Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 10:59

Még 2 dolog befejeztem, mert a veled való vitatkozásnak úgyis warn meg bann a vége...
Igen, ezért a mondatodért meg fogod kapni a warnt. Leírtuk már, nem csak én, más is, hogy ezt hanyagoljátok. Nem egyszer, nem kétszer.
Nem én csinálom a feszkót, hanem te. Szombaton sem akartam hozzászólni a témához, csak már baszta a csőröm az amit itt páran a vezetéseddel leműveltek Petivel szemben. Úgy éreztem, hogy annyit megérdemel, hogy az oldalán véleményt nyilvánítsak, amikor egész korrekt dolgokat írt. De én azzal abba is akartam hagyni az egészet, mert a veled való vitának úgyis warn meg ban a vége, szerintem erről Peti meg Heccsat is tudnának mesélni rajtam kívül.
Mesélhetnek, bátran. aztán nehogy kiderüljön, hogy személyeskedésért kapták a warnt. :)
De gratulálok, kiprovokáltad ezt a hsz-t is, ahogy szoktad.
Ilyenkor kell csöndben maradni.
c. De ide a legjobbak kellenek. Akkor bezony ha Benzemánál van jelenleg 3 jobb csatár, akkor el kell hozni a 3-ból az egyiket hasonló logikával.
Senki nem mondta, hogy ha előrelépünk, akkor nem kell hozni valakit. Továbbra sem érted miről ment a vita.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 3., kedd 10:56

Még 2 dolog befejeztem, mert a veled való vitatkozásnak úgyis warn meg bann a vége...

Miért lettek beáldozva? Mert volt a posztjukon 1 talán 2 jobb arc. De ide a legjobbak kellenek. Akkor bezony ha Benzemánál van jelenleg 3 jobb csatár, akkor el kell hozni a 3-ból az egyiket hasonló logikával.

Az meg hogy hol tartanak... Hát én nem lennék biztos abban, hogy Benzema ilyen csapattársak nélkül komoly csapatban megállná a helyét. Láthatjuk a francia válogatottban is elég halovány, hiányzik mellőle olyan ember, aki a hátán viszi a csapatot.
Attól, hogy nincs mindig igazad, még nem kell ilyen feszkósnak lenni, árt az egészségnek.
Nem én csinálom a feszkót, hanem te. Szombaton sem akartam hozzászólni a témához, csak már baszta a csőröm az amit itt páran a vezetéseddel leműveltek Petivel szemben. Úgy éreztem, hogy annyit megérdemel, hogy az oldalán véleményt nyilvánítsak, amikor egész korrekt dolgokat írt. De én azzal abba is akartam hagyni az egészet, mert a veled való vitának úgyis warn meg ban a vége, szerintem erről Peti meg Heccsat is tudnának mesélni rajtam kívül.

De gratulálok, kiprovokáltad ezt a hsz-t is, ahogy szoktad.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 9:32

1 napig kibírom, hogy nem szapulom a kis lieblinget és elkerülöm a topikot, erre az adósa vagyok? Ilyen flegma szöveggel tolja? Hát ki ő? Amúgy is mi a francnak válaszoljak? Aki rossz szót szól Benzemára az hülye és elfogult. Ez jött ki a két nappal ezelőtti vita végén.
Ismétlem magam, idézőjelbe tettem. de ne zavarjon.
Az utolsó előtti mondatot pedig nem én mondtam, ahogy érzed. :)
Tessék: Robben, Canales, Robinho
De tessék meg lehet magyarázni, hogy miért másak azok a szituk.
Robben - folyamat sérült volt (egyedül ő vitte valamire, köszönhetően a német dokiknak)
Canales - sosem volt egészséges (azóta hol is tart?)
Robinhot - beáldozták, ahogy írtad is. (ő hol van most? mit ért el?)

Amúgy meg azt írtad, hogy sok játékos! Írtál mondjuk kettőt (de inkább egyet), akire rá lehet húzni, talán! :agree:

Attól, hogy nincs mindig igazad, még nem kell ilyen feszkósnak lenni, árt az egészségnek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 3., kedd 9:29

h3x0r írta:
Realista24 írta:
Bocs Matt, de ezek utan hogy vegyen teged komolyan barki is? Allitasz valamit, majd miutan ketten is rakerdeznek hogy indokold meg (R24 es KAG), akkor nem valaszolsz nekik semmit. Nem akarok en vitazni, csak egy kicsit fura.

