Premier League
Re: Premier League
na Kusta átment az orvosin.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát csatárnak. a válogatottban úgyis azt játszaAnthony írta:jó, de hova tesszük? a kapuba alacsony lenne
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
jó, de hova tesszük? a kapuba alacsony lennekelemen.istvan írta:Mondjuk mert jó? Nem a barcás éveit kell nézni,ahol semmibe vették...Anthony írta:De mi a herének nekünk Cesc?
ez mondjuk megérne egy kis pénzttorjack írta:bemutatjuk, besétál a bernabeuba habfehérben, megcsókolja a mezen a címert...elmondja, hogy 5 éves kora óta madridista, csak katalóniában ezt titkolnia kellett, de most eljött az igazság pillanata
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mondjuk mert jó? Nem a barcás éveit kell nézni,ahol semmibe vették...Anthony írta:De mi a herének nekünk Cesc?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
kibaszásbólDe mi a herének nekünk Cesc?
bemutatjuk, besétál a bernabeuba habfehérben, megcsókolja a mezen a címert...elmondja, hogy 5 éves kora óta madridista, csak katalóniában ezt titkolnia kellett, de most eljött az igazság pillanata
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De mi a herének nekünk Cesc? Nekünk Vidal kell, hova tegyük a katalányt? Kispad?Realista24 írta: Adna az ég mar! Bar amilyen állapotban lehet Cesc, szerintem Perez el tudta volna csábítani,csak nekünk gondolom nem 40 körüli ára lett volna.
Figo 2.0 lehetett volna.
Jó lesz ez a Chelsea, csak mégsem. Mourinho második éve a legerősebb. Akkor megnyerik a ligakupát, vagy mi?hazard-willian-csecs-costa, mögöttük 2 védekező arc, lehetne veretni, mint a fifában, de érzem mi lesz a végeredmény
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bezzeg Messi mindent túlél
Remelem meg 36 évesen is Xavitol varja a kulcspasszokat.
Remelem meg 36 évesen is Xavitol varja a kulcspasszokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de én ezt nem értem.
fabregas, egy őskatalán, ősbarcás elmegy murinnyóhoz?
kurvák ezek mind
de félreértés ne essék, nézhetetlen lószar lesz a cselszi játéka így is, murinnyó a garancia
hazard-willian-csecs-costa, mögöttük 2 védekező arc, lehetne veretni, mint a fifában, de érzem mi lesz a végeredmény
amikor indulna a bugi, lesz itt üvöltés, hogy miért nem őrzik az egynullát
fabregas, egy őskatalán, ősbarcás elmegy murinnyóhoz?
kurvák ezek mind
de félreértés ne essék, nézhetetlen lószar lesz a cselszi játéka így is, murinnyó a garancia
hazard-willian-csecs-costa, mögöttük 2 védekező arc, lehetne veretni, mint a fifában, de érzem mi lesz a végeredmény
amikor indulna a bugi, lesz itt üvöltés, hogy miért nem őrzik az egynullát
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szép öngyilkossági hullám indulna el, az én vezetésemmel.hehe írta:hallod milyen sikítás lenne itt, az eurobarca beomlana az biztos
De így is közel állok hozzá. Nevetséges, hogy Thiago eladása után tőle is meg fogunk válni, az meg pláne, hogy 36 millió körüli összegért... Kezdem lassan azt hinni, hogy beépített madridisták vannak a vezetőségben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az fix
De pont leszarnam, mint Figo a disznófejet
36 milla....joke
De pont leszarnam, mint Figo a disznófejet
36 milla....joke
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
hallod milyen sikítás lenne itt, az eurobarca beomlana az biztosRealista24 írta:Adna az ég mar! Bar amilyen állapotban lehet Cesc, szerintem Perez el tudta volna csábítani,csak nekünk gondolom nem 40 körüli ára lett volna.BBeno írta:egyre több újság szerint megszületett a Fabregas Chelsea házasság.
Figo 2.0 lehetett volna.
az indexen lenne főcikk, vhogy belekevernék az antiszemitizmustól kezdve az adócsaláson kívül a devizahitelig mindent és bezáratnák a fórumot
nálunk ráadásul a posztján játszhatott volna ott ahol évekig a topon volt az arsenalban. de ilyen perverz igazolások ott fent meg sem fordulnak a fejekben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adna az ég mar! Bar amilyen állapotban lehet Cesc, szerintem Perez el tudta volna csábítani,csak nekünk gondolom nem 40 körüli ára lett volna.BBeno írta:egyre több újság szerint megszületett a Fabregas Chelsea házasság.
Figo 2.0 lehetett volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egyre több újság szerint megszületett a Fabregas Chelsea házasság.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem feltétlenül. Ha Costa mellett Bony-t is leigazolják a kékek, akkor Lukaku nem hiszem, hogy maradna, túl nagy lenne a konkurencia. Talán vonzóbb lehetőséget jelentene számára a Spurs, ahol minden bizonnyal ő lenne az első számú középcsatár. Na mindegy, ezt a meccset már lejátszottuk párszor, hagyjuk is.Anis írta:ez vicc akart lenni gondolom.
Más: a Chelsea bejelentette, hogy a következő szezontól Hazard-é lesz a 10-es mez.
Hazard: "I hope it brings me a lot of luck in the future and I look forward to the fans seeing me in it next season."
Nem lesz ebből 75 millió.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most ez a Bony a divat?
Tipikus befejezőcsatár, padra esetleg jó lenne bővíteni a repertoárt, de gondolom most egy jó szezon után ő nem akar ücsörögni. Annál többre meg nem hivatott, gólfelelős itt már van, ő meg máshoz nem igazán ért.
Tipikus befejezőcsatár, padra esetleg jó lenne bővíteni a repertoárt, de gondolom most egy jó szezon után ő nem akar ücsörögni. Annál többre meg nem hivatott, gólfelelős itt már van, ő meg máshoz nem igazán ért.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tudjuk, hogy ez kamu...Realista24 írta:Anis mindig meg tud lepni
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Bonynak én örülnék a legjobban , csak az az egy bántana, hogy úgy számolnánk vele mint kiegészítő ember. Messze nincs még a csúcson az emberünk, folyamatos fejlődésben van, jövőre 20 gól felett fog termelni! (ejj ha ez itt lenne )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anis mindig meg tud lepni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
de bammeg, google, youtube, akármiAhogy írtam már korábban mivel a csúcson lévő R9-et nem láttam, így nekem Didier a Nr 1 csatár.
nézd meg a barcelonás ronaldot. aztán nézd meg az első évi interest.
utána jöttek a térdműtétek, 2002-es vébét nézd meg, bár ott már csak 70%-os volt.
aztán nézd meg drogbát, hogy életében egy cselt nem tudott megcsinálni rendesen anélkül, hogy el nem esett volna a labdában.
erős volt, aránylag gyors volt, de ha neked ő a legjobb, akkor ott súlyos gondok vannak.