Bundesliga
Re: Bundesliga
Nagyon nagy kár érte. Azért kemény, hogy egy év alatt semmit se tudtak kezdeni a sérülésével...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez azért nem piskóta.
Fasza játékos volt, Götze, Reus és Lewa mellett ő volt a legfontosabb abban a csúcs Dortmundban.
Fasza játékos volt, Götze, Reus és Lewa mellett ő volt a legfontosabb abban a csúcs Dortmundban.
A kép mellett egyébként ez volt a szöveg: Gündogan augusztus óta komoly hát/gerincsérüléssel küzd, szinte mindennemű mozgásra alkalmatlan, így néz ki most.
Ezek után én annyira nem lepődnék meg a jelenlegi kinézetén. Kívánom neki, hogy legyen még valaha épkézláb játékos...
Ezek után én annyira nem lepődnék meg a jelenlegi kinézetén. Kívánom neki, hogy legyen még valaha épkézláb játékos...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ez nem valami kebab árus rokon?'shutterisland írta:gündoganon meglátszik a kihagyás.
nembaj majd meggyógyul és wiese elviszi kondizni
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Decemberre várható a baba.kodo írta:lehet róla tudni valamit?'shutterisland írta:gündoganon meglátszik a kihagyás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
lehet róla tudni valamit?'shutterisland írta:gündoganon meglátszik a kihagyás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2014. június 9., hétfő 18:21-kor.
Ez komoly??? Mint valami vasárnapi apuka...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
RICARDO MONIZ AZ 1860 MÜNCHEN ÚJ EDZŐJE. Két évre írt alá.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
padon ellesznek majd egymással, hogy várják melyikük állhat be csereként a meccsek végén.ziro4vr írta: őt bajnernek hozták játszópajtinak?
Drenthe-Faubert páros szindróma
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
őt bajnernek hozták játszópajtinak?Anis írta:22 éves Dél-kóreai csatár, ingyé' volt.ziro4vr írta:Dong-Won ő kicsoda?
Tavaszt már az Augsburgban töltötte 12 meccs 336 perc egy gól (pont a Dortmundnak az 1. meccsén).
(előtte a Sunderlandban volt)
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
22 éves Dél-kóreai csatár, ingyé' volt.ziro4vr írta:Dong-Won ő kicsoda?
Tavaszt már az Augsburgban töltötte 12 meccs 336 perc egy gól (pont a Dortmundnak az 1. meccsén).
(előtte a Sunderlandban volt)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Mármint, a harmadosztályban közel 30 meccsen elért 3 góljáról beszélünk?MorataMartin írta:Most nézem, hogy azért már pár játékossal pótolták Lewandowskit a Dortmundnál. Leigazolták Dong-Wont, Adrián Ramost ésmost Immobilét is bejelentették. És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
- ziro4vr
Dong-Won ő kicsoda?MorataMartin írta:Most nézem, hogy azért már pár játékossal pótolták Lewandowskit a Dortmundnál. Leigazolták Dong-Wont, Adrián Ramost ésmost Immobilét is bejelentették. És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
nem lesz ez rossz, de nagyon fontos lenne egy egészséges Gündogan..nélküli ez csak lankadó maszatolás lenne a topcsapatok ellen
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
Nem is tudom melyik fél nőtte ki itt a másikat.
Amúgy nem érdekel.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most nézem, hogy azért már pár játékossal pótolták Lewandowskit a Dortmundnál. Leigazolták Dong-Wont, Adrián Ramost ésmost Immobilét is bejelentették. És persze a Dortmund II-t kinövő Bajnert nem is számoltam.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
A merevedésének már hónapokkal ezelőtt búcsút intett,nevetséges.tubatibi írta:Elképesztő képek, 118 kilósra gyúrta fel magát a volt német válogatott kapus - képek
Tim Wiese.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
A szerződés öt évre szól, és Immobiléért a német klub 19 millió eurót fizet. Az olasz labdarúgó a hírek szerint évi 2 millió eurós fizetést kap. Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund edzője a fiatal olasz kiválóságtól mindenekelőtt a Bayern Münchenhez szerződött Bundesliga-gólkirály Robert Lewandowski pótlását reméli.
Official.
Ennyiért mi is leigazolhattuk volna, szerintem nagyon ügyes kis játékos, mindenképpen jól járt vele a Borussia.
Official.
Ennyiért mi is leigazolhattuk volna, szerintem nagyon ügyes kis játékos, mindenképpen jól járt vele a Borussia.
"If you don't like your destiny, don't accept it."