(Persze lehet hogy pont azt a par hsz-t nem olvastad el. Ma en is mondtam GT-nek hogy irjon Fabregasrol, persze nem a szokasos 100 oldalban :mrgreen: , de valahogy atugrottam a hsz-et. Utana le is baszott hogy miert nem valaszoltam ra semmit :lol: )
1 napig kibírom, hogy nem szapulom a kis lieblinget és elkerülöm a topikot, erre az adósa vagyok? Ilyen flegma szöveggel tolja? Hát ki ő? Amúgy is mi a francnak válaszoljak? Aki rossz szót szól Benzemára az hülye és elfogult. Ez jött ki a két nappal ezelőtti vita végén.

De ha nevek kellenek adhatok 1-2t, aztán majd jön a jól megmagyarázzuk, hogy ki miért lépett le, mert a pénz kellett, mert el akart menni...

Tessék: Robben, Canales, Robinho

Mind Robben, mind Robinho elég jól játszott, de be lettek áldozva CR-ért és Kakáért. Játékban pedig nem voltak rosszabbak Benznél. Ugyanaz a szitu lenne, ha most Benzemát lecserélnénk Suarezre. Csak a különbség, hogy Benzema 5 évet játszott egy remek nevekből álló csapatban, míg a Robbennek és Robinhonak egy nagyságrendekkel gyengébb csapatban kellett teljesíteniük. Canales meg igazából meg sem kapta az esélyt.

De tessék meg lehet magyarázni, hogy miért másak azok a szituk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 6:35

Bocs Matt, de ezek utan hogy vegyen teged komolyan barki is?
Biztos nem úgy gondolta. :)
Persze lehet hogy pont azt a par hsz-t nem olvastad el.
Ezért kérdeztem rá újra, nagy volt a pörgés, gondoltam, biztos csak elsiklott felette.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 23:34

Realista24 írta:
Matt009 írta:Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.
Ki?
Bocs Matt, de ezek utan hogy vegyen teged komolyan barki is? Allitasz valamit, majd miutan ketten is rakerdeznek hogy indokold meg (R24 es KAG), akkor nem valaszolsz nekik semmit. Nem akarok en vitazni, csak egy kicsit fura.

(Persze lehet hogy pont azt a par hsz-t nem olvastad el. Ma en is mondtam GT-nek hogy irjon Fabregasrol, persze nem a szokasos 100 oldalban :mrgreen: , de valahogy atugrottam a hsz-et. Utana le is baszott hogy miert nem valaszoltam ra semmit :lol: )

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 22:26

Nem vagyok az adósod semmivel.
1. idézőjelbe raktam.
2. gondoltam.
:smile:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 2., hétfő 22:25

Realista24 írta:Matt, még az "adósom" vagy. :)
? Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.

Ki?
Szokásos kép, kicsit más köntösben. :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5063_n.jpg
Nem vagyok az adósod semmivel.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 22:23

Matt, még az "adósom" vagy. :)
? Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.

Ki?
Szokásos kép, kicsit más köntösben. :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5063_n.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 1., vasárnap 21:15

Becksy23 írta: Suarez-zel ezt nem tudom elképzelni, őt nem lehetne gyakran padra tenni, Falcao más helyzet, neki ha idejön a Monaco-ból újra bizonyítania kell, így elfogadná ha padra szorulna eleinte, ha meg bizonyítja hogy jobb mint Benzema,
Ha jön Falcao, nem kis pénzért, és esetleg Benzema marad, amit kétlek, akkor nem a tigrisnek kellesz azért tepernie, hogy első számú legyen, de ez a helyzet nem valószínű, ahogy a rövidhírben is említve van.
De ha már marad a "worldbest9"-s, és mögé egy ember kell, akkor én nem ilyen Adebayorokat, meg Wilfried Bony-kat gondolnék, akik említése számomra viccként is rosszul esnek, hanem egy saját nevelést, aki biztos többe kerülne, mint a fenn említett úriemberek, de szerintem elhozható a Cityből, főleg ha Aguero marad, szvsz Negredo(már ha akarna jönni, ami nem valószínű), de mellette szól, hogy spanyol foci nem áll tőle messze, mellesleg eltérő játékot képvisel, mint a francia, és azért "enyhe" ösztönzést is tudna jelenteni a francának...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 1., vasárnap 20:04

Csak hogy én is hozzászóljak.

