![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
-
Re: Premier League
Ha igaz lenne a dolog, szegény Özil ríva fakad.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ebből sp?rs lesz!Barca: Fabregas távozik, Londonban megegyezett egy klubbal" (El Mundo Deportivo)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
peti_madrid írta:Én meg pont azt olvastam nálatok a múltkor, hogy szinte borítékolható Sanchez távozása...GT37 írta:De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
Alexisnek mindenképpen jobb, hogy elmegy.... Meglátjátok milyen szezont fog produkálni.
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
ZIDANE
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én meg pont azt olvastam nálatok a múltkor, hogy szinte borítékolható Sanchez távozása...GT37 írta:De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
tucsoki írta:Ramsey-t? Gondolom nem sok Arsenal meccset láttál idén...KAG írta:
1; Ramseyt vagy Wilsheret szerintem bármikor kiszorítja
2; Ha egyáltalán nem sérült valamelyik
És azt se felejtsük el, hogy Guardiola egy remek csatárt nevelt belőle
Képzeld láttam azokat a meccseit, amikor épp nem volt sérült és épp nem egy top klubb ellen játszott.... És ilyenkor tényleg király volt
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
DE, ha már így gondolomzgatunk.... Gondolom te sem láttad Fabregast túl sokszor játszani a középpályán....
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
ZIDANE
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát az érdekes lenne, mármint az, ha maradna Lallana. Sajnálnám, ha nem jönne hozzánk, de valahol tudnék örülni annak is, ha nem kapkodnák szét a Southamptont teljesen. (Mondjuk például Shaw maradására nem sok esélyt látok, szerintem a United elviszi őt szép összegért.)sucre írta:pedig lehet megleszel lepődve, ugyanis most jött ki egy megbízható forrastól a hír, hogy a Soton 30-at akar még mindig, így mi tovább állunk. Ugyan ez a forrás (Tony Barett-Times) említést tesz Fabre-ről, miszerint BR szereti, de nem fogunk rámozdulni, sokkal inkább Alexisre. A csíleinek tudnék örülni.
Alexis... Hát egy Suárez-Sturridge-Sterling-Coutinho-Alexis ötösfogat elég komoly lenne, lehetne őket rotálni szépen, kreativitásból és lendületből nem lenne hiány, az biztos. De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
Közben nálunk történnek jó dolgok is, Eriksen kijelentette, hogy egyáltalán nem gondolkodik a távozáson, illetve Paulinho is azt mondta, hogy maradni fog. Emellett pedig továbbra is szeretnénk csatárt igazolni, Remy-ről, Jay Rodríguezről és Balotelliről írnak a legtöbb helyen.
szerk.: Tényleg nem lesz semmi a Cesc-Pool-házasságból, úgy tűnik.
Exclusive: We can confirm that Cesc Fàbregas will not be moving to Liverpool. No bids or enquires made. (Indykaila)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. június 2., hétfő 13:16-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
pedig lehet megleszel lepődve, ugyanis most jött ki egy megbízható forrastól a hír, hogy a Soton 30-at akar még mindig, így mi tovább állunk. Ugyan ez a forrás (Tony Barett-Times) említést tesz Fabre-ről, miszerint BR szereti, de nem fogunk rámozdulni, sokkal inkább Alexisre. A csíleinek tudnék örülni.Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egy soldado-torres csere maximum ami benne van
Lukaku elkótyavetyélése nagy hiba lenne szerintem, sokat fog ő még érni a mai fociban
Lukaku elkótyavetyélése nagy hiba lenne szerintem, sokat fog ő még érni a mai fociban
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Chelsea elvileg 40 milliót + Mikelt adná Paulinhóért és Eriksenért.
Remélem, meg sem fordul Levy fejében, hogy megváljon Eriksentől. Paulinho mehet, ha jön Lukaku.
Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát, a hírek szerint már mi is lemondtunk róla, pedig bíztam abban, hogy Pochettino ide tudja csábítani valahogy.
