Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Edző és vezetőség
" Hiányzott a végjátékban, amikor Cé és Bale küszködött, és más lett volna a bajnokság vége, ha elérhető."
ezt osztom.
ezt osztom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem lesznek már itt Fergusonok.. szerintem is max 2-3 év még az olasz, aztán remélem megtudjuk, mire megy majd Zidane..lehet már egy post CR időszakkal fog kezdődni a munkássága..
Nem illik.
Az Zidane lesz! Ancelotti szerintem még 2-3 évig lesz itt, sokkal tovább nem hiszem.legyen ő a mi fergusonunk
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
legyen ő a mi fergusonunk
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen...egy Real Madrid edző nem nyomja ki az ellenfél edőznek a szemét (a fülét sem próbálja meghúzni), esetleg visszafogottan szidja a bírókat, lehetőleg nem fog összeveszni a sajtóval, meg a fél öltözővel.Géci írta:Nagyon rég nem volt a Realnak, ennyire klubhoz illő edzője, és ez jó érzés. Nagyon megnyugtató!Realista24 írta:https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
Elmondani nem tudom, mennyire csípem Carlot.
Carlo remélem marad jó pár évig, és ez egy aranykorszak kezdete!
- ziro4vr
Neked egy Vanderlei Luxemburgo smafu?Géci írta: Nagyon rég nem volt a Realnak, ennyire klubhoz illő edzője, és ez jó érzés. Nagyon megnyugtató!
Egyébként igen, a legfontosabb a nyugalma, ahogy kezeli a játékosokat, a médiát..erre volt leginkább szükség.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon rég nem volt a Realnak, ennyire klubhoz illő edzője, és ez jó érzés. Nagyon megnyugtató!Realista24 írta:https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mintha fogyott volna a szezon vége óta, nem?Realista24 írta:https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hat azt hiszem semmi okuk nincs hogy betamadjak a vb utan löwötziro4vr írta:majd a vb után másért is betámadjákBBeno írta:Löwöt csak azért támadták be mert csak egy csatárt vitt el és schmelzer helyére nem hozott senkit. a csatárral enm értek egyet mert müller is eljátszadozik ott és götze is pont a BM-nek hála. valamint schürlétől sem áll távol a vészcsatárság sőt podolski is ott van és eleve egyértelmű cél kloseval gólt lövetni tehát elvben ha bírja még az öreg akkor az összes meccsen játszani fog.
balhátvéd cserét tényleg nem értem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Kroos topikjából folytatva:
Amikor Pérez alatt 2006-ban összeroskadt az építmény, ujjongtam, hogy lemond, egyszerűen nem hitted el, hogy van lejjebb az akkori helyzetnél. Aztán de, mert később rájöttél, hogy Zidane-t meg Ronaldót még sz*pás közben is sokkal jobb nézni, mint Gagót meg Huntelaart. Amit 2009 óta csinál, azzal abszolút ki vagyok békülve, de valamilyen szinten el is vártam, mert úgy gondolom, hogy volt törleszteni valója a szurkolók felé bőven. Most úgy vagyok vele, hogy ha úgy hagyja ott az elnöki széket, hogy a Real még mindig benne lesz stabilan a szűk (legszűkebb) szakmai és gazdasági elitben, akkor nálam kiegyenlítette a számlát. Megjegyzem, ilyen szintű comebackre is csak ő képes...
Amikor Pérez alatt 2006-ban összeroskadt az építmény, ujjongtam, hogy lemond, egyszerűen nem hitted el, hogy van lejjebb az akkori helyzetnél. Aztán de, mert később rájöttél, hogy Zidane-t meg Ronaldót még sz*pás közben is sokkal jobb nézni, mint Gagót meg Huntelaart. Amit 2009 óta csinál, azzal abszolút ki vagyok békülve, de valamilyen szinten el is vártam, mert úgy gondolom, hogy volt törleszteni valója a szurkolók felé bőven. Most úgy vagyok vele, hogy ha úgy hagyja ott az elnöki széket, hogy a Real még mindig benne lesz stabilan a szűk (legszűkebb) szakmai és gazdasági elitben, akkor nálam kiegyenlítette a számlát. Megjegyzem, ilyen szintű comebackre is csak ő képes...
