Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 10., kedd 22:21

Új szavazás, bővített lista.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 9., hétfő 14:04

Én is Vidalt hoznám, Pogbát meg 1-2 év múlva.

Aztán mehetne egy Modric, Vidal, DM hármas Xabi, Isco duóval megtámogatva, a többiek, akik maradnak pl Illarra (ő úgy is marad, remélem hercegért befut egy zsíros ajánlat, aztán mehet 30-35ért), kiegészítő embernek jó lehet. De ha a körülmények engednék én Illarrát is lecserélném, de hát még lehetőséget sem nagyon kapott, egy év kijár még neki.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 9., hétfő 13:49

matador írta: Chicharito ügyes, képzett, latinos focit toló
Ezt viccből írtad gondolom :D Vagy van valami másik Chicharito is?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 9., hétfő 13:42

Az a szemét jelző nekem azért kicsit erős,rendben van hogy nem a legnagyobb spillerekről van szó,na de azért na...mégis csak emberekről beszélünk...

Pogbáról már leírtam a véleményem nem egyszer,nekem még úgy tűnik nem érett be,a VB mindent eldönt nála asszem...ellenben Vidal már egy érett futballista,ide most egy ilyen kőkemény pali kell,Modric mellé...

Ami meg borsócskát illeti,azt kell mondjam,hogy még a padra sem biztos hogy jó lenne,mivel kifejezetten az a fajta center mint Higu volt anno,csak tán az argentin kicsit jobb...ahogy RMCF is említette volt,nem igazán játszunk már klasszik centerrel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 9., hétfő 12:52

Nyáron szerencsére nem sok feladatunk van. Egész egyszerűen be kell fejezni a szemét eltakarítását, szerencsére Calderónét már nem nyögjük, már csak Mourinho után kell takarítani. Khedirát a vb után rásózzuk 35-ért valamelyik pulykatojásképű angolra, állítólag arrafelé is vannak jó fodrászok. Morata felfoghatatlan overhype-ját pedig okosan kell gyümölcsöztetni a Juvéval, odaadni nekik a botlábút és hozni egy csúcsnégert. Én a fiatalabbat, a műtetlent és az egyedibbet hoznám. Vidal számomra 'csak' egy nem sokkal rosszabb Essien, míg Pogbában van valami, ami a következő években a kp-k királyává teheti. Ezen kívül Vidal pályán mutatott magatartása kevéssé szimpatikus, jobban bírom a francia nagyvonalú lazaságát (és mozgásának harmóniáját), mint a chilei megveszekedett embervadászatát.
Csatárkérdés nálam egyértelmű. Nem szabad megbontani a BBC jól működő egységét, viszont a hosszú szezon miatt elengedhetetlen egy minőségi, multifunkcionális támadó. Remélem nem leszünk ismét olyan ostobák, hogy elhozunk valakit élete legjobb szezonja után, amikor egyéni díjakat zsebelt be, és valószínűleg a vb-n is csillogni fog. (remélem ezúttal mi leszünk az okosak, és az elmúlt pár hónapban mutatott remek forma miatt felértékelődött játékosunkat mi passzoljuk el áron felül, és hozunk a butuska Mariska helyett egy Ramirest) 90 alatt aligha úsznánk meg Suarezt - persze ne a pénz legyen az akadály, ha nincs alternatíva. De van! Chicharito ügyes, képzett, latinos focit toló, a támadó harmad egyik posztján sem elveszett kölök, a MU egy süllyedő hajó, ahol ráadásul nem is játszik. Nem hiszem, hogy friss BL-győztesként, a történelemírás kapujában állva nehezünkre esne ideédesgetni. Egy jó élethez szokott mexikóit az esős, idegen nyelvű Angliából a napos, otthonra igencsak hasonlító Spanyolországba. Padot tűri, de úgyis rengeteget fog játszani, nem nagy az arca, szimpatikus, és egy 120 milliós piacot hozna - mint tudjuk ez sem utolsó szempont.
Sportfilozófia: Roger Federer

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 10:41

egyrészt itt megint augusztus végéig nem lesz semmi, ami az esetleges nagy nevű érkezőket jelenti, felesleges is rezegni itt akármilyen híren, majd jön a vébé és a szenzációhajhász média sem fog törődni semmi klubfutballal meg átigazolással.
utána meg beindul a buli, a vébé sokat dob az árakon, a juve biztos nem enged el hozzánk senkit most, max nyár végén, azt is horrobilis összegért.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 3., kedd 10:28

Egyetértek Benővel, Coentraot és Moratat is elengedném a Juventusnak, ha hozzánk meg csatlakozna Moreno. :)

Természetesen Pogbát szeretném itt látni, piszok fiatal és egy mocskos mód jó játékos. :)
Modric-Pogba-Di Maria. :salute: :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 10:23

mondjuk én Coentraot egyáltalán nem akarom elküldeni mert birom a srácot. tényleg a szívét adta a BL címhez vezető úton de ha ez az ára hogy Pogba itt legyen és tényleg megvan a megállapodás Albertoval akkor áldásom rá.

a Wolfsburg is lecsapna Moratara! nekik azért van pénzük rendesen. ha úgyvan csak felverném az árát
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 10:20

Realista24 írta:Pont erről szól az EC legújabb cikke:
http://madridom.hu/blog/2014/06/03/akti ... ve-kozott/
jó, ha DM-t cseréljük Pogbára vagy Vidalra, akkor kell még Verratti, és kész az álom kp :roll:

nagyon remélem hogy a kis olasz egyszer itt fogja rúgni a bőrt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 10:16

BBeno írta:nem értem miért ilyen sóher juventusnak kell eladni moratat. lenne csapat aki 20-at letenne szerintem. de mindegy, ez is több mint a semmi csak akkor egy normális visszavásárlási árat kéne kialkudni.és mondjuk ne röhögjenek a pofánkba mikor mi pogbát vinnénk. vagy vidalt.
Pont erről szól az EC legújabb cikke:
http://madridom.hu/blog/2014/06/03/akti ... ve-kozott/
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 3., kedd 10:15

Vidal - Modric - DM lenne a jó, de Pogbát is csak be lehetne passzírozni a szerkezetbe. Annyi szól a francia mellett, hogy fiatal, meg eszméletlen tehetséges, de amúgy minden más érv Arturo mellett van.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 10:09

nem értem miért ilyen sóher juventusnak kell eladni moratat. lenne csapat aki 20-at letenne szerintem. de mindegy, ez is több mint a semmi csak akkor egy normális visszavásárlási árat kéne kialkudni.és mondjuk ne röhögjenek a pofánkba mikor mi pogbát vinnénk. vagy vidalt.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 9:39

Nem voltam ott :mrgreen:
De mivel Pérez azt mondta, hogy a vb után lesz bármi is, így szerintem igen. Ami logikusnak tűnhet, mert az áruk sokkal feljebb már nem mehet, viszont egy sérüléssel megszívhatnánk.
Moratat ugye ez a veszély nem fenyegeti és Casemirot sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 9:38

Realista24 írta:
BBeno írta:valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
De, cikkeztek. Az ár megvan, már csak az visszavásárlási opciót kell átnyomni a torkukon.
Az ár egyébként elég jó, amennyiben igaz.

De csak Morataról beszéltek?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 9:30

BBeno írta:valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
De, cikkeztek. Az ár megvan, már csak az visszavásárlási opciót kell átnyomni a torkukon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 9:29

valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. június 3., kedd 8:24

Egyelőre én is úgy gondolom, hogy Arturora nagyobb szükségünk van jelenleg, Pault pedig majd Zizou hozza magával, ha ő lesz a coach! :)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 7:14

Realista24 írta:
RealRaúl77 írta:Na most jó.

Egyébként, ha nem tudok dönteni, illetve mindkettőnek örülnék, akkor mi van? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=wLlut9sqkR0
:mrgreen:

Értettem főnök! :lol: :lol:

Vidalra nyomok akkor, szerintem most nagyobb szükségünk van az ő stílusára, mint Pogbáéra. Aztán pár év múlva jöhet az utóbbi is :mrgreen: Persze a franciának is nagyon örülnék. Szóval ha az egyik jön, csak jól járhatunk .

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 7:01

RealRaúl77 írta:Na most jó.

Egyébként, ha nem tudok dönteni, illetve mindkettőnek örülnék, akkor mi van? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=wLlut9sqkR0
:mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 6:56

Na most jó.

Vissza: