Szvsz magasan a legjobb opció jelenleg, gyors, technikás, 2lábas, nagy munkabírású, és a döntőben + ellenünk is látszott, hogy mentálisan is eléggé rendben van a srác. Hosszú évekre meglehetne oldani a középpályánk kreatívabb részét egy Modric - Gündogan duóval, persze mögéjük még kéne valaki.Egy tök átlagos jó futballista. Semmi extra. Én nem látom ezt, hogy ő akár Xabi, akár Khedira, akár Modric párjaként rendbe teszi a kp-nkat. Padra elhoznám, mert nem rossz futballista, de nekünk jobb játékos kell a kezdőbe.
Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
- flori
Egy tök átlagos jó futballista. Semmi extra. Én nem látom ezt, hogy ő akár Xabi, akár Khedira, akár Modric párjaként rendbe teszi a kp-nkat. Padra elhoznám, mert nem rossz futballista, de nekünk jobb játékos kell a kezdőbe.
ez az állandó fikázás..nem véletlen tartunk itt. "nekünk" mindenki szar bzki.
itt az ideje "szar" játékosokat venni,a kurvajók eddig nem jöttek be.
iker,carvajal,ramos,varane,marcelo,illarramendi,gündögan\xabi,modric,isco\jesé,ronaldo,benzema
munkásmadrid lenne,de talán végre megérné a szemétben is túrkálni,nem mindig a konstans médiabohócot hajkurászni.
casemiro meg vicc 6 milláért.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Az általam olvasott hírek szerint a Zenitnél már mindenki kibékült mindenkivel. Gondolom a reklamáló oroszok megkapták a fizetésemeléstHulk papával mi a helyzet? Tudtommal eléggé rühellik őt az orosz fenegyerekek, és nem érzi magát a legjobban. Nála mennyi esélye lehetne Perez apónak?
Ez alapján nem lenne valami könnyű őt elhozni. Szerintem még Balenél is drágább lenne. Az oroszok is egy rakást pénzt fizettek érte és annál biztosan csak drágábban adnák
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem szeretnélek megbántani, de az hülyeség. Május 26.-án pánikigazolásról beszélni több mint vicces.Matt009 írta: Pánik igazolás. Kell egy negyedik ember a kp-ra. Ennyi. Verratti off, Vidal off, Pogba off... Gündogan meg Kondogbia az utóbbi időben hírben sem szerepeltek. Best summer so far...
Egyszerűen opciós jogunk van rá, ami június vagy július 1.-én biztosan lejár, így lépnünk kell, ha szeretnénk. Ennyi az egész.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Olvasgattam pár ma reggeli hirt. GOAl.com on olvastam bár az tegnapi esti hir volt, hogy Perez kész letenni 60millát Bale ért és a hirhez tartozott, hogy nagyon jól esett Balenek, Zizu dicsérő szavai .
Meeeg olvastam 1 olyat, hogy a Chelsie meg a MU verseng Modricért
Meeeg olvastam 1 olyat, hogy a Chelsie meg a MU verseng Modricért
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Folyamat puffogsz Jesé miatt, mikor azt sem tudod, hogy maradni akar-e vagy sem. Egy deka hír nincs vele kapcsolatban, hogy mit akar vagy mit akarnak vele.mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesé semmi extrát nem nyújtott a brazil, de azért 6 milláért vegyük meg. Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott.
Casemiro meg opcióval van kölcsönben, gondolom van egy határidő, ameddig dönteni kell róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem Casemiro nem lesz rossz, cserének teljesen jó lesz, kisebb csapatok ellen kezdő is lehet. Amikor kezdő volt ( nem emlékszem hogy ki ellen már), az ő megindulása után indult le Özil aztán lett belőle gól. Nem egy Khedira...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egy tök átlagos jó futballista. Semmi extra. Én nem látom ezt, hogy ő akár Xabi, akár Khedira, akár Modric párjaként rendbe teszi a kp-nkat. Padra elhoznám, mert nem rossz futballista, de nekünk jobb játékos kell a kezdőbe.Gündogan
Pánik igazolás. Kell egy negyedik ember a kp-ra. Ennyi. Verratti off, Vidal off, Pogba off... Gündogan meg Kondogbia az utóbbi időben hírben sem szerepeltek. Best summer so far...Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott
-
Nem, de szerintem nem is szánják többre, aztán annak csak örülünk, ha majd mégis meglep minket valamivel.madridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül??? !Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
én látok. technikás, jól lép be a támadásokba. ha nem is egy Vidal, de szerintem meg állja a helyét.Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???