- ziro4vr
majd a vb után másért is betámadjákBBeno írta:Löwöt csak azért támadták be mert csak egy csatárt vitt el és schmelzer helyére nem hozott senkit. a csatárral enm értek egyet mert müller is eljátszadozik ott és götze is pont a BM-nek hála. valamint schürlétől sem áll távol a vészcsatárság sőt podolski is ott van és eleve egyértelmű cél kloseval gólt lövetni tehát elvben ha bírja még az öreg akkor az összes meccsen játszani fog.
Nem illik.
Löwöt csak azért támadták be mert csak egy csatárt vitt el és schmelzer helyére nem hozott senkit. a csatárral enm értek egyet mert müller is eljátszadozik ott és götze is pont a BM-nek hála. valamint schürlétől sem áll távol a vészcsatárság sőt podolski is ott van és eleve egyértelmű cél kloseval gólt lövetni tehát elvben ha bírja még az öreg akkor az összes meccsen játszani fog.
-
Pont ma olvastam, hogy Lőw 23 as keretét nem kicsit ledegradálták.hehe írta:sztem löw vagy murinnyó jobb lenne.Géci írta:Tipikusan az az ember akinek inni lehet a szavait. Egy ilyen edző kellet már ide!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Matt, a duplareg véglegessel jár!hehe írta:sztem löw vagy murinnyó jobb lenne.Géci írta:Tipikusan az az ember akinek inni lehet a szavait. Egy ilyen edző kellet már ide!
Amúgy azt is elmondta, hogy soha ekkora ünneplést nem tapasztalt, mint ami Madridban volt. Imádja a várost, az embereket. Szeret moziba járni. Ramost pippantotta le ugye tövig és bevallotta, hogy Jeséről nem tudta, hogy kicsoda, micsoda, de Zidanetól csak jókat hallott róla, aki szuperlatívuszokban beszélt róla. Hiányzott a végjátékban, amikor Cé és Bale küszködött, és más lett volna a bajnokság vége, ha elérhető.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem löw vagy murinnyó jobb lenne.Géci írta:Tipikusan az az ember akinek inni lehet a szavait. Egy ilyen edző kellet már ide!
-
Tipikusan az az ember akinek inni lehet a szavait. Egy ilyen edző kellet már ide!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Mennyire más, mint a "porqueee???". Feel the difference.Sergio Ramos szerepének a megváltoztatása a Camp Nouban hiba volt
Szeretek tésztát főzni, és szeretem is megenni [...] Ha valamelyik játékos késve érkezik, nem vehet részt az edzésen és főzniük kell egy ebédet az otthonukban az egész csapat számára, vagy meg kell hívnia minket egy étterembe. Vagy fizetnek, és az összegyűlt pénzből közösen elmegyünk enni egyet.
imádomMeg kell nyernünk a 11-et is, mert újra énekelni akarok a Bernabéuban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo: "Nem ünnepeltem meg Ramos gólját, mert már arra gondoltam, hogy hogyan készítsem fel a csapatot a hosszabbításra."
Indulhat a kampány ellene is?
Amúgy nagy forma volt megint:
"Meg kell nyernünk a 11-et is, mert újra énekelni akarok a Bernabéuban."
Indulhat a kampány ellene is?
Amúgy nagy forma volt megint:
"Meg kell nyernünk a 11-et is, mert újra énekelni akarok a Bernabéuban."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Na valahogy így néz ki egy értelmes, átgondolt terv, pontról pontra egyetértek vele, a lehetséges érkezők névsorától libabőrös leszek (jó értelemben), a fontossági sorrend is tökéletes, annak is örülök, hogy nem terveznek sztárigazolást a csatárposztra, és azt se bánom, hogy helyet hagyunk egy vébé-üdvöskének is.Carletto és Florentino már a jövő évi Real Madridot tervezi!
Már csak azon aggódom, hogy a marca vajon honnan tudhatná egy ilyen magánbeszélgetés részleteit. Remélem, nem csak a hasukra ütöttek.