Az úgye mindenkinél alap hogy az elsődleges cél egy középpályás, aki Pogba/Vidal. Ez kb 55-60 millió. Ha eladjuk Khedira-t 30-ért, és Casemiro-t egy tízesért, akkor lényegében nem fizetünk túlzottan rá, de mínőségileg nagyot javulunk. Szélső szerintem mindenképpen kell, Jesé nincs télig, és van egy olyan érzésem hogy Ronaldo is többet lesz sérült következő szezonban mint eddig, egyszerűen már most is az, de jön a VB, nem fog pihenni. Szerintem egy spanyol srácot kéne hozni, vagy olyat aki már a La ligában bizonyított, pl Vela nem lenne rossz. Csatár poszton én Benzema párti vagyok, és nem adnék 80-az Suarez-ért. Bár ő jó eséllyel képes lehet átvénni Benzema szerepét, mezőnyben is elvan. Viszont ha Falcao-t el tudnánk hozni 40-45-ért Benzema mellé, azt egyből aláírnám. Ő azért jobban tűrné a padot, és tényleg egy igazi gólvágó, aztán a srácok bizonyítsanak edzéseken, meccseken hogy ki érdemli meg hogy kezdjen. Egyébként ha CR tényleg sokat lesz sérült, akkor pedig nyugodtan kezdhetnek együtt is, Bale visszalépne jobbon, balra meg bekerülne Isco, 4-4-2-be, látunk már ilyet a csapattól, nem egyszer. Suarez-zel ezt nem tudom elképzelni, őt nem lehetne gyakran padra tenni, Falcao más helyzet, neki ha idejön a Monaco-ból újra bizonyítania kell, így elfogadná ha padra szorulna eleinte, ha meg bizonyítja hogy jobb mint Benzema, akkor felesleges is Benzema-t védeni. Na meg úgy tudom nagy spanok Ronaldo-val, és több játékossal is. Őt ráadásul nyugodtan bodobhatjuk ha ég a ház, a franciával ellentétben ha odakerül, beveri. Nekem is ez a gondom sokszor Benzema-val, hogy szoros meccseken, ha oda is kerül, sokszor ötösről főlévágja, mellé lővi. Na majd meglátjuk.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. június 1., vasárnap 16:36

Szerintem Benzemával egy baj van: a mezszáma. Írják át jövőre 10-esre, a felállás legyen papíron 4-3-1-2 és fogja be mindenki a bagólesőjét és csodálja a varázslatot. :Đ

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 16:25

nem magasztalom én az egekig csak nekem tökéletesen megfelel oda előre .
egyébként én az ilyen ibra, suarez féle hülye faszokat bírom de őket egyáltalán nem tudnám itt elképzelni és nem is akarom
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 16:20

Azert az egekig sem kell magasztalni, de korántsem akkora a baj, mint ahogy páran beállítjak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 16:19

hát ha valaki mondjuk neadjisten egy barcába csinálná ezeket és még brazil is lenne akkor ő lenne a zseni és senkit nem érdekelné, hogy 1000percig nem lő gólt
Kép

TopaCriss
Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2014. június 1., vasárnap 16:16

csabi* írta::coffee:
ez az ember egy művész! a művészeket pedig vagy nagyon szeretjük, vagy nagyon utáljuk....

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 13:57

:coffee:
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 13:54

Puding írta:160 gólt rúgott a csapat a szezonban, ismétlem SZÁÁÁZHATVAN!!! Mit akarunk még? Ha hozunk egy Suarezt több lesz? Szerintem nem. Felesleges megbontani ezt a támadó triót, de ti tudjátok. :coffee:
Meg lehet ezt bontani, de okosan és óvatosan. Nagyon szenzitív.
Egyébként kíváncsi vagyok melyik játékosra milyen hatással van a Tizedik megnyerése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 1., vasárnap 13:53

Benzema: “Madridban 10:30-11:00 között kezdődött az edzés, és én fél 10-re érkezem. Edzés után pedig maradok az edzőteremben, ahogy Cristiano. Régen 10:30-ra érkeztem, mint a többiek, de rájöttem, hogy arra kell törekednem, hogy magasabb szintre jussak, így akkor járok, amikor ő. (…) Egyesek nem tudnak különbséget tenni jó és nagyon jó meccs között. Ha egy átlagos meccset hozok le, akkor azt mondják, hogy gyenge voltam.” Forrás: Madridom.hu
Maradjon a kis francia. :salute: A MI gépezetünkbe ő illik. :)
Sérülten senki nem tud jól játszani. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. június 1., vasárnap 13:49

160 gólt rúgott a csapat a szezonban, ismétlem SZÁÁÁZHATVAN!!! Mit akarunk még? Ha hozunk egy Suarezt több lesz? Szerintem nem. Felesleges megbontani ezt a támadó triót, de ti tudjátok. :coffee:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Vissza: