Az majd kiderül, amikor végleges lesz a büntetés mértéke.dzsi91 írta:Akkor most hivatalosan így a vizsgálat után, mennyibe is került Neymar? Nekem nagyon tetszik amit barcáék művelnek, jó úton haladnak,nagyon nekünk áll a következő szezon...
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor most hivatalosan így a vizsgálat után, mennyibe is került Neymar? Nekem nagyon tetszik amit barcáék művelnek, jó úton haladnak,nagyon nekünk áll a következő szezon...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cost of Neymar signing could rise to 169.9 million euros
Nesztek
Nesztek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ne hidd.. aki kapizsgálja a dolgokat,az örülne..volt szavazás is rólawZoLee7 írta:ömeges öngyilkosság venné kezdetét katalóniában
Remélem nem adják el
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
tömeges öngyilkosság venné kezdetét katalóniábanhehe írta:ismét csak kíváncsi vagyok mikor jönnek rá, hogy a gödörből - amibe egyre jobban csúsznak bele - csak úgy tudnak kijönni, ha eladják messit.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ismét csak kíváncsi vagyok mikor jönnek rá, hogy a gödörből - amibe egyre jobban csúsznak bele - csak úgy tudnak kijönni, ha eladják messit.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
öntsetek Sonicnak, jól beszél
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
15-20-at szerintem sem adnának Xaviért. Amúgy én valahogy nem tudom elképzelni City- vagy PSG-mezben, valószínűbbnek tartom, hogy inkább Amerikába megy el levezetni majd, akár Villa után.
Viszont egyelőre én sem válnék meg tőle, csereként szükségünk lehet rá, ha nálunk az előny, és nem fér bele sok labdavesztés, hanem a magas labdabirtoklás, a nyugodtabb játék a lényeg. Illetve kisebb csapatok ellen simán kezdhet még. A lényeg, hogy ne ő legyen az első számú opció Busquets és Iniesta mellé.
Más: végre elkezdtek komolyabban is cikkezgetni Reusról, és Piszczek nevét is bedobták, mint lehetséges Alves-utód.
Viszont egyelőre én sem válnék meg tőle, csereként szükségünk lehet rá, ha nálunk az előny, és nem fér bele sok labdavesztés, hanem a magas labdabirtoklás, a nyugodtabb játék a lényeg. Illetve kisebb csapatok ellen simán kezdhet még. A lényeg, hogy ne ő legyen az első számú opció Busquets és Iniesta mellé.
Más: végre elkezdtek komolyabban is cikkezgetni Reusról, és Piszczek nevét is bedobták, mint lehetséges Alves-utód.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azert csokken a jatekideje, csak a kulcsmeccseken nem. Tata ebbe is bukott bele reszben, hogy amit eltervezett, azt a fontos meccsekrn nem tudta veghezvinni, nem volt eleg tokos, hogy meghuzza pl xavi hanyagolasat, neymar, alexis egyuttes jatszatasat. Most ilyet, hogy messit lecserelni nem is irok
Xavi meg egy orokos tulelo, cesc, thiago el, de o orok
Xavi meg egy orokos tulelo, cesc, thiago el, de o orok
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Teljesen mindegy kit vesznek a tamadosorba. Ha odahozzak Pele 25 eves reinkarnaciojat o is csak egy lebutitott szelsot fog jatszani hogy Messinek legyen kirol mandinerezni. Es ez nem ujdonsag, ez a tendencia megy mar azota miota Pep kitalalta hogy Messi lesz a tamadasok alfaja es omegaja es elengedte Etoo-t aki akkor szerintem tulzas nelkul a vilag legjobbja volt a posztjan. Odavittek 2009-ben Zlatant egy nevetseges uzlet keretein belul, nala azert minosegibb tamadot nehez mondani, nem veletlen hogy elotte is es utana is minden csapataban nyeroember volt barhol fordult meg, de megfottek vele, mert nem tudtak hasznalni, aztan rafogtak hogy nem fekszik a stilusa a Barcaba. Egy evre ra a svedet elengedtek bagoert es hoztak helyette nem olcson az akkor meg vilagelitbe tartozo befejezo center Villa-t, es csinaltak belole egy kozepszeru szelsot. De meg itt sem kapcsoltak, inkabb hoztak szinten nem olcson a jobb sorsot erdemlo Alexist aki elotte az Udineseben es a VB-n is agyba fobe szopatta a vedoket, es akinek olyan szinten leegyszerusodott a jateka hogy mar en is kezdtem sajnalni. Aztan mi tortent 2013-ban? Egy eszmeletlenul felhaborito uzlet keretein belul elhoztak a Brazilok legnagyobb tehetseget csillagaszati aron amirol aztan osszevissza hazudoztak. Neymar oriasi tehetseget, kimagaslo technikai tudasat es osztonos zsenialis megoldasait egy olyan szerepkorben pazaroljak ahova egy Pedro szintu focista is boven megteszi mert ott nem kell mas csak tudjal pontosan passzolni 5 meterre, jo utemben indulni, gyorsan futni, meg elguritani a kapus mellett ziccerben, vagy bepasszolni Messi ele. Etoo, Zlatan, Villa, Alexis, Neymar: ez 5 elit tamado 4 ev alatt aki rafazott arra hogy Messi az atyauristen.Remy írta:Nem úgy volt, hogy ők kinevelik a világsztárokat?Realista24 írta:A Barcelona nem zárja ki Higu leigazolásának lehetőségét, azonban nem ő az elsődleges opció. Előtte van a sorban Agüero, Suarez, Reus és Müller is.
Nem örülnék, ha bármelyiket is megszereznék.
Ki lesz a kovetkezo aldozat? Aguero? Vele mit javulnanak? O sem szelen jo, hanem a palya kozepen a kapu elotereben. Semmit nem javulnanak vele. Suarez? Hatalmas kacajtengert eregetnek ha jovore a vilag jelenleg legveszelyesebb golvago csatara szerencsetlenkedne a jobbszelen. Vele se lennenek elorebb. Muller es Higuain szot sem erdemel, mert ok meg csak nem is elit szintuek, semmi vizet nem zavarnanak. Reus az egyeduli aki szerepkorben oda illene de vele sem lepnenek elore semmit Alexishez kepest.
Amig alapjaiban nem valtozik a Barca taktikaja addig akarkit odavihetnek, abszolut lenyegtelen. Marpedig amig Messit ott eszi a fene, addig ugyis ez marad a szisztema. Remelem soha nem adjak el es meg 35 evesen is ott fogja veretni hamiskilencesben.
Najo, itt a vegszo. Ez mar nekem is sok... Mijatovici magassagokban!Mundo: "Higuain lehet a fehér Eto'o"
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát nem tudom, mikor volt rá példa, hogy fizettek egy olyan játékosért, aki már a 35-öt tölti a szezonban.
ennyiért nyilván eladnám, viszont tökéletesen elégedett lennék azzal, hogy ha mondjuk fele annyit játszana, mint tavaly.
ennyiért nyilván eladnám, viszont tökéletesen elégedett lennék azzal, hogy ha mondjuk fele annyit játszana, mint tavaly.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mai világban? 15-20 milliót simán kapnátok érte. City vagy PSG be is jelentkezne érte, ha bejelentenétek, hogy Xavi vihető.'shutterisland írta: konkrétan eladni én sem adnám el, mert egy vasat sem kapnánk érte, viszont akkor még egy embert kellene venni a középpályára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
két különböző dolog, hogy eladjuk, vagy nem alapember.Géci írta:Cruyff azt nyilatkozta, hogy aki eladná Xavit az nem ért a focihoz, és bolond...
Szégyeljük el magunkat szerintem...
még azért legalább egy évet hasznos kiegészítőembernek elférne, de jóval kevesebb játékperccel (cesc vagy az új helyettes javára) mint tavaly.
konkrétan eladni én sem adnám el, mert egy vasat sem kapnánk érte, viszont akkor még egy embert kellene venni a középpályára.
viszont nálam ez lenne a búcsúszezonja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mundo: "Higuain lehet a fehér Eto'o"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
dehogy kell elszégyellni magunkat.Géci írta:Cruyff azt nyilatkozta, hogy aki eladná Xavit az nem ért a focihoz, és bolond...
mi pont azt szeretnénk, ha nem adnák el és továbbra is alapember lenne a sima.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Cruyff azt nyilatkozta, hogy aki eladná Xavit az nem ért a focihoz, és bolond...
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Ami 15 millió,2 hetes nyaralás a tisztelt bíró úrnak(már ha Messi nem bánja),barátságos meccs az ellenőrökkel,melynek bevételének felét Neymar faterja kapja,meg 2 csomag keksz.Realista24 írta:Na, lehet megvan a Barca legújabb igazolása.
A spanyol NAV, 54 millió euró. Ennyi lehet a büntetés legmagasabb összege.
Komolyra fordítva a szót,remélem megvágják őket minél előbb,ezzel elbukva az idei minőségi erősítést,jövőre pedig kizárják őket az átigazolási szezonból. Xavinak már nagycsoportos az unokája,de 2 év múlva is kezdő lesz,ha így folytatják.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
csak előbb legyen hivatalos az egész Cesc-ügy mint, hogy Laporta színrelép, ő még megakadályozhatja ezeket a bulikat. valami olyasmit olvastam róla, hogy a szezon végén foglal állást a Barcát illetően, gondolom a visszatérésével kapcsolatos.
54 millióó? az igen, világ legdrágább középhátvédje lesz
54 millióó? az igen, világ legdrágább középhátvédje lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Inkább a legalacsonyabbat írd be... Ez tùl szép lenne, hogy igaz legyenRealista24 írta:Na, lehet megvan a Barca legújabb igazolása.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, lehet megvan a Barca legújabb igazolása.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema