A feher ok, bar a galler nekem szemely szerint nem tetszik. Pizsama... De egyebkent a dizajn nem rossz, nincs rajta sok csicsa, szoval azzal nincs gond. Ennek ellenere nem vennek belole.
A rozsa ha nem veszem figyelembe a tenyt hogy rozsaszin (Why??) akkor szinten korrekt lenne, mert egesz jol van kidolgozva. Nade rozsaszin? Focimezben? Naneee. Persze boritekolhato hogy megint rekordokat fog dontogetni az eladas, mert a holgyeknek altalaban bejon a rozsa, meg az osszes metroszekszualis venni fog belole, szoval uzletileg biztos jo, csak engem ez kevesse vigasztal. Nyilvan sose vennek ilyet.
A kapusmez viszont odabasz szerintem, nekem kifejezetten tetszik. Szep a szine, es a minta is bejon, illetve ez a harom kozul az egyetlen aminek nem gombos a gallerja. Ha veszek iden mezt, akkor tuti hogy kapusmez lesz.
A mezszamozasok szerintem benak lettek, de ez a legkevesbe sem erdekel, mert szamozatlan szurkoloi mezt szoktam venni ha veszek.
A mezbemutato eleg fasza volt, eloszor nem is akartam elhinni hogy ez most tenyleg a stadionra van kivetitve. Eleg komoly technika. :-)
Szerintem meg igen. Igaz hogy 2017 meg messze van, de a 30 millios kivasarlasi ar egy ilyen vedoert nagyon alacsony, a fizetese a tudasahoz kepest szinten alacsony. Ezt tudja a jatekos is meg a vezetoseg is. Ujra kell targyalni azt a szerzodast meghozza hamar.De nem áll előtte, 2017-ig van szerződése. Szóval, ha ezért mondta, akkor ez bizony fenyegetőzés.