Tényleg vicc az ami itt megy. Kit érdekel, hogy mennyibe került a hülyegyerek?Helyettetek is szégyellem magam az elmúlt oldalakon megszületett bejegyzésekért. Már tisztelet a kivételnek természetesen.
A Barca-nak már régóta kell egy tag aki képes többet nyújtani a pár méteres körömpasszoknál, és aki leveszi egy kicsit az állandó célkeresztet Messiről. Vettek egyet, ennyi. Az pedig szerintem jó húzás, hogy ilyen gyorsan elintézték. Már már mindenki azt hitte, hogy ebből is Fabregas saga lesz. De rögtön meg is oldották Messi tehermentesítését.
Így szinte egész nyáron foglalkozhatnak a védelemmel, meg még azzal ami kell.
Hamarosan talán vesznek egy védőt is. A védelmük olyan szar, hogy még David Luizzal is előrébb lennének aki idén elég nagy flopp volt. Valdes biztosan megy, szóval jön egy kapus is. Valdesnél meg nem nehezebb jobbat találni.
Úgy tudom amúgy, hogy nem a Barcelona fogja trófea nélkül zárni a szezont, és nem nekik kell ismét a 0-ról kezdeni mindent elölről egy új edzővel. Szerintem mindkét oldalnak megvannak a maga bajai.
Azt az érvelést pedig nem igazán értem, hogy ez európai védők majd szétszedik. Az ok, hogy sok itt a favágó. De ebből is látszik, hogy az emberek többsége csak a youtube-on látta játszani Neymart. Meghogy "egy európai védő ezt nem engedné meg".
Ezek szerint a brazil védők szarak? Tudtommal a védelem az egyetlen egy olyan szegmentum ahová még képesek világklasszis embereket exportálni Európába.
Meglehet, hogy van pár best off videó ahol olyan dolgokat művel amiket egy John Terry például nem engedne meg.
De ugyanennyi videót lehet készíteni azokról a faragásokról amiket kapott odaát.