérülése is rosszkor jött.
En orulnek Fabregasnak de akkor Ozilt el kene passzolni. Vagy Cesc csatar lenne
Mondjuk a prioritas egy csatar legyen,egy cserekapus,meg en meg mindig hoznek egy erosebb vkpt... +ugye Sagna potlasa,meg egy fiatal sere khv
Remyrol vannak eroteljesebb hirek/hangok ahogy olvastam mint erkezo. (fel kene adnia a blogot )
Mannone kolcsonben van a Szundrlandban? Ezt nekem kene tudnom,de nem tudom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem is kellene eladják, igazából nem volt rossz éve.
nyilván alulmúlta a nagy várakozásokat (melyek túlzóak voltak a hájp miatt) de a sérülése is rosszkor jött.
Özilért már a 25 is soknak számít. Olyan hülye nem vagyok, hogy azt higgyem 40ért eltudják adni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennyire ő sem hülye talanziro4vr írta:jó napot!Realista24 írta: Ki fizetne Ozilert? Ráadásul sokat.
Sokat irtam, a 25 fele az egy evvel ezelőtti árának.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem van olyan klub akikre rálehetne sütni 25 millióértRealista24 írta:Ki fizetne Ozilert? Ráadásul sokat.wxyz írta:El kell adni Özilt. Most még lehetne komolyabb összeget kapni érte. Akkor jöhet Fabregas
Wilshere, Ramsey, Fabregas
Ez már jól hangzik. Ha még jönne.egy jó csatár, akkor végre beszélhetnének a bajnoki címről
Pl.: City, Napoli, Chelsea
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Majd mi hazahozzuk, nélküle amúgy se nyertünk semmit...Realista24 írta:Ki fizetne Ozilert? Ráadásul sokat.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23