Zsombor írta:RealRaúl77 írta:Pedig aztán már az idejét sem tudom mikor volt az már, te jó ég...
Na látod, lehet, hogy nem kellett volna innod annyit.
Nem volt az akkora piálás. Annyi idős ember nem vedel. Csak néha összeverődtünk jó sokan, meg hozzácsapódtunk nagyobbakhoz, aztán összedobtuk a pénzt. Egy évben, ha 2-3szor volt ilyen.
Meg ugye ekkor kezdődött már az, legalábbis ott nálunk falun, hogy az ember komolyabban kezd beleszövődni a falu életébe. Feljárni krimóba 7-ben, 8-ban már simán faterral pl, aztán már meg volt engedve az egy-két korty sör apám korsójából, társasági életet élni. Meg az ilyen nagyobb események előtt (falunap, versenyek, tornák) besegíteni már a készülődésben, mert már cseperedik a gyerek, hadd melózzon, ott is csurrant-cseppent valami. Egy pohár bor, vagy sör. Meg mindig előkerült a lapos valakitől (felnőttől persze), aztán ha már ott volt az ember, még ha csak 13-14 éves is, "persze nyald meg, kóstold meg, király pálinka, egy kortyot nyugodtan, nem lesz bajod, sőt."
Szóval általános végén ez nem akkora újdonság szerintem, ha ilyen elkezdődik.
Persze az megint más téma, ha vedel a hülyegyerek, mert milyen menő, hogy van söröm, vagy akármim, és milyen menő vagyok, és jól bebaszok, mert akkor én leszek a nagyfiú, mert ez a menő, a menő, ez az, a menő. Na ez egy más tészta már persze.