ez viszont igaz, Jesé helyzetét is tisztázni kell. jövőre meg minnél többet nyomatni.mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesé semmi extrát nem nyújtott a brazil, de azért 6 milláért vegyük meg. Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Blancos 2013. május 26., vasárnap 15:10-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesé semmi extrát nem nyújtott a brazil, de azért 6 milláért vegyük meg. Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott.madridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Előbb adjon le minimum 3-5 kilót a jóllakott óvódás, aztán esetleg van miről beszélni!!! ....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Előbb adjon le minimum 3-5 kilót a jóllakott óvódás, aztán esetleg van miről beszélni!!! ....Én örülni fogok neki.
Egyelőre semennyire, csak elég sanszos (mondjuk úgy akkor félig )!Ez mennyire hivatalos?
A hírek szerint mindenképp az első csapathoz!És talán ami fontosabb, hogy melyik csapatunkhoz igazoljuk végül?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
Ez mennyire hivatalos? És talán ami fontosabb, hogy melyik csapatunkhoz igazoljuk végül?Los Blancos írta:Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Én örülni fogok neki. kell mellé Verratti/Gündogan és akkor a középpálya rendben lesz szerintem.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Én örülni fogok neki. kell mellé Verratti/Gündogan és akkor a középpálya rendben lesz szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Egy gyors kérdés, hátha valaki tudd nyomni valami infót.
Hulk papával mi a helyzet? Tudtommal eléggé rühellik őt az orosz fenegyerekek, és nem érzi magát a legjobban. Nála mennyi esélye lehetne Perez apónak? Szóba került egyáltalán a neve, mint lehetséges megoldás ha esetleg a wales-i sprinter még sem érkezne?!
Egy DM-nél én minimum 2 szinttel feljebb sorolom a brazil fenevadot.
Hulk papával mi a helyzet? Tudtommal eléggé rühellik őt az orosz fenegyerekek, és nem érzi magát a legjobban. Nála mennyi esélye lehetne Perez apónak? Szóba került egyáltalán a neve, mint lehetséges megoldás ha esetleg a wales-i sprinter még sem érkezne?!
Egy DM-nél én minimum 2 szinttel feljebb sorolom a brazil fenevadot.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Viszik CRt Suarezért?Realista24 írta:Van jobb is. Ugyanaz az újság hozta le, hogy ugyanaz a négy játékos közül választhat a Tottenham és a Liverpool is
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van jobb is. Ugyanaz az újság hozta le, hogy ugyanaz a négy játékos közül választhat a Tottenham és a Liverpool isAha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
Real Madrid are willing to offer a raft of players to Tottenham to convince them to sell Gareth Bale. The Daily Star Sunday says the Spanish giants have a raft of players to use as bargaining chips – including Gonzalo Higuain, Karim Benzema, Angel di Maria and Diego Lopez.
The Daily Star Sunday says Real believe Suarez, 26, could be available for as little as £35million if he decides to quit Anfield and have a raft of players to use as bargaining chips – including Gonzalo Higuain, Karim Benzema, Angel di Maria and Diego Lopez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem, csak példának hoztam fel.......de nem egy elvetemült ötlet lenne a médiától.....és hány ember bevenné, hogy ennek van realitása.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Van már játékosunk akit még nem hoztak szóba senkivel?Realista24 írta:A Daily star keményen tolja. Benzemát és DiMaríát adnának Suarezért. De Higut és Lópezt is vihetik, ha az kell.
Ezt tényleg komolyan megírta valamelyik újság?Aha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Aha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
Csótányok....tudatlan mosdatlan sajtó.
Csótányok....tudatlan mosdatlan sajtó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.