![Boldog :happy:](./images/smilies/clap2.gif)
Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát, a hírek szerint már mi is lemondtunk róla, pedig bíztam abban, hogy Pochettino ide tudja csábítani valahogy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt nem mondom, hogy sztárjátékosok, de egész jól erősítitek meg a csapatot. Lesz pad, jó a kezdő, jövőre kemények lehettek.sucre írta:Pool update: Lambert ugye hivatalos a Soton-ból, 4 millió font + bónuszok.
Moreno egyre válószínűbb, 22 millió euró + bónuszok. Lallana-ért 25-öt ajánlottunk, a Soton még nem válaszolt rá, ha még holnap se fognak, megyünk Shaqiri-re. Továbbá a volt Bayern-es, most Bayer-es (hahaha) Emre Can-nal a következő 1-2 hétben ülünk össze tárgyalni, a Leverkusennel már megegyeztünk 10 millában. Lovren van még terítéken, mint potenciális kh.
Szegény Soton... valszeg Jay Rodrigiez és Luke Shaw se fog maradni. Jó, ha egyáltalán bennmaradnak a PL-ben.
![Nem biztos :kivagyhe:](./images/smilies/unsure.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Pool update: Lambert ugye hivatalos a Soton-ból, 4 millió font + bónuszok.
Moreno egyre válószínűbb, 22 millió euró + bónuszok. Lallana-ért 25-öt ajánlottunk, a Soton még nem válaszolt rá, ha még holnap se fognak, megyünk Shaqiri-re. Továbbá a volt Bayern-es, most Bayer-es (hahaha
) Emre Can-nal a következő 1-2 hétben ülünk össze tárgyalni, a Leverkusennel már megegyeztünk 10 millában. Lovren van még terítéken, mint potenciális kh.
Moreno egyre válószínűbb, 22 millió euró + bónuszok. Lallana-ért 25-öt ajánlottunk, a Soton még nem válaszolt rá, ha még holnap se fognak, megyünk Shaqiri-re. Továbbá a volt Bayern-es, most Bayer-es (hahaha
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Felsz hogy a Barca elgondolkodna rajta?'shutterisland írta:nem is kellene eladják, igazából nem volt rossz éve.
nyilván alulmúlta a nagy várakozásokat (melyek túlzóak voltak a hájp miatt) de a sérülése is rosszkor jött.
En orulnek Fabregasnak de akkor Ozilt el kene passzolni. Vagy Cesc csatar lenne
Mondjuk a prioritas egy csatar legyen,egy cserekapus,meg en meg mindig hoznek egy erosebb vkpt... +ugye Sagna potlasa,meg egy fiatal sere khv
Remyrol vannak eroteljesebb hirek/hangok ahogy olvastam mint erkezo. (fel kene adnia a blogot
![Szomorú :(](./images/smilies/no.gif)
Mannone kolcsonben van a Szundrlandban? Ezt nekem kene tudnom,de nem tudom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem is kellene eladják, igazából nem volt rossz éve.
nyilván alulmúlta a nagy várakozásokat (melyek túlzóak voltak a hájp miatt) de a sérülése is rosszkor jött.
Özilért már a 25 is soknak számít. Olyan hülye nem vagyok, hogy azt higgyem 40ért eltudják adni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennyire ő sem hülye talanziro4vr írta:jó napot!Realista24 írta: Ki fizetne Ozilert? Ráadásul sokat.
Sokat irtam, a 25 fele az egy evvel ezelőtti árának.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem van olyan klub akikre rálehetne sütni 25 millióértRealista24 írta:Ki fizetne Ozilert? Ráadásul sokat.wxyz írta:El kell adni Özilt. Most még lehetne komolyabb összeget kapni érte. Akkor jöhet Fabregas
Wilshere, Ramsey, Fabregas
Ez már jól hangzik. Ha még jönne.egy jó csatár, akkor végre beszélhetnének a bajnoki címről
Pl.: City, Napoli, Chelsea
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Majd mi hazahozzuk, nélküle amúgy se nyertünk semmit...Realista24 írta:Ki fizetne Ozilert? Ráadásul sokat.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23